Bir kere kıskançlığımla ilgili konu açmıştım , artık onu aşmaya başlamıştım en azından kıskandığımı belli etmiyordum . Nişanlım sevgili iken kapıdan ayrılmayan ayrıldığımız da ağlayan kendini mahveden biriydi .Bende dünyada ondan başka sadık erkek yok düşüncesiyle ( o böyle konuşarak hissetmemi sağlıyor ,psikolojik baskı altına alıyor pişman olacaksın ben gibisini bulamazsın vs. ) nisanlandik at koşturur gibi . 4 yıldır sevgiliydik . yaşım 20 . başka memleketli o yüzden akrabalarım hep karşı çıktı dedikodu yaptı ama aşırı . annem ve babam bana destek oldu abimlerde. Nisani takdik 4 ay oluyor neredeyse . şimdi en ufak şey için 3 gün konuşmuyor benimle üstelik onların iş yerinde calisiyorum . bana ceza veriyor güya konuşmayarak . başka kız yok eminim hep birlikteyiz . sadiktirda ama kavgalarımız çok arttı herkese melek bana böyle bende çok yoruldum evlenince de böyle devam ederse yapamam düşüncesiyle anneme anlattım . annemde hayır dedi bukadarı fazla . sürekli ayrılıp barisiyor yarın bi gün evlenince de aynısını yaparsa dedi ve ben senin arkandayim kizim küçük yaşta evliliği yüklendi hayatını yasa 25 yaşlarına kadar olgunlaşana kadar dedi evlilik zor dedi . ve ben oyuncu olacaktim onun için başlamadan bitirdim tam fırsatlar elimin altında olduğu dakikada söz nişan yaptik . benim gibi biri çıkmaz asla karşına ben aldatmam ben durustum etrafta benim gibi si yok gibi ve daha bir çok şeylerle geldi hep bana . bende sonuçta etraftalilerden farklı davranıyordum nisanli insanlarin davranışi işte . tabiki yalnız insanla nişanlı insan arasında fark olacaktır daha dikkatli olacaktır ama o bunu dünyada sadece kendi yapiyo gibi görüyor . tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lütfen bana fikir verir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim . yanlış bir şey yazdiysam affedin su anda şaşkınlık içerisindeyim
Üniversite 2 den bıraktim onun kıskançlık ve hakaretler yüzünden . Ben sorunlu bi ailede yetiştim dışarıdan bakınca mutlu bi aile evin içinde kavga kıyamet bitmiyor üstelik herşey için aklınıza gelebilecek basit herşey için. Ve inanır misiniz zamanla bizde annemle babam gibi olumsuz onu farkettim ve ayrıldım . bana üniversiteyi zindan etti yemin ederim bana öyle vicdan azapları yaşattı ki . Aradı bırakmadı bak ben bize sahip çıkıyorum der gibi aylarca kapimda ağladı . Sonra ben ona döndüm psikolojik baskı yapıyor kötü bi adama dusersin seni aldatır . gorumcelerin seni inşallah döver. Sen kimi buldunda beni bıraktın falan neyse baristik . okadar baskı yaptıki duramadim okulda hep geldi gitti okuduğum yere dünyayı zindan etti o meslekte bana zor geliyor du bende 1 i okuyup 2. Yı okumadan bıraktım . söz nişan takti ama afedersiniz kedi ile köpek gibi tartisiyoruz ayrilalim diyince sen beni sevmiyorsun git baskasına 4 yıldır birlikteyiz beni Unutamayacaksin diye konuşunca korkuyorum . evet 20 yaşındayım . su 3 4 ay öncesine goturseler beni koşarak kacardım . ama iş işten geçmişti onun ustunde o rahatlık vardı galiba . ama annem dün benle konuştu cekmek Zorunda olmadığımi anlattı bir kere ağla evlendikten sonra ayrilman daha zor dediOyuncu mu olacaktın?
20 mi yaşındasın?
Eğitimin nedir?
Niye bu kadar erken nişanlandın?
Siz evli misiniz . yanı benim bir evliliği yurutmem gerçekten zor değilmi . birde ben çok hassasım bana sevgisini hiç göstermiyor en son ne zaman gerçekten severek sarıldı bilmiyorum. Ve biliyormusunuz ben ondan başka hiç bi erkeği kiskanmadim . O kıskançlık yüzünden de kendimi ayrı yiyordum . bu çocukta ne var anlamıyorum . yanı eğer benim yakami bırakırsa mutlu olacağına inanıyorumDoğru karar vermişsin.
Annen mantıklı kadın tebrik ediyorum..
Bende onu anlamıyorum sürekli bana ben aldatmiyorum ben sadığım diye diye . sonuçta bir insan eğer nişanlandıysa zaten başkaları olmamalı bende yoksa ondada olmamalı .hakkında hayırlısı bana da ayrılmakla doğru karar vereceksin gibime geliyor
bir kere nişanlanan evlenen insanlar özgürlüğünün kısıtlanmasını isteyerek yapmıyorsa kendini pranga giymiş hissediyorsa sorun var bence
ne yapacaktı dürüst olmayıp senle nişanlanıp bu gece barda gönlüm hovarda takılmayı sürdürecek miydi
Siz evli misiniz . yanı benim bir evliliği yurutmem gerçekten zor değilmi . birde ben çok hassasım bana sevgisini hiç göstermiyor en son ne zaman gerçekten severek sarıldı bilmiyorum. Ve biliyormusunuz ben ondan başka hiç bi erkeği kiskanmadim . O kıskançlık yüzünden de kendimi ayrı yiyordum . bu çocukta ne var anlamıyorum . yanı eğer benim yakami bırakırsa mutlu olacağına inanıyorum
Siz evli misiniz . Evlilik Zoe değilmi bana nişanlılık bile çook Zor geldi hep erkeği idare etmek zorunda kalmak gibibırak hayatını yaşa gençlik gitti mi gelmiyor geri değmez erkek için
İnanır mısınız bana diyorki senle bu gune kadar konuştum bi ise yaramıyor . yuru git gözünün önünden girmeyi seni . yanına gidiyorum sınırı geçsin diye birde iş yerinde abileride anlıyor hep kavgalı olduğumuzu . diyorum tamam hadi daha fazla sinirlenmeyelim çok küçük bi olay bu. Mesela bir tartışma esnasında. O ise git bak sesini duymak istemiyorum diyor. Ve tansiyonu yükseliyor hep artık bu sefer ailesi bana bisey demesede bakışları bile değişiyor her tartışmada 3 gün küsüp abartip hastaneye goturuyoruz . o hasta olmasın diyede alttan alıyorum . haftasonlari biryere gidiyoruz aileside oluyor bi kere havuzda tırnağım sırtını çizmiş çok yüzme bilmiyordum o zaman bana bağırdı abiside vardı . çıktı havuzdan ablasının ve onun kız arkadaşlarının yanına sigara içti oturdu . ben çok bozuldum abisinden utandimyüzük taktın diye kendine mecbur zannediyor, haddini bildir ayıp yani o kadar küs kalmak, yaşında küçükmüş daha
Sana şiddet uygulamiyorum bak millet uyguliyo x y ye uyguluyor sukret . sana dayak lazim ben hayatta yapmam diyor . Ya ben kimseyle tartışmayan bir insandim onlanoladar tartisiyoruz ki çoğu zaman nefretle bakiyo hissediyorum çok ta seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben bunu anladım . çünkü annem babamda birbirini seviyor ama nasıl kavga ettiklerini görseniz psikolojiniz bozulur belkide ben en çok annemle babama benzemeyi istemedim ama aynı onlar gibi olduk her dakija tartismaNe gerek var kendini ona mecbur hissetmeye? Tek sadık erkek o değil, hem sadık, hem saygılı erkekler de var. Oldukça küstah bir nişanlınız varmış.Böyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanan erkek kapımda yatsa üstüne basar geçerim. Şimdi daha çok gençsin, ilerleyen zamanlarda fikirlerin değişir, bu adamla nerden evlendim diye çok üzülürsün yol yakınken ayrıl derim. Şiddet şiddettir. Bugün psikolojik şiddet uygulayan evlenince neler yapar bir düşün.
Hanfendi ilk önce aklınizda kurmadan bir sorun . oyuncu olmama izin vermedi hayallerimi yarıda bıraktım pişmanım . 25 yaşına gelene kadar nikah yok diye birsey demedim . annem 25 yaşlarında yada geçerek hayatına evlilik adina birini al . bu çocuktan sana hayır yok şimdi bırakıp kusen hep gider bir kere ağla dedioyuncu olacaksın ?
20 yasındasın
4 yıldır bırlıktesın
oyuncu olmak ıstedıgını bılerek kucuk yasta nısanlanan adam
tartısmanızda sen 25 e gelıp olgunlasana kadar nıkah yok dıyor
hıhım tamam