- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Kız aynı sana benziyor bence annesi gibi komik hemde.Orijinal resimde o kadar belli değil ama çektiğim resme bakınca şok oldum baya saçlı başlı uzun çene ve uzun burunlu bir adam gibi çok enterasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız aynı sana benziyor bence annesi gibi komik hemde.Orijinal resimde o kadar belli değil ama çektiğim resme bakınca şok oldum baya saçlı başlı uzun çene ve uzun burunlu bir adam gibi çok enterasan
Benim oğlumun ultrason kağıtlarında berbat komikti yaaa bir pipi vardı benim diyen adamda yoktu buda ne bilim ben hahahaha tobe estf bakma asabim bozuk yanlış yorumladığı mi düşünüyorum hahahahaha ya aşırı heyecenalaniyorum doktorun odasına girip o ultrason karnıma fayaninca yaaa sende de öylemi elim ayağım karışıyoKız aynı sana benziyor bence annesi gibi komik hemde.
Ben de gördüm canım pozitif bence birkaç gün sonra tekrarla bakalım.Kızlar selam.. Nasılsınız? Size de yazıyım sorayım istedim. Bat a 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım ekliyorum. Gördüğüm şey pozitif mi? Çok erken daha ama, heyecan yaptım
Ben de öyleyim heyecandan tüm soruları unutuyorum bi deBenim oğlumun ultrason kağıtlarında berbat komikti yaaa bir pipi vardı benim diyen adamda yoktu buda ne bilim ben hahahaha tobe estf bakma asabim bozuk yanlış yorumladığı mi düşünüyorum hahahahaha ya aşırı heyecenalaniyorum doktorun odasına girip o ultrason karnıma fayaninca yaaa sende de öylemi elim ayağım karışıyo
Ay inşallah canım. Teşekkür ederim.. Aylardır denemeler devam ediyor malum. Bu ayda olmazsa tüp bebeğe başlıcaktık. İnşallah gerek kalmazBen de gördüm canım pozitif bence birkaç gün sonra tekrarla bakalım.
Allahım bu ne güzel şey kurban olduğuma baktıkça bakasım geliyor maşallah çok şükür bugünlere Annesi iyi olmana sevindim cinsiyet belli olmadı mı peki kuzum?Canlar geldim ultrason da çok şükür herşey normal kan sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 6 cm olmuş çok şükür bebişime bir bakın yaa teyzeleri @Balbadem13 @Maviiiiiiii I ipti Blntkbra Hali T tulperde Yusra-61
İnşallah gerek kalmaz canım. O kadar çok duyuyorum ki tam tüp bebeğe başlarken kendiliğinden gebe kalan.Ay inşallah canım. Teşekkür ederim.. Aylardır denemeler devam ediyor malum. Bu ayda olmazsa tüp bebeğe başlıcaktık. İnşallah gerek kalmaz
Amin canım inşallahİnşallah gerek kalmaz canım. O kadar çok duyuyorum ki tam tüp bebeğe başlarken kendiliğinden gebe kalan.
Evet var gibi belli belirsizKızlar selam.. Nasılsınız? Size de yazıyım sorayım istedim. Bat a 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım ekliyorum. Gördüğüm şey pozitif mi? Çok erken daha ama, heyecan yaptım
İnş kuzum inş sen güzel haberler al inş minnoşundan rabbim hepimizin yüreği yüzünü güldürsün inşO da temiz çıkar kuzum sen hiiiç kafanı takma bebişi de gördün şimdi mutlu mutlu bekle artık benim de cumartesi bakalım inşallah ben de hayırlı haberler veririm canımın içi
Kız Allah seni varya bende heyecanlanıyorum tabi yaa nasıl mucize birşey hayret ki ne hayretBenim oğlumun ultrason kağıtlarında berbat komikti yaaa bir pipi vardı benim diyen adamda yoktu buda ne bilim ben hahahaha tobe estf bakma asabim bozuk yanlış yorumladığı mi düşünüyorum hahahahaha ya aşırı heyecenalaniyorum doktorun odasına girip o ultrason karnıma fayaninca yaaa sende de öylemi elim ayağım karışıyo
Allah'ım tez zamanda tez vakitde sana I ipti Hali nasio etsin inş canı gönülden dua ediyorum rabbim sizede nasio etsin bu mucizeyi inş cinsiyetini sordum ama henüz küçük dedi bende ısrar etmedim zaten 15 gün sonra sonuç göstermeye gidecem ozaman söyler herhaldeAllahım bu ne güzel şey kurban olduğuma baktıkça bakasım geliyor maşallah çok şükür bugünlere Annesi iyi olmana sevindim cinsiyet belli olmadı mı peki kuzum?
Yok neden anormallik olsun kesinlikle duruş pozisyonu ile alakalıdır canım benimEkranda böyle gorunmuyordu kız resim çok enterasan çıkmış hatta bakınca moralim bozuldu anormallik mi var diye ama yanlış yorumladığı mi düşündüm sakinlestim
Kuzum heryer farklı demekki hayırlısı olsun bakalımAnladım canım sanırım burda işler farklı işliyor çünkü baya yoğun bulamıyorum randevu mecbur özele bara yigmak zorunda kalicaz gibi görünüyor napalim sağlık olsun. Benim oğlumda 38 h likti ultrason 40+1 olcunce kontrole die gittiğim gün dogururak çıktım sati dikkate almadılar asla
Tabi canım aynen hayırlısı insKuzum heryer farklı demekki hayırlısı olsun bakalım
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın
Yorulmak yok Rocky yorulmak yok beklenen şey kutsalsa yorulmak yokkk topla kendini hedefe kitlen koş ve alTestim siliklesmeye başladı hiç hazzetmedigim halde bugün 3 tane havuc yedim
Hala kirmizi ama dün daha kirmiziydi
Bakalım belki sabaha bazi aksiyonlar olur belki de olmaz yorgunum dostlarim yorgunum yorgunEki Görüntüle 2867534
Evet canım belli belirsiz haklısın . İşte sabredemeyip erkenden test yapınca yalancı pozitiflik olma ihtimali de olabiliyor diye çok sevinemiyorda insan.. Umut aramaktan da geri duramıyorsun işte Allah hayırlısını nasip etsin.. Sana da sağlıkla miniğini kucağına alma mutluluğunu yaşatsınEvet var gibi belli belirsiz