Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzum
Yiaaa seni yerim tontikto ya
Rabbim kucağına alacağın günleri de hayırlısıyla nasip etsin kusumm

Ya benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Ev darmadaginik
Ama bu gardaşınıza hiç bir şey engel olamaz
Geçmiş olsun canım çok zor ateş Allah yardımcın olsun hepsi Bi yandan geldi ama sen atlatırsın allahın izniyle inşallah güle güle oturun yeni eve yeni bebiş tutar
Maşallah canım ne güzel duruyor ben kıza benzettim yada içimden öyle geldi ama yine de belli olunca haber ver bakalım tutturdum mu hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bu güzel bebişi

ara vererekmı kullandın ara vermedenmı hayıtı yumurtlamada kestınmı aralsıkzmı kullandın ben bılemedm gebeysem bılmeden adete kadar içersem sorn olrmu

Yaaa oy masallah yaa ne güzel büyümüş canım minnoş oh şimdi için rahatlamistir bebisini de gördün sağ salim darısı bizim başımıza artık
Çok şükür rahatladım ay inş kanımda temiz çıkarda hayırlısı ile inş sizde güzel haberler alırsınız balım bademim

Ben çıktım doktordan aglicam baya kocaman olmuş öyle iyi bir doktordu ki anlatamam kalbini de dinledik bebeğide gösterdi ayrıntılı 10+1 çıktı azıcık önden gidio abisi kılıklı ben bakınca erkek gibi hissettim ikili test için giriş yapti Arsoney kuzum sen randevuyu 182 den mi almıştın perinayoloji girişi yaptı ama ordan randevu alıcaksın dedi

Ağzın bal yesin canım hayırlısı olsun inş sağlıklı sıhhatli olsun da gönlüm kızdan yana tabi ni öğrenim cinsiyetini pankart asacam buraya inş

Aa maşallah maşallah bebişe sağlıklı olsunda gitsin önden benimde 2 gün önde ben başka yerden randuvu almadım kuzum direk kendi doktoruma gittim o ultrason baktı sonra kan verdim e nabızdan takip et çıkar çıkmaz hemen gel dedi

Anladım canım sanırım burda işler farklı işliyor çünkü baya yoğun bulamıyorum randevu mecbur özele bara yigmak zorunda kalicaz gibi görünüyor napalim sağlık olsun. Benim oğlumda 38 h likti ultrason 40+1 olcunce kontrole die gittiğim gün dogururak çıktım sati dikkate almadılar asla

Çok şükür rahatladım ay inş kanımda temiz çıkarda hayırlısı ile inş sizde güzel haberler alırsınız balım bademim
O da temiz çıkar kuzum sen hiiiç kafanı takma bebişi de gördün şimdi mutlu mutlu bekle artık benim de cumartesi bakalım inşallah ben de hayırlı haberler veririm canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…