Canım devlete gidiyordun dimi sen maşallah yaa ne güzel göstermiş ultrasondaCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 @Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde @Yusra30
Allah razı olsun kuzumGecmis olsun canım kısa sürede geçer inşallahateşten çok korkarım keşke hiç bir çocuk ateşlenmese boşver ya 15 güne mis gibi toplanır evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin iyi günlerde inşallah.
Yuruuu beeee kim tutar seni
Yiaaa seni yerim tontikto yaCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 @Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde @Yusra30
Aminnn inş kuzum rabbim sanada nasip etsin tezzamanda inşallahAllah razı olsun kuzum
Yiaaa seni yerim tontikto ya
Rabbim kucağına alacağın günleri de hayırlısıyla nasip etsin kusumm
Evet kuzum devlete gidiyorum ama doktorum çok iyi sağolsun itin birine denk gelirse hiç uğraşmıyorCanım devlete gidiyordun dimi sen maşallah yaa ne güzel göstermiş ultrasondaher yer yapmıyor wala
Saol kuzum oldu ya minnak darısı sana sende görürsün gittiğinde inş.Ay maşallah
Bildiğin bebek görünümünü almış artık
Cinsiyet tahmini yaptı mı doktor canım?
İnş kuzum inş Allah'ın izniyle inş rabbim korktuğumuza uğratmasın inşOyyyy
Oyyyy masallahhh kuzuyaaaamerak etme kan sonucu da tertemiz gelecek Allahin izni ile
Oyyy minnosCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 @Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde @Yusra30
Geçmiş olsun canım çok zor ateş Allah yardımcın olsun hepsi Bi yandan geldi ama sen atlatırsın allahın izniyle inşallah güle güle oturun yeni eve yeni bebiş tutarYa benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Ev darmadaginik
Ama bu gardaşınıza hiç bir şey engel olamaz
Maşallah canım ne güzel duruyor ben kıza benzettim yada içimden öyle geldi ama yine de belli olunca haber ver bakalım tutturdum mu hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bu güzel bebişiCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 @Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde @Yusra30
ara vererekmı kullandın ara vermedenmı hayıtı yumurtlamada kestınmı aralsıkzmı kullandın ben bılemedm gebeysem bılmeden adete kadar içersem sorn olrmuAynen inşallah.bu arada ben 2 ay boyunca düzenli bir şekilde hayıt suyu içtim kızlar.ondan sonra hamile kaldım.bütün hormon değerlerini dengeliyor.Rabbimin kadınlar için yarattığı mükemmel bir şey.bebek düşünenlere tavsiyemdir.ha birde kuyruk sokumuna hacamat yaptırdım.bununda etkisi olduğuna inanıyorum.
Çok şükür rahatladım ay inş kanımda temiz çıkarda hayırlısı ile inş sizde güzel haberler alırsınız balım bademimYaaa oy masallah yaa ne güzel büyümüş canım minnoşoh şimdi için rahatlamistir bebisini de gördün sağ salim darısı bizim başımıza artık
Ağzın bal yesin canım hayırlısı olsun inş sağlıklı sıhhatli olsun da gönlüm kızdan yana tabi ni öğrenim cinsiyetini pankart asacam buraya inşGeçmiş olsun canım çok zor ateş Allah yardımcın olsun hepsi Bi yandan geldi ama sen atlatırsın allahın izniyle inşallah güle güle oturun yeni eve yeni bebiş tutar
Maşallah canım ne güzel duruyor ben kıza benzettim yada içimden öyle geldi ama yine de belli olunca haber ver bakalım tutturdum mu hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bu güzel bebişi
Aa maşallah maşallah bebişe sağlıklı olsunda gitsin önden benimde 2 gün önde ben başka yerden randuvu almadım kuzum direk kendi doktoruma gittim o ultrason baktı sonra kan verdim e nabızdan takip et çıkar çıkmaz hemen gel dediBen çıktım doktordan aglicam baya kocaman olmuşöyle iyi bir doktordu ki anlatamam kalbini de dinledik bebeğide gösterdi ayrıntılı 10+1 çıktı azıcık önden gidio abisi kılıklı ben bakınca erkek gibi hissettim ikili test için giriş yapti Arsoney kuzum sen randevuyu 182 den mi almıştın perinayoloji girişi yaptı ama ordan randevu alıcaksın dedi
Aaa minnoşa bak yaaa küççük adam gibiBuda resmimiz teyzeleri
Orijinal resimde o kadar belli değil ama çektiğim resme bakınca şok oldum baya saçlı başlı uzun çene ve uzun burunlu bir adam gibi çok enterasanAaa minnoşa bak yaaa küççük adam gibi
Ekranda böyle gorunmuyordu kız resim çok enterasan çıkmış hatta bakınca moralim bozuldu anormallik mi var diye ama yanlış yorumladığı mi düşündüm sakinlestimAaa minnoşa bak yaaa küççük adam gibi
Anladım canım sanırım burda işler farklı işliyor çünkü baya yoğun bulamıyorum randevu mecbur özele bara yigmak zorunda kalicaz gibi görünüyor napalim sağlık olsun. Benim oğlumda 38 h likti ultrason 40+1 olcunce kontrole die gittiğim gün dogururak çıktım sati dikkate almadılar aslaAa maşallah maşallah bebişe sağlıklı olsunda gitsin önden benimde 2 gün önde ben başka yerden randuvu almadım kuzum direk kendi doktoruma gittim o ultrason baktı sonra kan verdim e nabızdan takip et çıkar çıkmaz hemen gel dedi
O da temiz çıkar kuzum sen hiiiç kafanı takma bebişi de gördün şimdi mutlu mutlu bekle artıkÇok şükür rahatladım ay inş kanımda temiz çıkarda hayırlısı ile inş sizde güzel haberler alırsınız balım bademim