Yok yok beklemesin . ben evlilik dusunmuyorum salak gibi fırsatım varken vazgeçtiğim hayallerimin peşinden gidecegimPsikolojine oynayan nişanlı.. Tehlikeli.. Zamana bırak bebeğim boşver. Seviyorsa bekler
Su bir hafta hemen gecsede babamlada yüz yüze konuşsam su an bilmiyorSana psikolojik baski kurmasinin sebebi yani "benim gibisini bulamazsin" demesi ilerde yapadabilirim herkes yapiyor sen hakerdersen bende yaparim gibi bisey. Bi erkek neden kendini bu kadar over ki anlam veremedim
Çok doğru . bana en uygun evlilik yaşı 30 .Çok iyi etmişsiniz. .
Koca bulunur birşey. .
Nisanlanmaniza saygi duyduysa ayrilmaniza daha cok saygi duyar sabirli olunSu bir hafta hemen gecsede babamlada yüz yüze konuşsam su an bilmiyor
Evlilik nişanlılık düşünmüyorum 4 sene az değil . Küçük yaşta neden katlandim bilmiyorum birde etraf korkusuyla neyse artık umarım babamda anlayış gösterir. Annemi sürekli arıyorlar ikna edecekler diye korkuyorum çünkü aileme bi saygısızlığı yoktuKonu sahibi, henüz çok gençsin hayallerin de bitmiş değil ben 24 yaşından sonra lisansın üzerine tiyatro okudum şu an 29 yaşındayım.
Oyunculuk yapmak istiyorsan birçok konservatuarda yaş sınırına takılmaman için ideal yaştasın. Üniversite sınavına gir, barajı geç sonra da oyunculuk bölümlerinin yetenek sınavlarına gir. Emin ol sanat, felsefe, oradaki insanların kafa yapısı sana çok şey katacak ve ne sığ problemlerle uğraşmışım diyeceksin.
Ha fiziğin çok iyiyse direkt cast ajanslarına da başvurabilirsin tv için ama üniversite deneyimini yaşaman çok daha sağlam olur. İkisini bir arada yürütebilirsin. Dümdüz, ruhuna hiçbir katkısı olmadığı belli olan ve seni okulundan edip bu yaşta eve kapatacak bir adama mahkum değilsin. Çok geniş güzel bir dünya var hangi alanda okumak istersen iste. Ben oyunculuk dediğin için ordan örnek verdim. Ailen okumana destek oluyor anladığım kadarıyla. Mutlaka üniversiteye dön ve bir süre nişanlı, koca düşünmeden sosyal ortamın, arkadaşlıkların tadını çıkar. Umarım faydası olur dediklerimin..
Sevgiler..
Umarım öyle olurNisanlanmaniza saygi duyduysa ayrilmaniza daha cok saygi duyar sabirli olun
zaten sadık olması aldatmaması marıfet degıl kı yapmak zorunda oldugu bısey serefı varsa yapmaz marıfet gıbı nıe söluyorBen
Bende onu anlamıyorum sürekli bana ben aldatmiyorum ben sadığım diye diye . sonuçta bir insan eğer nişanlandıysa zaten başkaları olmamalı bende yoksa ondada olmamalı .
baban kızabilir sırf baban kızıcak diye yolundan dönme. tek kızısın sen kıyamaz sana evlat sevgisi sülale falan dinlemez. sen mutlu olacaksan belki baban ilk duyduğunda kızacak ama sonrasında alışacaktır. en doğru kararı vermişsin. Allah yolunuda bahtınıda açık etsin..Evlilik kadından nefret ettim artık o derece bunalım üzüldüm ezildim . istediğimi giyemem . hiç bi arkadaşımla gorusemem hakaret ediyor hep arkadaşlarıma . neyseki annemle bu sabah sakince yine konuştm anne sen gercekten benim yanındasın degilmi . KK da benden büyük evlilerden de gorus aldım doğru bi karar verdik dedim
Aynen öyle kizim dedi soylediklerinizi yazdım . çok haklılar kizim hayalini gerçeklestir dedi . annemle su an memleketteyiz döndüğümde babam ne tepki verecek bilmiyorum geleneklere bağlı bi insan . akrabaların ne dediği babam için hep önemlidir . rezil olmamak için beni uzebilirde uzmeyebilirde. Evin bir kiziyim .
Ayrıldım . üzülmedim su ana kadar . ancak babama anlatmam gerek yüz yüze o son sözü söyler dedi annemBu adam ruh hastası. Saygısız, geçimsiz, tehdit, şiddet gösteren bir tip. Psikopat. Evlenirsen döver de, söver de, kapının önüne de koyar, aldatır da, buraya yazıyorum. Korkunç bir evlilik yaşarsın. İlk birkaç sayfa okudum, sonra da en sonu okudum, ayrılmışsın galiba.
İnşallah babamda bize destek olurHayatinin en guzel yillarini bi odun ugruna harcama sakın. Hayatini yasa. Sevgili dedigin 50 kere bulunur. Kendini hint kumasi gibi gostermis de göstermiş. Sirf bu laflari bile psikopat oldugunu gosterio. Kim bilir baska neler neler yapti da hepsini yazamadin. En iyi sen tanirsin. Burdan bile kotu gozuken adamla napican yakindan bakmaya gerek yok. Annen hakli. Kolay kolay oyle konusmaz baban da oyle dusunecektir annen oyle diyosa.
Amin Allah razı olsunbaban kızabilir sırf baban kızıcak diye yolundan dönme. tek kızısın sen kıyamaz sana evlat sevgisi sülale falan dinlemez. sen mutlu olacaksan belki baban ilk duyduğunda kızacak ama sonrasında alışacaktır. en doğru kararı vermişsin. Allah yolunuda bahtınıda açık etsin..
Ben aynı olur diyordumda annem düzelir diyordu evlenince ama bu sefer bana destek verdi . babamda bizi anlayışla karşılarsa gençliğim ellerimden kayıp gitmeyecek . tadını çıkaracağım . çocukluğumdan beri onlayim baskı altındayım . güzel güzel eğlenmek gezmek tozmqk varken onada eziyet banadaSana şunu söyleyebilirim evlenince değişir bilmem ne gibi düşüncelere asla kapılma şöyle düşün simdi nasılsa emin ol.evlenince 100 kati olur o yüzden karar ver ve yasin çok.küçük... vede sadakatli olmak aldatmamak sana.karşı yaptığı bir lütuf sanki başına kakiyor bu ne saçmalık isterse aldatsin sinirlendim şimdi :)
Cok swvindim senin adina. Gecmis olsun rabbim iyi karakterlu insanalarla karsilastirsinNişanı atalı aylar oldu o günden sonra hiç görmedim onu biraz rezillikler yapıp bana harcadığı gezmedeki paraların miktarını toplamış ortalama bifiyat çıkardı1500 tl verdi annem ve gitti tabi tüm eşyalarını verdim iğne bırakmadım .
Şuan nasılım birdaha kimseyi sevemiycek gibi güvensizim .
zor aylar geçirdim dışarı çıkmadım kendimi eve kapattım vs derken şu an daha iyiyim 2 buçuk aydırda bir firmada muhasebede çalışıyorum .
Benim 4 ay oldu evden işe işten eve başka hiçbir şey yapamıyorum. İnşallah bir gün karşımıza şu güvensizliğimizi yeneccek birileri çıkar.Nişanı atalı aylar oldu o günden sonra hiç görmedim onu biraz rezillikler yapıp bana harcadığı gezmedeki paraların miktarını toplamış ortalama bifiyat çıkardı1500 tl verdi annem ve gitti tabi tüm eşyalarını verdim iğne bırakmadım .
Şuan nasılım birdaha kimseyi sevemiycek gibi güvensizim .
zor aylar geçirdim dışarı çıkmadım kendimi eve kapattım vs derken şu an daha iyiyim 2 buçuk aydırda bir firmada muhasebede çalışıyorum .