Canım yarın sabah taşınıyoruz inşallah
Bugün uzayan akıntı geldi bakalım akşam ovulasyon testi yapıcam. Ama çift çizgi olmasa da degerlendiricem zaten bu eve bir veda etmek lazım
İnşallah tutar ya yaptırdıysa da eğer Allah'ım kucağını doldursun kuzumunYaptiracakti ya bu ay ama kendi doktorum yokmus demişti merak ediyorum
Biz kiraya çıkıyoruz Nisan başından beri bakıyorduk. Bu sitede başka bir ev bulmuştuk kirada anlasamamistik. Geçen hafta Sali akşamın bir saatinde ilanı girdiler hemen gidip baktık anlaştık; yarın da taşınıyoruz inşallah.
hayırlı olsun canım yeni eviniz.
bu ev belki gitmeden son bi güzellik yapar sana
ben de taşınıcam ama bi türlü toparlanmaya başlayamıyorum.. zaten ustalar da sağ olsun hala bitiremediler tadilatı, temuuza kalmadan taşınmam lazım
Kuzum aşılama olmadı adetim malum bitti doktorum herşeyin harika diyerek süsledi beniYusra-61 ne yaptın canım aşılama ne oldu meraktayim
Ay hadi inşallah bu ay tutturalim canım yaKuzum aşılama olmadı adetim malum bitti doktorum herşeyin harika diyerek süsledi benidedi raporu çıkart adetin ikinci günü gel dedi ilaçlar alacaksın dedi. Birde bahsettim mi bilmiyorum eşim ataması gereği gitme durumumuz var buradan doktoruma bunu anlattım dedim yapalım artık diye. İş için taşınma filan olmazsa temmuz başı aşılama olacağım. Arsoney
Normal canım magnezyum kullanabilirsinKızlar iyi akşamlar 11.haftaya girdim ben de. Son üç gündür çok ciddi kasık ağrısı çekiyorum, 5 gün önce kontrolüm vardı her şey yolundaydı, hatta doktora sorduğumda ağrıyacak tabi büyüyor dedi. Ama son üç gündür çok ağrıyor. Sizce normal mi, var mı kasık ağrısı yaşayan hala?
Zaten akıntı olunca ovulasyon pik olmuyor 3 gün sonra oldu benimki canımAy hadi inşallah bu ay tutturalim canım ya
Ben de bugün ilk kez ovulasyonda koyulasma gördüm. Henüz pike var belli ama en azından o silik çizgi azicik da olsa belirgilesti ve bugün yapışkan akıntı oldu. Yani ben test yapmasam bugün yumurtlama derdim.
Ha bu gardasiniz bugünü de bos geçer mi aslaEki Görüntüle 2866253
Cok mantikli asmSağlık ocağı
Aile Sağlığı Merkezi
Takvimde de pik 10uZaten akıntı olunca ovulasyon pik olmuyor 3 gün sonra oldu benimki canım
Ya çok alemsin eski eve bay bay partisi yeni eve hay hay partisi bahane çokTakvimde de pik 10u
Bakalım neler olacak
Bizim doktor serbest dediYa çok alemsin eski eve bay bay partisi yeni eve hay hay partisi bahane çokkız biz kardeş olduk oğlumda ilk 3 ay yasaktı kaçtır sormayı unuttum doktora yanastirmuom adamı oda korkuyor zaten kardeş kardeş takılıyoruz oda dio bu ne be ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak kalan 3 ayda da halsiz olursun ne anladım bu işten
Canım ben hiç kullanmadım ama burda okumuştum kullanıp hamile kalan, inşallah sana da faydası olur canım.İyi akşamlar arkadaşlar doktorum PROWOMENönerdi bana bu ay başlıyorum.. kullanıp fayda gören var mı?
Bende sanki Okudum diye hatırlıyorumCanım ben hiç kullanmadım ama burda okumuştum kullanıp hamile kalan, inşallah sana da faydası olur canım.
Olur kuzum pikleri görüyoruz sonucu iyi olsun inşllahTakvimde de pik 10u
Bakalım neler olacak
Ya benim için çok zor olur inşallah riskli gebelik falan yaşamam yani stres olurum çünkü 3 günden fazla olmayıncaYa çok alemsin eski eve bay bay partisi yeni eve hay hay partisi bahane çokkız biz kardeş olduk oğlumda ilk 3 ay yasaktı kaçtır sormayı unuttum doktora yanastirmuom adamı oda korkuyor zaten kardeş kardeş takılıyoruz oda dio bu ne be ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak kalan 3 ayda da halsiz olursun ne anladım bu işten
İnşallah canımmmmOlur kuzum pikleri görüyoruz sonucu iyi olsun inşllah
Kız çok alemsin çok yaşa emiYa benim için çok zor olur inşallah riskli gebelik falan yaşamam yani stres olurum çünkü 3 günden fazla olmayıncabi lohusalikta herhalde o kadar uzun süre olmadı o zaman da ben zaten kendimde değildim