Bende hep böyle düşünüyorum valla hayırlısı olsun da inş hayırlı birer kız evladı nasip etsin inş rabbim bizeYani o zaman ne yapıyoruz bunlar nazlı niyazli kız olacak inşallah die düşünüyorum evrene mesaj yolluyoruz hahahahaha
Tabiki rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin öncelikle ama Allah'ın bildigini kuldan saklayamicamBende hep böyle düşünüyorum valla hayırlısı olsun da inş hayırlı birer kız evladı nasip etsin inş rabbim bizeherkes bana kız diyor zaten resmen ona adapte ettim kendimi
Inşallah canim sagolEvet markadan fark edebilir ama en güzeli kan vermen canım inş bebiş seninledir
Aynen öle canım hayırlısı bakalımTabiki rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin öncelikle ama Allah'ın bildigini kuldan saklayamicam
İnş canım inş rabbim hepimize güzel haberler aldırdım inş hayırlısı ileMutlu hayırlı haftalar olsun inşallahArsoney güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla canım başı çek bakalım sonra sıra bize gelecek
Blntkbra valla ben kızımda daha fazla iş yapıyordum hatta hem çalışıp hemde evle ilgileniyodum birde hant hant geziyordum bunda evdeyim kızla ev fazla geliyor hep yatasım var kız 2 dk rahat vermiyor ama
I ipti cim sen nasılsın neler yapıyorsun taşındın mı aklım sende 2. Regl bitti mi hayırlısıyla
Güzel sonuç alırsın inşallah canım.Günaydın canlarrrrrrrr
Haftasonu güzel geçti keyif ettim kuzenlerle köyde ohh
Amma çarşambayı iple çekiyorum ikili taramamız var çok heyecanlıyım çokkk dua edin birşey çıkmasın
İnşallah canım inşallah hep beraber inş bende sonra senmi gidecenGüzel sonuç alırsın inşallah canım.
Bizim de 2 hafta civarı var işte bakalım buraya güzel sonuçlar aldığımızı yazarız inşallah hepimiz..İnşallah canım inşallah hep beraber inş bende sonra senmi gidecen
İnş canım inş tek temennimiz yaa allahım korkutuğumuza uğratmasın inşallahBizim de 2 hafta civarı var işte bakalım buraya güzel sonuçlar aldığımızı yazarız inşallah hepimiz..
Canım yarın sabah taşınıyoruz inşallahMutlu hayırlı haftalar olsun inşallahArsoney güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla canım başı çek bakalım sonra sıra bize gelecek
Blntkbra valla ben kızımda daha fazla iş yapıyordum hatta hem çalışıp hemde evle ilgileniyodum birde hant hant geziyordum bunda evdeyim kızla ev fazla geliyor hep yatasım var kız 2 dk rahat vermiyor ama
I ipti cim sen nasılsın neler yapıyorsun taşındın mı aklım sende 2. Regl bitti mi hayırlısıyla
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzumGünaydın canlarrrrrrrr
Haftasonu güzel geçti keyif ettim kuzenlerle köyde ohh
Amma çarşambayı iple çekiyorum ikili taramamız var çok heyecanlıyım çokkk dua edin birşey çıkmasın
Sağlık ocağıASM neki
Daha kan veremedimki doktur baksa
Kız Allah seniCanım yarın sabah taşınıyoruz inşallah
Bugün uzayan akıntı geldi bakalım akşam ovulasyon testi yapıcam. Ama çift çizgi olmasa da degerlendiricem zaten bu eve bir veda etmek lazım
Sağlık ocağıASM neki
Daha kan veremedimki doktur baksa
Amin kuzum aminn Allah'ım sizelerede nasip etsin tez zamanda inşallahRabbim hayırlısını nasip etsin kuzum
Yaptiracakti ya bu ay ama kendi doktorum yokmus demişti merak ediyorumAnam aşılamamı yaptırdıYusra-61