Benimde daha belli olmadi ben meraklanıyorum çok. Oğlum var bir tane oyuzden cook heyecanlıyım.. kaç aylık sizinkisiDaha erken bizim cinsiyetler için daha minik bizimkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde daha belli olmadi ben meraklanıyorum çok. Oğlum var bir tane oyuzden cook heyecanlıyım.. kaç aylık sizinkisiDaha erken bizim cinsiyetler için daha minik bizimkiler
Benim de bir oğlum var bende çok merak ediyorum 9+5 benimki sizinki nekadarlıkBenimde daha belli olmadi ben meraklanıyorum çok. Oğlum var bir tane oyuzden cook heyecanlıyım.. kaç aylık sizinkisi
SSüpermiş ozaman. Allahım bağışlasın.. 11+2 benimde . Ogrendigim zaman haber veririm sizde mutlaka verinBenim de bir oğlum var bende çok merak ediyorum 9+5 benimki sizinki nekadarlık
Aminnn hepimizin inşallah Allah razı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimizSSüpermiş ozaman. Allahım bağışlasın.. 11+2 benimde . Ogrendigim zaman haber veririm sizde mutlaka verin
AminnnnnAminnn hepimizin inşallah Allah razı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Evet kuzum sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri ve teste devam et bence belki iki kere yumurtlayacak da olabilirsinKızlar 8.gunum adet bitiminin 2.gunu hatta dünde son biraz lekelendim bu normal mi haftaya yumurtlama olması gerekiyordu buna göre yarın öbür gün yumurtlarim gibi
Fun ve bugün
Ay hadi indallah daha başlamamistım bugün başlayım calismayaEvet kuzum sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri ve teste devam et bence belki iki kere yumurtlayacak da olabilirsin
Bence bu 1 aylık bir cilginlikti yaa normale dönecek bu ay günlerimizBizim bi günümüz yok önce bunu silelim kafamızdan ben hala pik görmedim günler baya geçti adetim biteli çook oldu olmalıydı yook. Ama belirtilerini yaşadım onu değerlendirdim bu ay heyecanım test filan yapasım hiçbirşeyim yok rahat yaşamak istiyorum ilişki de yapasım yok haziran bekliyorum.
Canım yumurtlarken bazen ağrı oluyor bazı aylarda bende de normal yani. Çok sevindim bugün de yapınca at bakalım yumurtlamis mısın. Ben de aklıma gelince yumurta kalitesi arttıran masajdan yapıyorum bakalım neler olacakI ipti sana da atayım dedim ben yumurtladım daha da koyu olblr de testim yok yapamıcam.
1 tane kaldı son durum için onu da yarın yapacağım.
Eşim gitmişti perşembe günü testi attım gel diye bana hay senin şeyine dedi büyük ihtimal gelecek
şimdi burada test yapıp hamile kalan arkadaşlarıma sorum olacak benim dün gece kasık da bir hafif ağrım vardı ama bugün bu daha bir arttı sizlerde bu durum oldu mu merak ettim? Napıyor sizce bu yumurtalarım
Anadolu Sigorta'dan yaptırdim. Yaptırıldığı sırada hamile olunmamasi gerekiyor yani reglden hemen önce yaptırmak lazım ay kaybetmemek için.Merhaba yaptırdığınız sigortayla ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz bende düşünüyorum hangi sigortayı önerirsiniz
Ben şimdi bu testte ne diyim çizik atmış sen ne dersin tükürem o masajlara pes ettim ben canım masaj filan yapmak istemiyor sen masajı duş da yap sabunla harika birşey oluyorCanım yumurtlarken bazen ağrı oluyor bazı aylarda bende de normal yani. Çok sevindim bugün de yapınca at bakalım yumurtlamis mısın. Ben de aklıma gelince yumurta kalitesi arttıran masajdan yapıyorum bakalım neler olacak
Yarın bat günüm hafiften başladı sancılar yine regl olucam kuzu sen daha olmadın mıDurumlar ne millet
Yok Olmadim ovulasyonda tekrar yunurtlama gordun onu degerlendirdim ona gore bat beklyrm artik sag kasigimda dkununca bile olan bi agri var baklm yumurtlamanin 8. GunuYarın bat günüm hafiften başladı sancılar yine regl olucam kuzu sen daha olmadın mı
Hahahaha yumurtluyorsun dur dur 48 saat sürebilir diyorlar ya sen değerlendir canımBen şimdi bu testte ne diyim çizik atmış sen ne dersin tükürem o masajlara pes ettim ben canım masaj filan yapmak istemiyor sen masajı duş da yap sabunla harika birşey oluyor
Kocam yok şaka gibi gelemedi adam iş yeri izin vermedi yasak biryandan bende bu da böyle olsun bakalım dedim benim 15 mayıstan beri akıntım var sürekli su gibi seffaf nedendir anlayamadım bir türlü bugün kasık ağrım ateşim çok olduHahahaha yumurtluyorsun dur dur 48 saat sürebilir diyorlar ya sen değerlendir canım
Ya yusros benimde akıntım var şeffaf ama reglide olamadım ovulasyon testlerde negatif nedir bu ya bende tam onu sormak için girmistimKocam yok şaka gibi gelemedi adam iş yeri izin vermedi yasak biryandan bende bu da böyle olsun bakalım dedim benim 15 mayıstan beri akıntım var sürekli su gibi seffaf nedendir anlayamadım bir türlü bugün kasık ağrım ateşim çok oldu
Sen adet olamadın mı hala canımcım doktora gitmedin mi peki? Valla canım hiç fikrim yok ki bende cvp arıyorum ama nerde. Ovulasyonlarım pozitif ama bir anlamı yok onunda testler geçen ay adete yakın baya koyuydu. Ben bunun cvbını doktora gidince öğreneceğim maalesef.Ya yusros benimde akıntım var şeffaf ama reglide olamadım ovulasyon testlerde negatif nedir bu ya bende tam onu sormak için girmistim
Yok yok ben olamadım masaja devam ettim bı ara zar zor akıntı gibi kanama geldi onuda gelecek sanıp masajı bıraktım kanamada durdu ertesi gün tekrar masaja yine kanliakinti derken üç gün geçti böyle ama Tam regl gibi olamadım domtor sırası çok ama çok zor burda şimdi randevu alsam üç ay beklerim benim testlerde hep aynı sankiSen adet olamadın mı hala canımcım doktora gitmedin mi peki? Valla canım hiç fikrim yok ki bende cvp arıyorum ama nerde. Ovulasyonlarım pozitif ama bir anlamı yok onunda testler geçen ay adete yakın baya koyuydu. Ben bunun cvbını doktora gidince öğreneceğim maalesef.
Canım özelde olsa gitmen lazım bu seninki farklı tamam bende adet olamadım ama ney varsa attım içimden akıntı ayrı durum. Bir değerin yükselmiş olmasın ben asla duramazdım böyle de bence bir yolu olmalı doktora gitmenin. Sen neredeydin unuttum daYok yok ben olamadım masaja devam ettim bı ara zar zor akıntı gibi kanama geldi onuda gelecek sanıp masajı bıraktım kanamada durdu ertesi gün tekrar masaja yine kanliakinti derken üç gün geçti böyle ama Tam regl gibi olamadım domtor sırası çok ama çok zor burda şimdi randevu alsam üç ay beklerim benim testlerde hep aynı sanki
Canım karından mı vajinal miydi usg?Bulantı bende de yok inşallah olmaz.
Doktor bugün bana kabız olmamaya çalış ıkınmak zararlı dedi.