Nişan atma kararı aldım

Bir erkek için eğitimini yarıda bırakmaya değer mi ve henüz 20 yaşındasın.... Farz et ki bu sorunlar vardı ya da yoktu evlendin sonra bir şey oldu boşanmak istiyorsun nasıl ayaklarının üstünde durmayı düşünüyorsun?
Evlenince ayrılmak nişanlıyken ayrılmaya benzemez. Sen daha 20 yaşındasın karşına neler çıkacak nasıl ondan başkasıyla yapamazmışsın? Bal gibi ortada seni kendine güvenmez ona muhtaç biri yapmaya çalışıyor.
Sakın bu oyuna gelme ayrıl ve eğitimine devam et! Ve okulunu bitirmeden de evlilik düşünme.

Evlilik lafini bile duymak istemiyorum . Yemek yapıyorum temizlik yapıyorum bide karşımda ki insana guleryuz gostermem gerek o yesin içsin yatsın . off çok yorucu bi nişanlılık sureciydi . evlilik uzak dursun şimdi sürekli arayıp ablası beni kararımdan döndürmeye calisiyor

Akrabalar dedikodu yapar babam kafasını takar biliyorum bunu nasıl halledebiliriz
Birincisi ; anne baba ve kardesler ve esimin anne babasi haricinde hicbi akrabayla gorusmeyen biri olarak ben ne kadar tavsiye verebilirim sana bilmiyorum ama birak ne derlerse desinler.. Herkes sinanmadigi gunahin masumudur. Onlar senin ne yasadigini bilemezler. Anca konusurlar. Yani biz de dahil Kimse senin ne yasadigini bilemeyiz tabi ki anlattigin kadarini bilebiliriz. Neyse , oncelikle Seni ilgilendiren kisiler annen ve baban ki onlar da bi yere kadar, iznimiz yok deyip ayrilmana engel olup eziyet cektirirlerse sana, bence hayatini zehretmelerine izin verme.
Babanla konus madem eger annen arkandaysa, babana onun basini yere egecek bisey yapmadigini, yasadiklarini, nisanlinin sana ne acilar cektirdigini anlat anlayacaktir kizisin sonucta.. Senin cehennem gibi bi hayat yasamani istemez eminim ki..

Bence sen ailen yüzünden bu adama sığınma ihtiyacı duydun ve adam senin durumunu çok güzel kullanmış, adama gelince zaten söyleyecek laf dahi bulamaıyorum, bildiğin manyak. Uzak durman gereken biri kaç git kurtar kendini.. Seni sevmekten çok takıntı yapmış ve elinde tuttuğu sürece sana ilgi göstermeyecektir. Sen uzakta olma yeter ona, yakında olunca da kıymetin yok.

Öldürürse de kendini öldürür, adam kendini öldürecek diye sen mi öleceksin??

[QUOTburadaki 2013, post: 42130588, member: 453017"]Su an olanları dusundumde yasimiz bile bi sebep çok erken karar verimsiz . ne gezebildim ne arkadaşlarım la dışarı cikabildim . oda üzüldü bende. Ama o hem benden şikayet ediyor tüm hareketlerimden hemde kavga edelim 1 hafta kuş kalalim yada tartışalim ama ayrılık olmasın taraftarı ama ben katlanamiyorum annem her gün keşke evlenmeseydim bosanamiyorum olmuyo diyor . benim ilişkimi yürütmek için oda çok uğraştı çok mantıklı kadındır tek babamda tikaniyo bende oyle . onda tikaniyorum . yanı olmuyosa olmuyodur bende birşey . çocuk anlamıyor seviyorsak savascaz diyor 4 senedir bitmedi su savaş bu gün barissam inanın en fazla iki gün sonra tekrar kavga
. suç tek onda demiyorum . sorun onun tartışmakta zevk alması . ben olmuyorsa bitirelim diyorum . kavga sırasında git yüzünü gormeyim biterse bitsin diyen çocuk Umurumda degilsin diyen çocuk iş ciddiye bitince vicik vicik Ayrılmayalım diyor uğraşıyor çok itici geliyor artık . 3 gün konuşmaz sorun yok . ben ciddi bitirince sevmiyor oluyorum . sevmek yetmiyooor . of aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama çok rahatladım iyiki konuyu actim[/QUOTE]
Evet burdaki çoğu kadın akıllı,zeki,bilgililer sana yardımcı olmuşlardır muhakkak bırak hayatını yaşayan sen :)

Akrabalar dedikodu yapar babam kafasını takar biliyorum bunu nasıl halledebiliriz

hayatım sen durumu kendi lehine çevir adamın açıklarını söyle ve hayatımı kurtardım ayrılarak de. yavaş yavaş çeneleri kapanır. babanda bu durumda kızının başından büyük bir dert gittiğinin farkına varır

Adam kendini kaf dağında görmüş ve o dağı tozu dumana katmaktan başka yapacağınız yok gibi,Allah yardımcınız olsun.

Yok benden iyisini benden sadığını bulamazsın yok çok pişman olursun kimsin sen bulunmaz hint kumaşı mısın ne sanıyosun kardeşim kendini? diyemedin mi be güzelim sen de.20 yaşındasın daha nişanlanmak için çok erken bi yaş bence senin şuan üniversitede kız arkadaşlarınla konserden konsere koşturman gezmen tozman falan lazım..Böyle egosu tavan yapmış boş bi insanla hayatını geçirmek istediğine emin misin?Bana soracak olursan at gitsin nişanı çok pişman olursun yoksa.

At canım at kesinlikle düşünmeden bu ilişkiye son ver zaten belli ondada başlamış aramamalar ilgisizlikler. O zaten yakında seni üzecek daha çok sey yapıcak ve gerçekten bittiğinde kendine ben çok aptalmısım nelerine katlandım diye sorup durmaktansa biran önce bitir gitsin. Yaşın daha çok genç sana senin istediğin gbi değer veren kıymet veren biri illakı cıkacaktır. Sana görümcen dövsün benım gıbısini bulamazsın dediğine bakma köpeğin duası kabul olsaydı göten kemık yagardı.Kendini öven insandan bir adım uzak dur zaten.

T
tesekkur ederim

Aynen doğru söylüyorsunuz yanındayken gozu gormuyor beni ayrildigimda ağlayıp sizliyor

Evet burdaki çoğu kadın akıllı,zeki,bilgililer sana yardımcı olmuşlardır muhakkak bırak hayatını yaşayan sen :)[/QUOTE]
Evet :) sağolun

Ben şöyle düşündüm nasip değilmiş olmadı demek daha fazla söz etmemeyi düşündüm

Ah ah 4 yıldır kahir çekıyorum . çocukluk iste. Şimdi kararım kesin bitti .

İnşallah yoluma bakicam sağolun

Sana psikolojik baski kurmasinin sebebi yani "benim gibisini bulamazsin" demesi ilerde yapadabilirim herkes yapiyor sen hakerdersen bende yaparim gibi bisey. Bi erkek neden kendini bu kadar over ki anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…