Aminnn inşallah canım benim bende okdar çok soracağım şey varki inş unutmamBende çok kararlıyım yarın aksilik çıkmazsa gidebilirsem sorucam unutmazsam hahahahaha yetti gari hahahahah hayırlı musmutlu haberlerle gel inşallah canim sende
Valla 10+3 gebelik 3.5 cm olmuş dedi veee elleri ayakları hepsini gördüm kıpır kıpır yaaaa o kadar etkilendim ki biçimsiz bir noktaydi nerelere geldiii gayet iyi dedi kese yaninda Kan var ama ilaca devam edelim korkulcak birşey değil dedi. 11. Ve 13. Hafta arasında ikili tarama testi dedi ama orda baya pahalıydı o yüzden başka hastanelerin fiyatına bakacağım haftaya giderim galiba meraktan catlarim ben şimdi ya sonucu beklerkenOyyy mavişim inş bir sıkıntı olmaz kuzum kese etrafında hiç bişey kalmamıştır inş güzel haberler al inş kuzum. İnş taramamda iyi geçerde sonuçkar nezaman çıkacak bende bilmiyorum ki hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın mavişim
Bende öyle nasıl çatlarım varya hayırlı sonuçlar çıkar inş canım Rabbim hepimizi kortuğumuza uğratmasın inşallah mavişimValla 10+3 gebelik 3.5 cm olmuş dedi veee elleri ayakları hepsini gördüm kıpır kıpır yaaaa o kadar etkilendim ki biçimsiz bir noktaydi nerelere geldiii gayet iyi dedi kese yaninda Kan var ama ilaca devam edelim korkulcak birşey değil dedi. 11. Ve 13. Hafta arasında ikili tarama testi dedi ama orda baya pahalıydı o yüzden başka hastanelerin fiyatına bakacağım haftaya giderim galiba meraktan catlarim ben şimdi ya sonucu beklerkenBlntkbra
Valla 10+3 gebelik 3.5 cm olmuş dedi veee elleri ayakları hepsini gördüm kıpır kıpır yaaaa o kadar etkilendim ki biçimsiz bir noktaydi nerelere geldiii gayet iyi dedi kese yaninda Kan var ama ilaca devam edelim korkulcak birşey değil dedi. 11. Ve 13. Hafta arasında ikili tarama testi dedi ama orda baya pahalıydı o yüzden başka hastanelerin fiyatına bakacağım haftaya giderim galiba meraktan catlarim ben şimdi ya sonucu beklerkenBlntkbra
Baya pik olmuş canım yeni evin açılışını yapın bakalımKızlar tasindim bugün yerleşmeye calisiyorum. Bu pik mi olmuş ikisi aynı renk. Eğer pik değilse yapamicam ayaklarım şiştiEki Görüntüle 2866951
Muhtmelen erken olursun canım da gebelik olmadı mı yaMerhaba minnos anneler.ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Yeni evin siftahını yapın canım siz deKızlar tasindim bugün yerleşmeye calisiyorum. Bu pik mi olmuş ikisi aynı renk. Eğer pik değilse yapamicam ayaklarım şiştiEki Görüntüle 2866951
Ay ne güzel değil mi o şekilde görmek. Ben en son 8.haftada gittim daha kıpırdandığını görmedim. Kızımda 11.haftada bildiğin zıp zıp zıplıyordu bebişValla 10+3 gebelik 3.5 cm olmuş dedi veee elleri ayakları hepsini gördüm kıpır kıpır yaaaa o kadar etkilendim ki biçimsiz bir noktaydi nerelere geldiii gayet iyi dedi kese yaninda Kan var ama ilaca devam edelim korkulcak birşey değil dedi. 11. Ve 13. Hafta arasında ikili tarama testi dedi ama orda baya pahalıydı o yüzden başka hastanelerin fiyatına bakacağım haftaya giderim galiba meraktan catlarim ben şimdi ya sonucu beklerkenBlntkbra
Baya pik olmuş canım yeni evin açılışını yapın bakalım
Hahaha ikimizin de beli ayakları falan komple acı içindeyizYeni evin siftahını yapın canım siz de
Sabah erken gebelik yaptım negatf normalde cumartsi ya da pazar olmam lazım ama erken yumurtlamaya göre bugün 14.gunum bugün olmam lazım olmadiMuhtmelen erken olursun canım da gebelik olmadı mı ya
Aynen canım havucunu de ye ki hem şifa olsun hemde çatlamaya yardım etsinHahaha ikimizin de beli ayakları falan komple acı içindeyizsabah namazindan sonra inşallah artık. Şimdi havuc mu yiyim yarın
Sagolasin canım tamamdir almıştım geçendeAynen canım havucunu de ye ki hem şifa olsun hemde çatlamaya yardım etsin
Lh testleri yanıltıyor olmasınSabah erken gebelik yaptım negatf normalde cumartsi ya da pazar olmam lazım ama erken yumurtlamaya göre bugün 14.gunum bugün olmam lazım olmadi
Beynim yandi
Sagolasin canım tamamdir almıştım geçendetaşınırken havuc aldım yaa
Olabilir dogru dedin=/A
Lh testleri yanıltıyor olmasınzamanında olursun belki.
Hadi bakaljm yeni evinde hayırlı olsun yumurtaları da beline kuvvet bacım yap çift kale maçınıKızlar tasindim bugün yerleşmeye calisiyorum. Bu pik mi olmuş ikisi aynı renk. Eğer pik değilse yapamicam ayaklarım şiştiEki Görüntüle 2866951
Yapaydın yine gece çatlatmada tutma ihtimalide yüksekKizlar ya catlama akintisi oluyor ya opak opak. O akintiyi gordukten ne kadr sure iliski olabilir acabacatlama bu sabah gordm testte ama akintim yeni geldi