Nişan atma kararı aldım

Nişanı atalı aylar oldu o günden sonra hiç görmedim onu biraz rezillikler yapıp bana harcadığı gezmedeki paraların miktarını toplamış ortalama bifiyat çıkardı :KK70: 1500 tl verdi annem ve gitti tabi tüm eşyalarını verdim iğne bırakmadım .
Şuan nasılım birdaha kimseyi sevemiycek gibi güvensizim .
zor aylar geçirdim dışarı çıkmadım kendimi eve kapattım vs derken şu an daha iyiyim 2 buçuk aydırda bir firmada muhasebede çalışıyorum .

Madem sizinle gezerken harcadığı paraları istedi, size de sizin üniversiteden ayrılmanıza sebep oldu diye manevi tazminat verseymiş. Onu hesaplasaymış bakalım bedeli ne kadarmış. İyi ki kurtulmuşsunuz. Ortak tanıdıklarınız demedi mi ne acayip bir insanmış diye?

Üniversiteyi bitirmeyi düşünüyor musunuz? Oyunculuk istiyormuşsunuz, o hayaliniz ne oldu?

Gec kalmissin.simdi degil..unv birakmak yerine o hasta ruhluyu birakacaktin.
Cok kiziyorum erkek icin unv den vazgecenlere..akliniz nerde sizin..

Benim 4 ay oldu evden işe işten eve başka hiçbir şey yapamıyorum. İnşallah bir gün karşımıza şu güvensizliğimizi yeneccek birileri çıkar.

İlk aylar bende öyle oldum sonra birde baktım ki seni asla aldatmam ben senle ayrılıkyada küslüklerde bile hiç kimse ile konuşmadım o bu şu diyen arkdaş kendini bana uzak dur bu kızlar bilmem ne dediği kızların kucağına atmış .
Bana izin vermediği herşeyi onlarla yapıyor .
Boğazda yemekler vs her gün her gece gezmeler .
Noluyoruz ya dedim :)
Dünyamı yıkıldı zaten kavga gürültü bi ilişkiydi ya 2 günlük insanlara öyle değer verince bende dedim bbi kendime geliyim :)
nerede oturuyorsun sen ben istanbul

Gec kalmissin.simdi degil..unv birakmak yerine o hasta ruhluyu birakacaktin.
Cok kiziyorum erkek icin unv den vazgecenlere..akliniz nerde sizin..

Bitti gitti .
Ders almış oldumsu an muhasebe yapıyorum o unc bitsede o işi yapmayacaktım .
Birde bu seneki ünv sınavlarına girip açıktan 4 yıllık sosyal hizmet okuycam inşallah

İlk aylar bende öyle oldum sonra birde baktım ki seni asla aldatmam ben senle ayrılıkyada küslüklerde bile hiç kimse ile konuşmadım o bu şu diyen arkdaş kendini bana uzak dur bu kızlar bilmem ne dediği kızların kucağına atmış .
Bana izin vermediği herşeyi onlarla yapıyor .
Boğazda yemekler vs her gün her gece gezmeler .
Noluyoruz ya dedim :)
Dünyamı yıkıldı zaten kavga gürültü bi ilişkiydi ya 2 günlük insanlara öyle değer verince bende dedim bbi kendime geliyim :)
nerede oturuyorsun sen ben istanbul
Ben Elazığ'da yasıyorum benimkide ben olmazsam yapamazdı güya beni terkeden O oldu. Ben ayrılalım ailelerimiz anlasamıyor dedikçe engelledi en sonunda bir anda telefonda ayrılalım dedi bitirdi burada çok acı çektim çok ağladım ama hiç Ona yansıtmadım çok şükür.

Ben Elazığ'da yasıyorum benimkide ben olmazsam yapamazdı güya beni terkeden O oldu. Ben ayrılalım ailelerimiz anlasamıyor dedikçe engelledi en sonunda bir anda telefonda ayrılalım dedi bitirdi burada çok acı çektim çok ağladım ama hiç Ona yansıtmadım çok şükür.

dua et bitanem Allah büyük

Üniversite 2 den bıraktim onun kıskançlık ve hakaretler yüzünden . Ben sorunlu bi ailede yetiştim dışarıdan bakınca mutlu bi aile evin içinde kavga kıyamet bitmiyor üstelik herşey için aklınıza gelebilecek basit herşey için. Ve inanır misiniz zamanla bizde annemle babam gibi olumsuz onu farkettim ve ayrıldım . bana üniversiteyi zindan etti yemin ederim bana öyle vicdan azapları yaşattı ki . Aradı bırakmadı bak ben bize sahip çıkıyorum der gibi aylarca kapimda ağladı . Sonra ben ona döndüm psikolojik baskı yapıyor kötü bi adama dusersin seni aldatır . gorumcelerin seni inşallah döver. Sen kimi buldunda beni bıraktın falan neyse baristik . okadar baskı yaptıki duramadim okulda hep geldi gitti okuduğum yere dünyayı zindan etti o meslekte bana zor geliyor du bende 1 i okuyup 2. Yı okumadan bıraktım . söz nişan takti ama afedersiniz kedi ile köpek gibi tartisiyoruz ayrilalim diyince sen beni sevmiyorsun git baskasına 4 yıldır birlikteyiz beni Unutamayacaksin diye konuşunca korkuyorum . evet 20 yaşındayım . su 3 4 ay öncesine goturseler beni koşarak kacardım . ama iş işten geçmişti onun ustunde o rahatlık vardı galiba . ama annem dün benle konuştu cekmek Zorunda olmadığımi anlattı bir kere ağla evlendikten sonra ayrilman daha zor dedi
nişanlının psikolojisi bozuk bence. ayrılman daha doğru gibi duruyor.

Yengeç burcuyum ve inanın sevgiyle besleniyorum kırılıyorum ağlıyorum geceleri ama karşındaki anlamıyor. Herkes çok iyi çocuk yakışıklı parası var seviyorum seni ayy neler yapiyo diyolar. Ama onlar anlık görüyor . nişan günü nisanlik giydim kabarık olanlardan beni gordu tepki bile vermedi gitti oturdu . abim çok heyecanlandırıyor kuaforde öptü foto çekildi benle . çocuk annesinin ablasının yaninda yine birseyleri takmış kafaya zıt zıt konuşuyor gel foto cekelim diyorum yok arkadaş surat beş karış . sonra konuştum bak en güzel günümüz ne olur yapma diye güzel geçti o gün. Yanı ne olsa ne yapsak bi tartışma var bizde o diyorki bu kucuk şeyler için Ayrılmayalım . ama sorun bu değil sorun bizim ev nasıl dışardan mutlu içeriden mutsuzsa bizim ilişkide oyle

Ben de yengeç burcuyum ve ayyyni tarif ettiğin gibi dominant baskıcı kıskanç sürekli "benden iyisini bulamazsın "yapan, sürekli alttan almak zorunda kaldığım, bana sadakatini ayyyni seninki gibi abartan, kendisini hep haklı gören beni çok çok üzen bir sevgilim vardı.

Asla beni aldatmaz diyordum çünkü kendisini dünyanın en ahlaklı insanı gibi gösteriyordu ama benim de tanidigin bir arkadaşıyla beni aldattı ve onun için beni bıraktı.

İşin garibi hala beni suçluyor yok efendim kendi yanlış yapmış ama bana iyilik yapmış ben mutlu değilmişim onun için fedakarlık yapmiyormusum (aynı senin gibi hayatımı rezil ettim saysam burada inanamazsin daha ne fedakarlığı yahu) ona huzur vermemisim vs vs...

Şok oldum ama iyi oldu biliyor musun?

Annen inanılmaz haklı sen de çok akıllı bir kizsin. Sorunu biliyorsun aslında. Sana kendini suçlu hissettirecektir ama yilma. Kimsenin manyak huylarini çekmek için evlenmek zorunda değilsin. Ben 27 yaşımda ayrıldım söz konusu uzun iliskimden ve inan hiç pişman diilim şimdi güzel mutlu bir ilişkim var. Hayatım çok iyiye gitti inan bana. Suçluluk duyma oyuna gelme senin canın yok mu yani??? Önce senin psikolojin ve sağlığın.

Nişanı atalı aylar oldu o günden sonra hiç görmedim onu biraz rezillikler yapıp bana harcadığı gezmedeki paraların miktarını toplamış ortalama bifiyat çıkardı :KK70: 1500 tl verdi annem ve gitti tabi tüm eşyalarını verdim iğne bırakmadım .
Şuan nasılım birdaha kimseyi sevemiycek gibi güvensizim .
zor aylar geçirdim dışarı çıkmadım kendimi eve kapattım vs derken şu an daha iyiyim 2 buçuk aydırda bir firmada muhasebede çalışıyorum .

Ay ayrilmissin zaten çok sevindim merak etme daha çok gencsin hayal ettiğin mesleğin peşinden git calisirsan olur. Herkesin böyle bir sınavı vardır merak etme böyle böyle öğreniriz kendi hayatimizin kiymetini bilmeyi, ilişkileri vs...

Ay ayrilmissin zaten çok sevindim merak etme daha çok gencsin hayal ettiğin mesleğin peşinden git calisirsan olur. Herkesin böyle bir sınavı vardır merak etme böyle böyle öğreniriz kendi hayatimizin kiymetini bilmeyi, ilişkileri vs...
:KK19::KK37:Hoppa çok mutluyumm..
Sahte bir aşk yaşayacağıma gerçek bir yalnızlıkyaşıyorum :)

X