Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muayene parası yüksek valla doğumda öyle Bi test var 3500 TL yurtdışına gidiyor tüm genetik hastalıklar çıkıyor diye övdü bize geçen gün gittiğimizde ama yok annem 2li 3lü ye devam

Muayene parası yüksek valla doğumda öyle Bi test var 3500 TL yurtdışına gidiyor tüm genetik hastalıklar çıkıyor diye övdü bize geçen gün gittiğimizde ama yok annem 2li 3lü ye devam
O testin bilmem ne ismi var ama genelde ileri yaş gebelikte tavsiye ediyor doktorlar yahuuu oha resmen paragöz

Kizlar size bir sorum var 4 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadim o gün akşami test yaptim hemen positif cikti bugün yeniden test yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti morelim bozuldu kimyasalmi acaba yoksa testlerin markalari farkli diye farkli sonucmu gösteriyor anlamadim. Bu benim 7. Gebeligim busefer hic bi belirtimde yok sadece bel agrisi ve sık idrara cikmadan başka

Merhaba. Kan testi verseniz

Anca çarşamba günü kan verenilirim
Hayırlı güzel sonuç alırsınız inşallah test markaları farklı olduğundan da daha silik çıkmış olabilir sonuçta kanamanız başlamamış durumda ilk hamileligimi ogrendigimde sık idrara çıkma bende de vardı ama kesin sonuç kan tahlili ile alınır malesef biraz sabır o halde

Randevu alamiyorum maalesef hep dolu
Kanamam akintim yok bilmiyorun hayirlisi artik teşekkür ederim cevabin icin

Günaydın kızlarrrr.... Nasılsınız bakem güzel bir hafta olmasini diliyorum
Günaydın canlarrrrrrrr
Haftasonu güzel geçti keyif ettim kuzenlerle köyde ohh
Amma çarşambayı iple çekiyorum ikili taramamız var çok heyecanlıyım çokkk dua edin birşey çıkmasın

Evet markadan fark edebilir ama en güzeli kan vermen canım inş bebiş seninledir

Heee yaaa valla nasıl heyecanlıyım sanki başka çocuğumuz yok gibi Allah ın gücüne gitmesinde
Wala sorma .... Şimdi ilkokul milli eğitim listesine baktım yanlış hesap yamisim oğlum seneye ilkokul zorunlu gibi gördüm ayyy ağla ağla içim çıktı manyaklik anacim meğer hatalı bakmışım sonraki sene zorunluymus diorum daha çok küçük nasıl gider hahahaha kendime yer arıyorum ağlamaya resmen

İşte herkesde farklı birşey oluyor ben duygusal bağlamadım hiç yaa yengemde hamile oda sürekli ağlıyor oda 10 hftalık nie ağlıyon diyolarmış onada ağlarım sus diyomuş

İşte herkesde farklı birşey oluyor ben duygusal bağlamadım hiç yaa yengemde hamile oda sürekli ağlıyor oda 10 hftalık nie ağlıyon diyolarmış onada ağlarım sus diyomuş
Ayyy wala gözyaşı gözümün ucunda vallahi reklamlarda bile aglicak bişi buluyorum azıcık duygusal biseye bakar oğlumda bu kadar değildim vallahi bunun bir çok şeyi farkli.

Ayyy wala gözyaşı gözümün ucunda vallahi reklamlarda bile aglicak bişi buluyorum azıcık duygusal biseye bakar oğlumda bu kadar değildim vallahi bunun bir çok şeyi farkli.
Evet 2.ler gerçekten çok farklı yaa oğlumda at gibi dağları deliyordum bunda hantal hantal dolanıyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…