Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın sabah taşınıyoruz inşallah
Bugün uzayan akıntı geldi bakalım akşam ovulasyon testi yapıcam. Ama çift çizgi olmasa da degerlendiricem zaten bu eve bir veda etmek lazım 😄
:KK70:
hayırlı olsun canım yeni eviniz.
bu ev belki gitmeden son bi güzellik yapar sana :KK70:
ben de taşınıcam ama bi türlü toparlanmaya başlayamıyorum.. zaten ustalar da sağ olsun hala bitiremediler tadilatı, temuuza kalmadan taşınmam lazım :KK43:

:KK70:
hayırlı olsun canım yeni eviniz.
bu ev belki gitmeden son bi güzellik yapar sana :KK70:
ben de taşınıcam ama bi türlü toparlanmaya başlayamıyorum.. zaten ustalar da sağ olsun hala bitiremediler tadilatı, temuuza kalmadan taşınmam lazım :KK43:
Biz kiraya çıkıyoruz Nisan başından beri bakıyorduk. Bu sitede başka bir ev bulmuştuk kirada anlasamamistik. Geçen hafta Sali akşamın bir saatinde ilanı girdiler hemen gidip baktık anlaştık; yarın da taşınıyoruz inşallah.
Ama çok yoruldum hamile olsam zor olurdu uyku haliyle.
İnşallah bakalım bu evde son günümüzde olur belki
Gerçi yarın da yeni evi kutlamak lazım hamile kalsam da hangi gün oldu bilemem 🤣

Yusra-61 Yusra-61 ne yaptın canım aşılama ne oldu meraktayim
Kuzum aşılama olmadı adetim malum bitti doktorum herşeyin harika diyerek süsledi beni 🙈 dedi raporu çıkart adetin ikinci günü gel dedi ilaçlar alacaksın dedi. Birde bahsettim mi bilmiyorum eşim ataması gereği gitme durumumuz var buradan doktoruma bunu anlattım dedim yapalım artık diye. İş için taşınma filan olmazsa temmuz başı aşılama olacağım. Arsoney Arsoney

Kızlar iyi akşamlar 11.haftaya girdim ben de. Son üç gündür çok ciddi kasık ağrısı çekiyorum, 5 gün önce kontrolüm vardı her şey yolundaydı, hatta doktora sorduğumda ağrıyacak tabi büyüyor dedi. Ama son üç gündür çok ağrıyor. Sizce normal mi, var mı kasık ağrısı yaşayan hala?

Kuzum aşılama olmadı adetim malum bitti doktorum herşeyin harika diyerek süsledi beni 🙈 dedi raporu çıkart adetin ikinci günü gel dedi ilaçlar alacaksın dedi. Birde bahsettim mi bilmiyorum eşim ataması gereği gitme durumumuz var buradan doktoruma bunu anlattım dedim yapalım artık diye. İş için taşınma filan olmazsa temmuz başı aşılama olacağım. Arsoney Arsoney
Ay hadi inşallah bu ay tutturalim canım ya

Ben de bugün ilk kez ovulasyonda koyulasma gördüm. Henüz pike var belli ama en azından o silik çizgi azicik da olsa belirgilesti ve bugün yapışkan akıntı oldu. Yani ben test yapmasam bugün yumurtlama derdim.
Ha bu gardasiniz bugünü de bos geçer mi asla🤣
20210607_204405.jpg

Kızlar iyi akşamlar 11.haftaya girdim ben de. Son üç gündür çok ciddi kasık ağrısı çekiyorum, 5 gün önce kontrolüm vardı her şey yolundaydı, hatta doktora sorduğumda ağrıyacak tabi büyüyor dedi. Ama son üç gündür çok ağrıyor. Sizce normal mi, var mı kasık ağrısı yaşayan hala?
Normal canım magnezyum kullanabilirsin
Ben diasporal direkt kullaniyordum

Ay hadi inşallah bu ay tutturalim canım ya

Ben de bugün ilk kez ovulasyonda koyulasma gördüm. Henüz pike var belli ama en azından o silik çizgi azicik da olsa belirgilesti ve bugün yapışkan akıntı oldu. Yani ben test yapmasam bugün yumurtlama derdim.
Ha bu gardasiniz bugünü de bos geçer mi asla🤣Eki Görüntüle 2866253
Zaten akıntı olunca ovulasyon pik olmuyor 3 gün sonra oldu benimki canım 😉

Takvimde de pik 10u
Bakalım neler olacak🥰
Ya çok alemsin eski eve bay bay partisi yeni eve hay hay partisi bahane çok 🤣🤣🤣🤣🤣 kız biz kardeş olduk oğlumda ilk 3 ay yasaktı kaçtır sormayı unuttum doktora yanastirmuom adamı oda korkuyor zaten 🤣🤣 kardeş kardeş takılıyoruz oda dio bu ne be ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak kalan 3 ayda da halsiz olursun ne anladım bu işten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ya çok alemsin eski eve bay bay partisi yeni eve hay hay partisi bahane çok 🤣🤣🤣🤣🤣 kız biz kardeş olduk oğlumda ilk 3 ay yasaktı kaçtır sormayı unuttum doktora yanastirmuom adamı oda korkuyor zaten 🤣🤣 kardeş kardeş takılıyoruz oda dio bu ne be ilk 3 ay yasak son 3 ay yasak kalan 3 ayda da halsiz olursun ne anladım bu işten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bizim doktor serbest dedi 😊

Ya benim için çok zor olur inşallah riskli gebelik falan yaşamam yani stres olurum çünkü 3 günden fazla olmayınca 😅 bi lohusalikta herhalde o kadar uzun süre olmadı o zaman da ben zaten kendimde değildim 🤗

X