Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar bende 8 haftalık hamileyim doktor tahliller istedi sonucu gonderdım kendisine kum dökmen var dedi antibiyotik yazıcam dedi bunu yaşayan oldu mu daha önce acaba ?

Oyyy kuzum aman dikkat et inş tez zamanda geçer dinlen bolbol bende doktordan geldim bebek sıkıntı yok 5 gün istiraat dedi dikkat li ol dedi yat bol bol dedi bende hafta ya gideceğim Allabım korktuğumuza uğratmasın inşallah benim bebiş böyle teyzesi
Oyyy Maşallahhh Allah im sağlıkla gelsin yavrum peki kese etrafında birşey gördü mü canım yani dikkatli ol demesi daha önceden olan lekelenmen mi?

Minik bezelyem burda bakın teyzeleri 😊😊 Blntkbra Blntkbra varmı tahminn😊😁😍😘

Eklentiler

• 20210517_201640-1.jpg
    20210517_201640-1.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 25
Oyyy kuzum aman dikkat et inş tez zamanda geçer dinlen bolbol bende doktordan geldim bebek sıkıntı yok 5 gün istiraat dedi dikkat li ol dedi yat bol bol dedi bende hafta ya gideceğim Allabım korktuğumuza uğratmasın inşallah benim bebiş böyle teyzesi
Oy masallah küçük kuşa😘😘

Ya biri bana şu resim eklemeyi anlatsın ne olur kafayı yedim 🤣🤣 altta dosya ekleye basınca hiç bişi olmuo üstteki resim ekleye tıklayınca sürükle bırak resmi dio oda telden olmuo arkadaş nedir bu sır yaaa 🤦🤦

Ya biri bana şu resim eklemeyi anlatsın ne olur kafayı yedim 🤣🤣 altta dosya ekleye basınca hiç bişi olmuo üstteki resim ekleye tıklayınca sürükle bırak resmi dio oda telden olmuo arkadaş nedir bu sır yaaa 🤦🤦
Dosya ekle kısmına bas sonra belgeler yazısına tıkla ordan eklemek istediğin resmi seç kuzum

X