Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah erken gebelik yaptım negatf normalde cumartsi ya da pazar olmam lazım ama erken yumurtlamaya göre bugün 14.gunum bugün olmam lazım olmadi
Beynim yandi
Ben çatlatma vırt zırt gününü takip etmedim ya normal adet tarihini takip ettim kuzum

Esim yok cnm catlamayi dun gordm belki geceden olmustu esim yarin gelecek cok gec olur dimi
Yok yok Rabbim verdikten sonra her şekilde olur esin gelince yap sen mutlaka tutarmı tutar inş tutar Rabbim sağlıklı bebişlerinden nasip etsin kuzum

Günaydın kizlar oğlum 9.5 10 a kadar uyur diyen ağzımı yirtsinlar uyumuo çocuğa bişi oldu 7.5 ta ayakta gece 1 de yatsa bile
Arsoney çıktın mı? Ne dedi ne dedi
I ipti ne güldüm ya yeni ev yeni hayat demek ye havucunu yap maçını bel sırt ağrısı bahane değil için birer parol devam tam gaz

Sabah sabah ne güldüm seviyorum senii yaaa zaten kocanla çocuğunu övmeyecen muhakkak ters birşey yaparlar.
Sıra bekliyorum kuzum daha giremedim doktorun okadar çok hastası varki bekliyorum bakalım geç olsun güç olmasın inş

Sabah sabah ne güldüm seviyorum senii yaaa zaten kocanla çocuğunu övmeyecen muhakkak ters birşey yaparlar.
Sıra bekliyorum kuzum daha giremedim doktorun okadar çok hastası varki bekliyorum bakalım geç olsun güç olmasın inş

Sorma büyük teyzemde hep derdi ovmeyin diye finleyecen büyük sözü. Ayyyy iğrenç kötü bı kocam var sorma gelir döver gider döver ayağına hizmet bekler tüuuu beni bu herife verenlere hele çocuğum aman Allah beter beter
Amin kuzum aminnn geç olsun güç olmasın musmutlu sırıtarak çık odadan insallahhh

Tabi cnım dinleyecen yoksa anında alnına yapışıyor aynen böle devam inş kuzum inş hayırlı haberler gelsin inş

Ya benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Ev darmadaginik
Ama bu gardaşınıza hiç bir şey engel olamaz

Ya benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Ev darmadaginik
Ama bu gardaşınıza hiç bir şey engel olamaz
Gecmis olsun canım kısa sürede geçer inşallah ateşten çok korkarım keşke hiç bir çocuk ateşlenmese boşver ya 15 güne mis gibi toplanır evin Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin iyi günlerde inşallah.
Yuruuu beeee kim tutar seni

Oyyyy
Oyyyy masallahhh kuzuyaaaa merak etme kan sonucu da tertemiz gelecek Allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…