Nişan atma kararı aldım

daha 20 yaşındasın boşver unutursun da tehtitlerine kanma. ben 27 yaşında evlendim hiç pişman değilim. gençliğinin tadını çıkar . dan diye evliliğin ortasında bulursun kendini de dönüşün çok zor olur. önce yarım kalan okulunu bitir. emin ol bu dönemde birçok kişi çıkar karşına seversinde. evlilik hayallerinizdeki gibi canım cicimle geçmiyor. daha yaşın küçük yaşının tadını çıkar derim ben.

Estağfurullah akılda verin öyle iyi geldinizki doğru karar almisim :)[/QUOTE]

Umuyorum çok mutlu olursun, o ex nişanlı da senin gibisini bulamayınca başını duvarlara vurur

lütfen terk et o adamı şimdiden böyleysee sonrasını düşünemıyorum..çok gencsın ve fotoda goruyorum çok guzelsınn ıstersen oyuncuda olursunn herseyde...ben 24 yasında evlendmm cok pısmanlıklar yasadm 30 a kadar yolun var hayatını yaşaa

Canım kardeşim , bu çocuğu geçtim sen genel anlamda kimseyle evlenmemelisin iyice olgunlaşmadan. Ben anneni haklı buldum.

Genel anlamda yazdıklarında evlenecek insan olgunluğu yok. O bana yapıştı, ben ona yapıştım türü şeyler yazmışsın. Üniversite bırakma sebebin de eften püften , elle tutulmayacak bir sebep.

Bence sen af vs. varsa okula dön. Oku ya da çalış , biraz hayatı tanı ondan sonra evliliğe yönel derim. ( naçizane fikrim)

Daha 20 yaşındasın boşver evliliği derim. Gez toz , flört et hayatını yaşa 20 yaşında evlenip ne yapcaksın? Genç , ne güzel kızsın.

Erkek dediğin küs kalıp triplere girmez bu ne ya içim darlandı. Ayrıca seven her erkek aldatmaz canım sen sürekli seni aldatmam benim gibisini bulamazsın diyen erkekten kork. Daha gençsin at nişanı hayatını yaşa

daha çok küçüksün, önce eğitimini tamamla, kendi ayakların üzerinde dur. kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öğren, eşine bile. okulumu onun yüzünden bıraktım diyorsun, ya Allah aşkına, aşkından ölüyor muydun, okulu bırakmak nedir, kıskanıyor diye. arada saygı olmalı bu kadar karışmamalı kimse birbirine.

Evlilik kadından nefret ettim artık o derece bunalım üzüldüm ezildim . istediğimi giyemem . hiç bi arkadaşımla gorusemem hakaret ediyor hep arkadaşlarıma . neyseki annemle bu sabah sakince yine konuştm anne sen gercekten benim yanındasın degilmi . KK da benden büyük evlilerden de gorus aldım doğru bi karar verdik dedim
Aynen öyle kizim dedi soylediklerinizi yazdım . çok haklılar kizim hayalini gerçeklestir dedi . annemle su an memleketteyiz döndüğümde babam ne tepki verecek bilmiyorum geleneklere bağlı bi insan . akrabaların ne dediği babam için hep önemlidir . rezil olmamak için beni uzebilirde uzmeyebilirde. Evin bir kiziyim .

:
Estağfurullah akılda verin öyle iyi geldinizki doğru karar almisim :)

Umuyorum çok mutlu olursun, o ex nişanlı da senin gibisini bulamayınca başını duvarlara vurur[/QUOTE]
:) kimi bulursa bulsun bu saatten sonra . gözünü actınız hiiic gerek yok yaşanacak güzel günler var

Nişanlınızın isteklerini kanun olarak kabul edip okulu bırakarak hata etmişsiniz. Nişanı atmanız hayrınıza olmuş. Bu saatten sonra sizin yerinizde olsam okula geri dönmenin yollarını araştırır ve okulumu bitirirdim.

Allah yardimcin olsun . bende pişman olmaktan korkuyorum burada evli insanları görüyorum en çok ta kendi etrafındaki evlilikleri . oyuncu olmayi okadar çok istiyorum ki. Elime gelen fırsatı teptim şimdi koşturup ugrasicam inşallah basaririm .

Oyuncu olmak istiyorum eğitimini de o yönde almak istiyorum bilgi alman gerek . hayalini gerceklestirecegim geç kalmış sayilmam :)

Haklisiniz inanın çok haklisiniz . ben evlenmeyi dusunmuyorum zaten . bu 4 yıllık surec çok yorumcuydu ne gezebildim kendim yada arkadaşlarımla ne başka bisey oda bende gençliğimizi Çocukluğumuzu yaşayamadık . ama dönüp bakınca sukrediyorum iyiki böyle birşey olduda özgürlüğün değerini anladım . hayalleri bi insan için yok saymamam gerektiğini öğrendim . yazık o gözlerimw çocuk çocuk her gece göz yaşı döktüm efyen puften sebeplerle. O değil hiç kimseyi istemiyorum su an kendime yoğunlaşmak istiyorum

Öyle yapacağım. Çok mutluyum pusmadan sinmeden hayatimi yasayacagim

Hayatımın dersini aldım merak etmeyin . tesekkur ederim

Nişanlınız size öyle bir psikolojik baskı yapmış ki, normali anormal olarak görmeye başlamışsınız.
Sadık erkek olmaz olur mu hiç? Normali bu zaten. Sadık olmak olması gereken, ekstra bir hareket değil.
Kadınlar aldatmıyor mu? O zaman, o da sizin gibisini bulamaz onun mantığı ile.

Evlilik de doğru kişi ile olduğu zaman zor bir şey değil.
Kimseyi idare etmeniz de gerekmiyor.
Önemli olan, kendiniz gibi bir evlilik yaşayabilmeniz.

Bu yasta kimle evlensen pisman olursun once egitimini tamamla meslegini al sonra evlen ki kendine guvenin artsin

Çok doğru söylüyorsunuz . haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…