Nişan atma kararı aldım

Oyuncu olmak istiyorum eğitimini de o yönde almak istiyorum bilgi alman gerek . hayalini gerceklestirecegim geç kalmış sayilmam :)

Bıraktığınız bölüm neydi ? Farklı bölümlerde eğitim almış , kendini yetiştirmiş çok başarılı oyuncular var mesela Kenan İmirzalıoğlu.

20 yaşımda olsam asla evlemeyi düşünmezdim herşeyin bir zamanı var insan gençliğini yaşamalı ya da gençliği beraber doyasıya yaşacak birini bulmalı öyle evlenmeli...

Bir kere kıskançlığımla ilgili konu açmıştım , artık onu aşmaya başlamıştım en azından kıskandığımı belli etmiyordum . Nişanlım sevgili iken kapıdan ayrılmayan ayrıldığımız da ağlayan kendini mahveden biriydi .Bende dünyada ondan başka sadık erkek yok düşüncesiyle ( o böyle konuşarak hissetmemi sağlıyor ,psikolojik baskı altına alıyor pişman olacaksın ben gibisini bulamazsın vs. ) nisanlandik at koşturur gibi . 4 yıldır sevgiliydik . yaşım 20 . başka memleketli o yüzden akrabalarım hep karşı çıktı dedikodu yaptı ama aşırı . annem ve babam bana destek oldu abimlerde. Nisani takdik 4 ay oluyor neredeyse . şimdi en ufak şey için 3 gün konuşmuyor benimle üstelik onların iş yerinde calisiyorum . bana ceza veriyor güya konuşmayarak . başka kız yok eminim hep birlikteyiz . sadiktirda ama kavgalarımız çok arttı herkese melek bana böyle bende çok yoruldum evlenince de böyle devam ederse yapamam düşüncesiyle anneme anlattım . annemde hayır dedi bukadarı fazla . sürekli ayrılıp barisiyor yarın bi gün evlenince de aynısını yaparsa dedi ve ben senin arkandayim kizim küçük yaşta evliliği yüklendi hayatını yasa 25 yaşlarına kadar olgunlaşana kadar dedi evlilik zor dedi . ve ben oyuncu olacaktim onun için başlamadan bitirdim tam fırsatlar elimin altında olduğu dakikada söz nişan yaptik . benim gibi biri çıkmaz asla karşına ben aldatmam ben durustum etrafta benim gibi si yok gibi ve daha bir çok şeylerle geldi hep bana . bende sonuçta etraftalilerden farklı davranıyordum nisanli insanlarin davranışi işte . tabiki yalnız insanla nişanlı insan arasında fark olacaktır daha dikkatli olacaktır ama o bunu dünyada sadece kendi yapiyo gibi görüyor . tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lütfen bana fikir verir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim . yanlış bir şey yazdiysam affedin su anda şaşkınlık içerisindeyim
Aşkımız bitecek böyle giderse ben de hıc günah yok kabahat sende

Ablası beni ikna etmek için uğraştı arayıp . bir uzmana gidelim diyor . ben kabul etmedim . hatrim icin dedi bende abla sonuç değişmeyecek dedim . annemle konuştu baya . annemde ben olumsuz bakıyorum dedi . ama annem tam kestirip atmadi sanırım kalbini kirmamak için ablasına . ama benim kararım kesin . hele bi memleketten yaşadığımız ile gidelim . babama da durumu açalım daha da rahatlıycam

Bilgisayar programcılığı . Bu mümkün oluyormu yani

Tabi ki oluyor. Bölümünüz çok güzel. Kendimi sizin yerinize koyuyorum , ben bilgisayar programcılığını bitirirdim. Bilgisayar programcılığı okurken bir yandan okulun tiyatro kulübüne katılır kendimi bu yönde de eğitmeye çalışırdım.

Bugün televizyon dünyasında gördüğünüz pek çok isim kendine bir B planı hazırlamış durumda. Yarınları için yatırım yapıyorlar.

Siz de kendi geleceğinize yatırım yapın.

Çok yerinde bi karar :KK66:
Su an olanları dusundumde yasimiz bile bi sebep çok erken karar verimsiz . ne gezebildim ne arkadaşlarım la dışarı cikabildim . oda üzüldü bende. Ama o hem benden şikayet ediyor tüm hareketlerimden hemde kavga edelim 1 hafta kuş kalalim yada tartışalim ama ayrılık olmasın taraftarı ama ben katlanamiyorum annem her gün keşke evlenmeseydim bosanamiyorum olmuyo diyor . benim ilişkimi yürütmek için oda çok uğraştı çok mantıklı kadındır tek babamda tikaniyo bende oyle . onda tikaniyorum . yanı olmuyosa olmuyodur bende birşey . çocuk anlamıyor seviyorsak savascaz diyor 4 senedir bitmedi su savaş bu gün barissam inanın en fazla iki gün sonra tekrar kavga
. suç tek onda demiyorum . sorun onun tartışmakta zevk alması . ben olmuyorsa bitirelim diyorum . kavga sırasında git yüzünü gormeyim biterse bitsin diyen çocuk Umurumda degilsin diyen çocuk iş ciddiye bitince vicik vicik Ayrılmayalım diyor uğraşıyor çok itici geliyor artık . 3 gün konuşmaz sorun yok . ben ciddi bitirince sevmiyor oluyorum . sevmek yetmiyooor . of aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama çok rahatladım iyiki konuyu actim

Bende böyle söylüyorum oda diyorki ben ne dersem yap duzelicez . psikolok psikiyatri farkını bilmiyorum kusura bakmayın annemin gittiği vardı ona gittim konuştuk doktorla. Bana dediki ayrılma kararı aldığım kişi sen milletin kadına inanıyosun ne gerek vardı gitmene o dışarıdan olayı yorumlar diye rahatlayim diye kıskanç lık içinde yardım almak için diyorum bana beni dinle hiç bi sorunumuz kalmaz . erkek kizi yönetir su bu diyoe

Sacmaliyor. .
Seni sindirmek istiyor.
Boyun egersen hep ezilirsin ve mutlu olamazsın.

at gitsin yüzüğü hatta ona de ki sen benim gibisini bulamazsın. egoist herif

Tabi ki oluyor. Bölümünüz çok güzel. Kendimi sizin yerinize koyuyorum , ben bilgisayar programcılığını bitirirdim. Bilgisayar programcılığı okurken bir yandan okulun tiyatro kulübüne katılır kendimi bu yönde de eğitmeye çalışırdım.

Bugün televizyon dünyasında gördüğünüz pek çok isim kendine bir B planı hazırlamış durumda. Yarınları için yatırım yapıyorlar.

Siz de kendi geleceğinize yatırım yapın.
1 hafta sonra gideceğim yaşadığım yere. Hemen ise koyulacagim . ilk isim abilerini arayıp işi bıraktığımi bildirmek olacak . sonra kendime ihtiyaçlarımi karşılayacak şekilde iş bulmam gerek ek isim vardı Allaha bin sükür zaten oraya giderim büyük ihtimalle . Yönetmen ve oyuncu bir tanıdığım vardı bir abi sinema filmleri ile ilgileniyor . Onunla görusecegim tekrar yardım alacağım . Sette çalışan bir arkadaşım var onunla da konuşacağım . eğitimi ile ilgili de bilgi alacağım . Bi başkası için hayatımı zindan edemem hayalimden Vazgeçemem .

at gitsin yüzüğü hatta ona de ki sen benim gibisini bulamazsın. egoist herif
Su anda u dönüşü yaptı zaten sürekli ablasına arattırıyor iciyor birşeyler yapıyor . dun gece beni tehtid etti . Alkol almış arabayla otobanda basıp kendini oldurecekmis . alkol ve sigarayla tehtid eder beni hep . hasta olacak diye korkuyorum ya .

Kizlaar Allahta size dert keder vermesin
Allah mutluluğunuzu artirsin. Bana çok yardımcı oldunuz hepiniz sağolun

Su anda u dönüşü yaptı zaten sürekli ablasına arattırıyor iciyor birşeyler yapıyor . dun gece beni tehtid etti . Alkol almış arabayla otobanda basıp kendini oldurecekmis . alkol ve sigarayla tehtid eder beni hep . hasta olacak diye korkuyorum ya .

bence hiç bir şey yapmaz blöf yapıyor.

İlk mesajini okuyup yorum yapicam. Senin nisanlindaki asıl sorun su bence ; baska kadinlara bakmamayi, durust olmayi sanki normalde boyle olmasi gerekmiyomus da sanki etrafta boyle davranacak baska erkek yokmus da kendisi sana bi kiyagiymis gibi yapmasi.. En nefret eeilsei insan tipi. Yahu iliskinin dogali budur zaten. Durustluk sadakat saygi sevgi. Bunlar olmasi gerekenler yani arkadasim zor geliyosa, caba harcayarak sadik kaliyosan hic kalma yolunu al git demelisin sen babanla once konus ondan sonra da bitirecegini soyle nisanlina buyuk ihtimal sevgin askin yalanmis diye turk film setlerine cevirir ortaligi sevmiyosun derse de bana sadik kalmak icin cok ugrasiyosun yazik sana daha fazla cabalamana gonlum razi olmuyo bye bye kuzum dersin...

İlk mesajini okuyup yorum yapicam. Senin nisanlindaki asıl sorun su bence ; baska kadinlara bakmamayi, durust olmayi sanki normalde boyle olmasi gerekmiyomus da sanki etrafta boyle davranacak baska erkek yokmus da kendisi sana bi kiyagiymis gibi yapmasi.. En nefret eeilsei insan tipi. Yahu iliskinin dogali budur zaten. Durustluk sadakat saygi sevgi. Bunlar olmasi gerekenler yani arkadasim zor geliyosa, caba harcayarak sadik kaliyosan hic kalma yolunu al git demelisin sen babanla once konus ondan sonra da bitirecegini soyle nisanlina buyuk ihtimal sevgin askin yalanmis diye turk film setlerine cevirir ortaligi sevmiyosun derse de bana sadik kalmak icin cok ugrasiyosun yazik sana daha fazla cabalamana gonlum razi olmuyo bye bye kuzum dersin...
Aynen bunları yapıyor . bakın ben onun tavırlarından memnun değilim bitirmek istiyorum bu sebeple . o benden hiç memnun değil ama kavga gurultu devam edelim istiyor . umarım babam karşısında dik durur . yoksa evden sessiz sedasız ayrılmayı bile dusunuyorum. Peki akrabalar çok seviyorum dekoducu bunu nasıl atlatirim

X