Estağfurullah akılda verin öyle iyi geldinizki doğru karar almisim :)[/QUOTE]Ha adam birde haline şükret diyor, tatlım gençsin mutlaka güzel de bir kızsın ne diye bu zevzeği çekiyorsun? İlerde sana atıyorum tokat attığında x, y'yi tekme ile dövüyor şükret " de der bu aman aman. Hiç gerek yok kötü bir evliliğe, mutlu edecek bir adam değilse at gitsin. İlk sevgilin mi bilemiyorum ancak insan bazen "çok sevdim ya bir daha böyle sevemezsem" diyor (genelde ilklerde olur) ama tabiki yine seviyorsun. Hayat güzel daha evlilik için çok erken bir yaş bence 20 yaş. Arkadaşlarınla gez, eğlen, etkinliklere katıl. Dünyaya bir kere geliyoruz bu hakkı da mutsuz geçirmek istemezsin değil mi? Anne - babanı örnek vermişsin, onlar gibi olmamak için sevdiğin adamın seni sevmesi kadar sana saygı duyması, sana şiddet uygulamaması önemli. O yüzden seçimlerini yaparken iyi düşünmelisin maksadım akıl vermek değil deneyimlediğim konular bunlar sende genç bir kızsın hata yapmanı asla istemem.
Erkek dediğin küs kalıp triplere girmez bu ne ya içim darlandı. Ayrıca seven her erkek aldatmaz canım sen sürekli seni aldatmam benim gibisini bulamazsın diyen erkekten kork. Daha gençsin at nişanı hayatını yaşaBir kere kıskançlığımla ilgili konu açmıştım , artık onu aşmaya başlamıştım en azından kıskandığımı belli etmiyordum . Nişanlım sevgili iken kapıdan ayrılmayan ayrıldığımız da ağlayan kendini mahveden biriydi .Bende dünyada ondan başka sadık erkek yok düşüncesiyle ( o böyle konuşarak hissetmemi sağlıyor ,psikolojik baskı altına alıyor pişman olacaksın ben gibisini bulamazsın vs. ) nisanlandik at koşturur gibi . 4 yıldır sevgiliydik . yaşım 20 . başka memleketli o yüzden akrabalarım hep karşı çıktı dedikodu yaptı ama aşırı . annem ve babam bana destek oldu abimlerde. Nisani takdik 4 ay oluyor neredeyse . şimdi en ufak şey için 3 gün konuşmuyor benimle üstelik onların iş yerinde calisiyorum . bana ceza veriyor güya konuşmayarak . başka kız yok eminim hep birlikteyiz . sadiktirda ama kavgalarımız çok arttı herkese melek bana böyle bende çok yoruldum evlenince de böyle devam ederse yapamam düşüncesiyle anneme anlattım . annemde hayır dedi bukadarı fazla . sürekli ayrılıp barisiyor yarın bi gün evlenince de aynısını yaparsa dedi ve ben senin arkandayim kizim küçük yaşta evliliği yüklendi hayatını yasa 25 yaşlarına kadar olgunlaşana kadar dedi evlilik zor dedi . ve ben oyuncu olacaktim onun için başlamadan bitirdim tam fırsatlar elimin altında olduğu dakikada söz nişan yaptik . benim gibi biri çıkmaz asla karşına ben aldatmam ben durustum etrafta benim gibi si yok gibi ve daha bir çok şeylerle geldi hep bana . bende sonuçta etraftalilerden farklı davranıyordum nisanli insanlarin davranışi işte . tabiki yalnız insanla nişanlı insan arasında fark olacaktır daha dikkatli olacaktır ama o bunu dünyada sadece kendi yapiyo gibi görüyor . tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lütfen bana fikir verir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim . yanlış bir şey yazdiysam affedin su anda şaşkınlık içerisindeyim
Evlilik kadından nefret ettim artık o derece bunalım üzüldüm ezildim . istediğimi giyemem . hiç bi arkadaşımla gorusemem hakaret ediyor hep arkadaşlarıma . neyseki annemle bu sabah sakince yine konuştm anne sen gercekten benim yanındasın degilmi . KK da benden büyük evlilerden de gorus aldım doğru bi karar verdik dedimdaha 20 yaşındasın boşver unutursun da tehtitlerine kanma. ben 27 yaşında evlendim hiç pişman değilim. gençliğinin tadını çıkar . dan diye evliliğin ortasında bulursun kendini de dönüşün çok zor olur. önce yarım kalan okulunu bitir. emin ol bu dönemde birçok kişi çıkar karşına seversinde. evlilik hayallerinizdeki gibi canım cicimle geçmiyor. daha yaşın küçük yaşının tadını çıkar derim ben.
Estağfurullah akılda verin öyle iyi geldinizki doğru karar almisim :)
Bir kere kıskançlığımla ilgili konu açmıştım , artık onu aşmaya başlamıştım en azından kıskandığımı belli etmiyordum . Nişanlım sevgili iken kapıdan ayrılmayan ayrıldığımız da ağlayan kendini mahveden biriydi .Bende dünyada ondan başka sadık erkek yok düşüncesiyle ( o böyle konuşarak hissetmemi sağlıyor ,psikolojik baskı altına alıyor pişman olacaksın ben gibisini bulamazsın vs. ) nisanlandik at koşturur gibi . 4 yıldır sevgiliydik . yaşım 20 . başka memleketli o yüzden akrabalarım hep karşı çıktı dedikodu yaptı ama aşırı . annem ve babam bana destek oldu abimlerde. Nisani takdik 4 ay oluyor neredeyse . şimdi en ufak şey için 3 gün konuşmuyor benimle üstelik onların iş yerinde calisiyorum . bana ceza veriyor güya konuşmayarak . başka kız yok eminim hep birlikteyiz . sadiktirda ama kavgalarımız çok arttı herkese melek bana böyle bende çok yoruldum evlenince de böyle devam ederse yapamam düşüncesiyle anneme anlattım . annemde hayır dedi bukadarı fazla . sürekli ayrılıp barisiyor yarın bi gün evlenince de aynısını yaparsa dedi ve ben senin arkandayim kizim küçük yaşta evliliği yüklendi hayatını yasa 25 yaşlarına kadar olgunlaşana kadar dedi evlilik zor dedi . ve ben oyuncu olacaktim onun için başlamadan bitirdim tam fırsatlar elimin altında olduğu dakikada söz nişan yaptik . benim gibi biri çıkmaz asla karşına ben aldatmam ben durustum etrafta benim gibi si yok gibi ve daha bir çok şeylerle geldi hep bana . bende sonuçta etraftalilerden farklı davranıyordum nisanli insanlarin davranışi işte . tabiki yalnız insanla nişanlı insan arasında fark olacaktır daha dikkatli olacaktır ama o bunu dünyada sadece kendi yapiyo gibi görüyor . tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lütfen bana fikir verir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim . yanlış bir şey yazdiysam affedin su anda şaşkınlık içerisindeyim
Allah yardimcin olsun . bende pişman olmaktan korkuyorum burada evli insanları görüyorum en çok ta kendi etrafındaki evlilikleri . oyuncu olmayi okadar çok istiyorum ki. Elime gelen fırsatı teptim şimdi koşturup ugrasicam inşallah basaririm .lütfen terk et o adamı şimdiden böyleysee sonrasını düşünemıyorum..çok gencsın ve fotoda goruyorum çok guzelsınn ıstersen oyuncuda olursunn herseyde...ben 24 yasında evlendmm cok pısmanlıklar yasadm 30 a kadar yolun var hayatını yaşaa
Oyuncu olmak istiyorum eğitimini de o yönde almak istiyorum bilgi alman gerek . hayalini gerceklestirecegim geç kalmış sayilmam :)Nişanlınızın isteklerini kanun olarak kabul edip okulu bırakarak hata etmişsiniz. Nişanı atmanız hayrınıza olmuş. Bu saatten sonra sizin yerinizde olsam okula geri dönmenin yollarını araştırır ve okulumu bitirirdim.
Tamam tesekkur ederimAnnen ne diyorsa onu yap .... !
Öyle yapacağım. Çok mutluyum pusmadan sinmeden hayatimi yasayacagimErkek dediğin küs kalıp triplere girmez bu ne ya içim darlandı. Ayrıca seven her erkek aldatmaz canım sen sürekli seni aldatmam benim gibisini bulamazsın diyen erkekten kork. Daha gençsin at nişanı hayatını yaşa
Hayatımın dersini aldım merak etmeyin . tesekkur ederimdaha çok küçüksün, önce eğitimini tamamla, kendi ayakların üzerinde dur. kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öğren, eşine bile. okulumu onun yüzünden bıraktım diyorsun, ya Allah aşkına, aşkından ölüyor muydun, okulu bırakmak nedir, kıskanıyor diye. arada saygı olmalı bu kadar karışmamalı kimse birbirine.
Çok doğru söylüyorsunuz . haklisinizNişanlınız size öyle bir psikolojik baskı yapmış ki, normali anormal olarak görmeye başlamışsınız.
Sadık erkek olmaz olur mu hiç? Normali bu zaten. Sadık olmak olması gereken, ekstra bir hareket değil.
Kadınlar aldatmıyor mu? O zaman, o da sizin gibisini bulamaz onun mantığı ile.
Evlilik de doğru kişi ile olduğu zaman zor bir şey değil.
Kimseyi idare etmeniz de gerekmiyor.
Önemli olan, kendiniz gibi bir evlilik yaşayabilmeniz.
Yok yok evlilik mi benden uzak olsunBu yasta kimle evlensen pisman olursun once egitimini tamamla meslegini al sonra evlen ki kendine guvenin artsin