- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Ben iple yaptım sende yap bakalım ipleSimife bende tek saç teli nasi tutacak die dusunuordum ağır ki alyans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iple yaptım sende yap bakalım ipleSimife bende tek saç teli nasi tutacak die dusunuordum ağır ki alyans
Saçla yaptık şimdi eşimle ama eşim asla inanmiyor biraz bekleyince benim elimdeki minimal hareketlerden böle etkilenir bu yüzük dioBen iple yaptım sende yap bakalım iple
Nasıl kendi kendi hareketleniyo yüzük hızlanıyo bi de hayret etmiştim ben.Saçla yaptık şimdi eşimle ama eşim asla inanmiyor biraz bekleyince benim elimdeki minimal hareketlerden böle etkilenir bu yüzük dio
Kesinlikle canım aç kalınca hem çok bulantı oluyor hem de aşırı halsizlik oluyor. En güzeli az az sık sık yemek gebelikte.Kizçeler muhabbetiniz bol olsun hayırlı geceler hepinize sanırım benim bulantılar sinyalleri veremeye basladı bugün diyet listeme uymaya çalıştım ve Farkettim ki aç kalinca midem bulanıyor yada şuan vucüdüm yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyor bugün ilk gün olduğu için... diyet listem güzel diyet yapmak isteyen varsa atabilirim dün diyetisyene gittim oda hamile o yüzden içim çok rahat burdan okunurmu bilmiyorum ama isteyen varsa atayim
Vala eşim gülmekten yapamadı ki mantıklı bulmuyor yaptirtamadim doğru düzgün kendi elinin istem dışı hareketi ile hareketlendigini savunuyorNasıl kendi kendi hareketleniyo yüzük hızlanıyo bi de hayret etmiştim ben.
Ne çıktı sende?
Perşembe anneme gidicem yaptırırım o becerirNasıl kendi kendi hareketleniyo yüzük hızlanıyo bi de hayret etmiştim ben.
Ne çıktı sende?
ben tahlil verdim sonuclandiktan sonra bakacagiz takviyelere dedi doktorum. bol sıvı bulantıyı azaltırmış. ayran, naneli su vs. dene istersen sende.Hala karnımı doyuracak bi yemek bulamadım. Canım ne istiyor diye düşündükçe midem daha çok bulanıyor elmayla erik de karın doyurmuyor. Vitamin takviyelerine kaçıncı haftada başlıyorduk?
Doktorum ona da tutmuyor dedi. Bebeğin erken haftalarda kalbi ölçülüyorsa zayıf atıyormuş. 6.hafta ile 7.haftadaki kalp atım hızı aynı olmazmış yani. sanırım ne deniyorsa hepsi hurafe. zaten %50 ihtimal var elbet biri tutuyor :)Daha yrn 7+0 olacak 8. Haftaya basicak min 4 5 haftadan önce belli olmaz ahhh ama kalp atım hızına göre tutuyor diyorlar ama hayırlısı yaaa
Wala kalp atım hızıni direk bana Hayri sayilir bir doktor söyledi.... Hepsi farklı görüştüler malesef işte bak sana da yok öyle bişi demişDoktorum ona da tutmuyor dedi. Bebeğin erken haftalarda kalbi ölçülüyorsa zayıf atıyormuş. 6.hafta ile 7.haftadaki kalp atım hızı aynı olmazmış yani. sanırım ne deniyorsa hepsi hurafe. zaten %50 ihtimal var elbet biri tutuyor :)
Ne çıktı ben bu hamilelikde çevirirkken 1Saçla yaptık şimdi eşimle ama eşim asla inanmiyor biraz bekleyince benim elimdeki minimal hareketlerden böle etkilenir bu yüzük dio
Yok kuzum yapamadı eşim gülmekten inanmadığı içinNe çıktı ben bu hamilelikde çevirirkken 1
Çocuk dedik erkek çıktı 2.kız çıktı 3. Dedik hiç bişey olmadı
Eşin haklı, biz de inandığımızdan değil zaten maksat eğlence olsunSaçla yaptık şimdi eşimle ama eşim asla inanmiyor biraz bekleyince benim elimdeki minimal hareketlerden böle etkilenir bu yüzük dio
Var kız olmaz mı zaman da geçmiyor. sabahtan beri bir sürü iş yaptım ama saat hala 12.30 inanılır gibi değil.
Maden suyuna limon sıkıp biraz da tuz ekliyorum o da baya iyi geliyo bulantıya. Aklınızda olsun.ben tahlil verdim sonuclandiktan sonra bakacagiz takviyelere dedi doktorum. bol sıvı bulantıyı azaltırmış. ayran, naneli su vs. dene istersen sende.