Ben çatlatma vırt zırt gününü takip etmedim ya normal adet tarihini takip ettim kuzumSabah erken gebelik yaptım negatf normalde cumartsi ya da pazar olmam lazım ama erken yumurtlamaya göre bugün 14.gunum bugün olmam lazım olmadi
Beynim yandi
Esim yok cnm catlamayi dun gordm belki geceden olmustu esim yarin gelecek cok gec olur dimiYapaydın yine gece çatlatmada tutma ihtimalide yüksek
Yok yok Rabbim verdikten sonra her şekilde olur esin gelince yap sen mutlaka tutarmı tutar inş tutar Rabbim sağlıklı bebişlerinden nasip etsin kuzumEsim yok cnm catlamayi dun gordm belki geceden olmustu esim yarin gelecek cok gec olur dimi
Amin cnm. Sen korntole gittn miYok yok Rabbim verdikten sonra her şekilde olur esin gelince yap sen mutlaka tutarmı tutar inş tutar Rabbim sağlıklı bebişlerinden nasip etsin kuzum
Sorma büyük teyzemde hep derdi ovmeyin diye finleyecen büyük sözü. Ayyyy iğrenç kötü bı kocam var sorma gelir döver gider döver ayağına hizmet bekler tüuuu beni bu herife verenlere hele çocuğum aman Allah beter beterSabah sabah ne güldüm seviyorum senii yaaa zaten kocanla çocuğunu övmeyecen muhakkak ters birşey yaparlar.
Sıra bekliyorum kuzum daha giremedim doktorun okadar çok hastası varki bekliyorum bakalım geç olsun güç olmasın inş
2 li taramaya geldim bende teyzesiAmin cnm. Sen korntole gittn mi
Hadi bakalm. Guzel guzel haberler versn bebis. Ben oglanda yapmamistm testleri2 li taramaya geldim bende teyzesi
Tabi cnım dinleyecen yoksa anında alnına yapışıyor aynen böle devam inş kuzum inş hayırlı haberler gelsin inşSorma büyük teyzemde hep derdi ovmeyin diye finleyecen büyük sözü. Ayyyy iğrenç kötü bı kocam var sorma gelir döver gider döver ayağına hizmet bekler tüuuu beni bu herife verenlere hele çocuğum aman Allah beter beter
Amin kuzum aminnn geç olsun güç olmasın musmutlu sırıtarak çık odadan insallahhh
Ben yaptırdım oğlandada bundada hepsi mi yaptırcam merak ederim yoksa duramam kiHadi bakalm. Guzel guzel haberler versn bebis. Ben oglanda yapmamistm testleri
Ya ben korkuyordm acikcasi ters bisi varsa da bilmiyim die.Ben yaptırdım oğlandada bundada hepsi mi yaptırcam merak ederim yoksa duramam ki
Ya benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Gecmis olsun canım kısa sürede geçer inşallahYa benim kız ateslendi pfapa hastası atağı geldi gece 4e kadar ayaktaydik ateş nöbetinde
Ev darmadaginik
Ama bu gardaşınıza hiç bir şey engel olamaz
Yaaa oy masallah yaa ne güzel büyümüş canım minnoşCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 M Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde Yusra-61
OyyyyCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 M Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde Yusra-61
Oyyyy masallahhh kuzuyaaaaCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 M Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde Yusra-61
Ay maşallahCanlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleriBalbadem13 M Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde Yusra-61