Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ikili test yaptıracak mısınız fikri olan var mı çok kararsız kaldım
Benim doktorum eğer sonuca göre aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma demişti.
Çünkü ikilide risk çıksa üçlü onda da risk varsa amniyosentez yapılıyor. Sonucunda diyelim ki bir sorun olduğu kesinse aldıracaksan yaptır ama zaten aldirmayacaksan bu sürecin bir manası yok ki hata oranı ikili testin çok olduğunu gördüm ben çevremden

Vayy başımıza gelenler neydik ne olduk nerde yanlış yaptık bilemiyorum ki
Ya o kadar yumurtlama masajı falan da yapıyorum. Benimki beni sevmiii
Bu arada hem ovulasyon hem ateş hem akıntı takibi yapıyorum ateşim düşmeye başladı

Ya o kadar yumurtlama masajı falan da yapıyorum. Benimki beni sevmiii
Bu arada hem ovulasyon hem ateş hem akıntı takibi yapıyorum ateşim düşmeye başladı

Ben hiçbirşey yapmadım zorlamayamadım kendimi her ay bir değil o olacaksa olur masajla filan ifla olmaz bizimkiler dengesizlik yaşadı bende akıntı filan olduğu zaman ovulasyonda yumrtlama yoktu ben akıntı filan değerlendirdim ama yumrtlama nasip olmadı. Sen hangisi görürsen dene olacak pik merak etme sadece sabır

Kızlar testime bakar mısınız silik çizgi gören var mı bat 24 mayıs tı ilk defa bu şekilde gördüm yaa var gibi sanki

Eklentiler

• IMG_20210526_180643.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210526_180641.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 33
Olur olur da ben daha ne kadar test yaparım bilemiyorum sıkıldım bile

Ben de gördüm canım kan versen?
Ah keşke kuzum ya ben köyde oturuyorum işten geldim elimde başka test te yok ve tekim evde mecburen yarın test yaparım artık siyah beyaz yapıp baktım daha belirgin oldu sanki yaa

Eklentiler

• Screenshot_20210526-184430.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 30
Ah keşke kuzum ya ben köyde oturuyorum işten geldim elimde başka test te yok ve tekim evde mecburen yarın test yaparım artık siyah beyaz yapıp baktım daha belirgin oldu sanki yaa
Var var net bence canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Var var net bence canım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ya kuzum diğer topikte kızlar olmayabilir dedi daha önce yaşamışlar böyle bir durumu ama benim inşallah vardır bebişim yaa

Canım sanki hayali bir çizgi gördüm inşallah vardır bebişin Bi kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yaa inşallah kuzum ya kan için beklicem biraz ama başka marka testler alıp denicem yarın bide adet sancısı gibi hafif sancılar var eğer gebelik varsa normal mi bu sancılar beyaz yapışkan akıntım da var kuzum ya inşallah bebiş vardır ya

İnstagram ın gebelik testi filtresinde de baktım var gibi ya inşallah yanıltmaz test beni kızlar

Eklentiler

• IMG_20210526_202856.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…