Vayy başımıza gelenler neydik ne oldukO kadar susuz kal sonuç bomboş çıksın
Bu demek oluyor ki reglm yine gecikecek
Benim doktorum eğer sonuca göre aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma demişti.Kızlar ya ikili test yaptıracak mısınız fikri olan var mı çok kararsız kaldım
Ya o kadar yumurtlama masajı falan da yapıyorum. Benimki beni sevmiiiVayy başımıza gelenler neydik ne olduknerde yanlış yaptık bilemiyorum ki
Ya o kadar yumurtlama masajı falan da yapıyorum. Benimki beni sevmiii
Bu arada hem ovulasyon hem ateş hem akıntı takibi yapıyorum ateşim düşmeye başladı
Olur olur da ben daha ne kadar test yaparım bilemiyorumBen hiçbirşey yapmadım zorlamayamadım kendimi her ay bir değilo olacaksa olur masajla filan ifla olmaz bizimkiler dengesizlik yaşadı bende akıntı filan olduğu zaman ovulasyonda yumrtlama yoktu ben akıntı filan değerlendirdim ama yumrtlama nasip olmadı. Sen hangisi görürsen dene olacak pik merak etme sadece sabır
Ben de gördüm canım kan versen?Kızlar testime bakar mısınız silik çizgi gören var mı bat 24 mayıs tı ilk defa bu şekilde gördüm yaa var gibi sanki
Ah keşke kuzum ya ben köyde oturuyorum işten geldim elimde başka test te yok ve tekim evde mecburen yarın test yaparım artıkBen de gördüm canım kan versen?
Var var net bence canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınAh keşke kuzum ya ben köyde oturuyorum işten geldim elimde başka test te yok ve tekim evde mecburen yarın test yaparım artıksiyah beyaz yapıp baktım daha belirgin oldu sanki yaa
Ya kuzum diğer topikte kızlar olmayabilir dedi daha önce yaşamışlar böyle bir durumu ama benim inşallah vardır bebişim yaaVar var net bence canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım köydeydim valla çocukla çok zor anca peşinden koştum daha yeni geldim anca ev topluyorum akşamlarında kızdan önce uyuyorumE elifafraeminatlasinannesi kız bizden ümidi kestin mi nerede o güzel günaydın mesajları
Canım sanki hayali bir çizgi gördüm inşallah vardır bebişin Bi kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar testime bakar mısınız silik çizgi gören var mı bat 24 mayıs tı ilk defa bu şekilde gördüm yaa var gibi sanki
Ben yaptırcam neden kararsız kaldın canımKızlar ya ikili test yaptıracak mısınız fikri olan var mı çok kararsız kaldım
Evetttttt varrrrrrrrAh keşke kuzum ya ben köyde oturuyorum işten geldim elimde başka test te yok ve tekim evde mecburen yarın test yaparım artıksiyah beyaz yapıp baktım daha belirgin oldu sanki yaa
Yaa inşallah kuzum ya kan için beklicem biraz ama başka marka testler alıp denicem yarın bide adet sancısı gibi hafif sancılar var eğer gebelik varsa normal mi bu sancılar beyaz yapışkan akıntım da var kuzum yaCanım sanki hayali bir çizgi gördüm inşallah vardır bebişin Bi kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yaa kuzum gerçekten mi hiç inanasım gelmiyor sanki test yanıltıyor beni diye düşünüyorum yaa başıma ağrı girdi valla elimde test te kalmadı inşallah vardır yaa bebişEvetttttt varrrrrrrr
Ovu varsa ondan yap birdeYaa kuzum gerçekten mi hiç inanasım gelmiyor sanki test yanıltıyor beni diye düşünüyorum yaa başıma ağrı girdi valla elimde test te kalmadı inşallah vardır yaa bebiş
Yok kuzum yaOvu varsa ondan yap birde
Ozaman sabret canım yarın kan testi ver Allah'ım sağlıkla aldırsın kucağına çizgi belli morelini bozma hiç bebişim seninleYok kuzum ya