Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çok kararlıyım yarın aksilik çıkmazsa gidebilirsem sorucam unutmazsam hahahahaha yetti gari hahahahah hayırlı musmutlu haberlerle gel inşallah canim sende
Aminnn inşallah canım benim bende okdar çok soracağım şey varki inş unutmam

Valla 10+3 gebelik 3.5 cm olmuş dedi veee elleri ayakları hepsini gördüm kıpır kıpır yaaaa o kadar etkilendim ki biçimsiz bir noktaydi nerelere geldiii gayet iyi dedi kese yaninda Kan var ama ilaca devam edelim korkulcak birşey değil dedi. 11. Ve 13. Hafta arasında ikili tarama testi dedi ama orda baya pahalıydı o yüzden başka hastanelerin fiyatına bakacağım haftaya giderim galiba meraktan catlarim ben şimdi ya sonucu beklerken Blntkbra

Bende öyle nasıl çatlarım varya hayırlı sonuçlar çıkar inş canım Rabbim hepimizi kortuğumuza uğratmasın inşallah mavişim

Ayyy masallahhhh yaaa darısı bize inşallah evet testi vermek bir yana sonucunu beklemek baya meşakkatli rabbim güzel sonuçlar nasib etsin insallahh evet ikili testler baya pahalı halbuki ne var yani bı kan bide ultrason ama maalesef işte.. ben gideceğim hastaneye sordum baya pahali araştırıyorum bende daha ucuz biter varsa diye bazen çok yoğunluk oluyormuş ki şehre göre değişir tabi şimdiden ARGE detaylı ultrason çok keyifli oluyor ya 3d 4d gösteriyorlar ya daha bı değişik bir duygu ama 4 5 aylıkken o

Merhaba minnos anneler.ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?

Kızlar tasindim bugün yerleşmeye calisiyorum. Bu pik mi olmuş ikisi aynı renk. Eğer pik değilse yapamicam ayaklarım şişti

Merhaba minnos anneler.ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Muhtmelen erken olursun canım da gebelik olmadı mı ya

Ay ne güzel değil mi o şekilde görmek. Ben en son 8.haftada gittim daha kıpırdandığını görmedim. Kızımda 11.haftada bildiğin zıp zıp zıplıyordu bebiş onu öyle görünce çok şaşırmıştım ben de o anı hiç unutamıyorum

Kizlar ya catlama akintisi oluyor ya opak opak. O akintiyi gordukten ne kadr sure iliski olabilir acaba catlama bu sabah gordm testte ama akintim yeni geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…