Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız aynı sana benziyor bence annesi gibi komik hemde. 😂😂
Benim oğlumun ultrason kağıtlarında berbat komikti yaaa bir pipi vardı benim diyen adamda yoktu 🤣🤣 buda ne bilim ben hahahaha tobe estf bakma asabim bozuk yanlış yorumladığı mi düşünüyorum hahahahaha ya aşırı heyecenalaniyorum doktorun odasına girip o ultrason karnıma fayaninca yaaa sende de öylemi elim ayağım karışıyo 🤣🤣🤣

Kızlar selam.. Nasılsınız? Size de yazıyım sorayım istedim. Bat a 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım ekliyorum. Gördüğüm şey pozitif mi? Çok erken daha ama, heyecan yaptım 🤭

Eklentiler

• IMG_20210609_151741.jpg
    IMG_20210609_151741.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 33
Benim oğlumun ultrason kağıtlarında berbat komikti yaaa bir pipi vardı benim diyen adamda yoktu 🤣🤣 buda ne bilim ben hahahaha tobe estf bakma asabim bozuk yanlış yorumladığı mi düşünüyorum hahahahaha ya aşırı heyecenalaniyorum doktorun odasına girip o ultrason karnıma fayaninca yaaa sende de öylemi elim ayağım karışıyo 🤣🤣🤣
Ben de öyleyim heyecandan tüm soruları unutuyorum bi de 🤣
Ultrasonda baya saçlı adam gibi çıkmış ama aslı o değildir tabi 🤣

O da temiz çıkar kuzum sen hiiiç kafanı takma bebişi de gördün şimdi mutlu mutlu bekle artık :KK36:benim de cumartesi bakalım inşallah ben de hayırlı haberler veririm canımın içi:KK200::nazar:
İnş kuzum inş sen güzel haberler al inş minnoşundan rabbim hepimizin yüreği yüzünü güldürsün inş🥰🥰🥰

Kız Allah seni varya 🤭🤭 bende heyecanlanıyorum tabi yaa nasıl mucize birşey hayret ki ne hayret

Allahım bu ne güzel şey kurban olduğuma baktıkça bakasım geliyor maşallah çok şükür bugünlere 🌸Annesi iyi olmana sevindim cinsiyet belli olmadı mı peki kuzum?
Allah'ım tez zamanda tez vakitde sana I ipti Hali Hali nasio etsin inş canı gönülden dua ediyorum rabbim sizede nasio etsin bu mucizeyi inş cinsiyetini sordum ama henüz küçük dedi bende ısrar etmedim zaten 15 gün sonra sonuç göstermeye gidecem ozaman söyler herhalde

Ekranda böyle gorunmuyordu kız resim çok enterasan çıkmış hatta bakınca moralim bozuldu anormallik mi var diye ama yanlış yorumladığı mi düşündüm sakinlestim 😁😁
Yok neden anormallik olsun kesinlikle duruş pozisyonu ile alakalıdır canım benim

Anladım canım sanırım burda işler farklı işliyor çünkü baya yoğun bulamıyorum randevu mecbur özele bara yigmak zorunda kalicaz gibi görünüyor napalim sağlık olsun. Benim oğlumda 38 h likti ultrason 40+1 olcunce kontrole die gittiğim gün dogururak çıktım sati dikkate almadılar asla
Kuzum heryer farklı demekki hayırlısı olsun bakalım

Allah'ım tez zamanda tez vakitde sana I ipti Hali Hali nasio etsin inş canı gönülden dua ediyorum rabbim sizede nasio etsin bu mucizeyi inş cinsiyetini sordum ama henüz küçük dedi bende ısrar etmedim zaten 15 gün sonra sonuç göstermeye gidecem ozaman söyler herhalde
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın

Testim siliklesmeye başladı hiç hazzetmedigim halde bugün 3 tane havuc yedim 🤣
Hala kirmizi ama dün daha kirmiziydi
Bakalım belki sabaha bazi aksiyonlar olur belki de olmaz yorgunum dostlarim yorgunum yorgun😅
20210609_220541.jpg

Testim siliklesmeye başladı hiç hazzetmedigim halde bugün 3 tane havuc yedim 🤣
Hala kirmizi ama dün daha kirmiziydi
Bakalım belki sabaha bazi aksiyonlar olur belki de olmaz yorgunum dostlarim yorgunum yorgun😅Eki Görüntüle 2867534
Yorulmak yok Rocky yorulmak yok beklenen şey kutsalsa yorulmak yokkk topla kendini hedefe kitlen koş ve al 🤣🤣

Evet var gibi belli belirsiz
Evet canım belli belirsiz haklısın 😔. İşte sabredemeyip erkenden test yapınca yalancı pozitiflik olma ihtimali de olabiliyor diye çok sevinemiyorda insan.. Umut aramaktan da geri duramıyorsun işte🤷‍♀️ Allah hayırlısını nasip etsin.. Sana da sağlıkla miniğini kucağına alma mutluluğunu yaşatsın ❤️

X