Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani o zaman ne yapıyoruz bunlar nazlı niyazli kız olacak inşallah die düşünüyorum evrene mesaj yolluyoruz hahahahaha
Bende hep böyle düşünüyorum valla hayırlısı olsun da inş hayırlı birer kız evladı nasip etsin inş rabbim bize herkes bana kız diyor zaten resmen ona adapte ettim kendimi

Mutlu hayırlı haftalar olsun inşallah Arsoney güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla canım başı çek bakalım sonra sıra bize gelecek
Blntkbra valla ben kızımda daha fazla iş yapıyordum hatta hem çalışıp hemde evle ilgileniyodum birde hant hant geziyordum bunda evdeyim kızla ev fazla geliyor hep yatasım var kız 2 dk rahat vermiyor ama
I ipti cim sen nasılsın neler yapıyorsun taşındın mı aklım sende 2. Regl bitti mi hayırlısıyla

İnş canım inş rabbim hepimize güzel haberler aldırdım inş hayırlısı ile

Canım yarın sabah taşınıyoruz inşallah
Bugün uzayan akıntı geldi bakalım akşam ovulasyon testi yapıcam. Ama çift çizgi olmasa da degerlendiricem zaten bu eve bir veda etmek lazım

Günaydın canlarrrrrrrr
Haftasonu güzel geçti keyif ettim kuzenlerle köyde ohh
Amma çarşambayı iple çekiyorum ikili taramamız var çok heyecanlıyım çokkk dua edin birşey çıkmasın
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…