- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Kiz baktın mı acaba kistten hcg yuksek çıkabiliyor mu acile gittin mi niye kanama olduHaberler kotu ya benm ic camasirima kan gelmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz baktın mı acaba kistten hcg yuksek çıkabiliyor mu acile gittin mi niye kanama olduHaberler kotu ya benm ic camasirima kan gelmis
Acikdeyim su an beta aldilar tekrar sonuc beklyrmKiz baktın mı acaba kistten hcg yuksek çıkabiliyor mu acile gittin mi niye kanama oldu
Hadi indallah bi sey yoktur çok.mu kanamaAcikdeyim su an beta aldilar tekrar sonuc beklyrm
Yok bircak damla gelmis pikniğe gitmistik orda zipladim ondanmi oldu diye yedim bitirdim kendimiHadi indallah bi sey yoktur çok.mu kanama
YaaaHaberler kotu ya benm ic camasirima kan gelmis
Düşük olmayabilir ama için rahatlasin diye tekrar kan vermeye gidebilirsin canımYok bircak damla gelmis pikniğe gitmistik orda zipladim ondanmi oldu diye yedim bitirdim kendimi
Bisi olmaz bence canim ben hep lekelenme ile doğuma gittimYok bircak damla gelmis pikniğe gitmistik orda zipladim ondanmi oldu diye yedim bitirdim kendimi
Yeni olduğu için yerleşme olabilir yaa sen artık hoplayıp zıplamıcan dikkat edecenHaberler kotu ya benm ic camasirima kan gelmis
Dualarım sizinle inşallahAy insallah 3 umuz kaldık
Tamam ben pek sevmesemde içecem söz sizin içinAyran sodalı seviyorm
Nasip inşallah gülümTamam ben pek sevmesemde içecem söz sizin için
Yirim yaTamam ben pek sevmesemde içecem söz sizin için
İnşallah tatlım inşallah dualarım sizinleYa inşallah haziran bizim ayımız olsun. Amin