Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8
Bizde kan uyuşmazlığı var eşimle belki o etkilemiş olabilir garantiye alalım dedi inşallah kaybolur canım her hangi birşey önermiş miydi sana doktor
Canım senin kan grubun negatif eşinin pozitif mi? Bu şekilde kan uyuşmazlığı olasılığı daha fazla oluyormuş ama tam tersi seninki pozitif eşinin ki negatif se kan uyuşmazlığı riski düşük oluyormuş benim negatif ama eşim pozitif bizim risk daha yüksek maalesef

8

Canım senin kan grubun negatif eşinin pozitif mi? Bu şekilde kan uyuşmazlığı olasılığı daha fazla oluyormuş ama tam tersi seninki pozitif eşinin ki negatif se kan uyuşmazlığı riski düşük oluyormuş benim negatif ama eşim pozitif bizim risk daha yüksek maalesef
Canım benimde öyle o yüzden uyuşmazlık var bizde de

Cok yogun bir yunurtlama yasiyorum kasiklsrim goguslerim asiri agriyor dayanamiyorum akintim desen ona keza umarim iyi birseydir bu

Cok yogun bir yunurtlama yasiyorum kasiklsrim goguslerim asiri agriyor dayanamiyorum akintim desen ona keza umarim iyi birseydir bu
Derin ilişki deneyin. Öncesinde eşine sert kahve yap, maden suyu içiren de varmış :)
Bizde derin ilişki denemiştik. Öncesinde kahve içmişti, ilişki bitiminden sonra hiç kalkmadım yataktan. Ayaklarımı duvara diktim altıma da yastık koydum öyle yattım :) Hadi tutsun inşallahhhh, dua ediyoruz bol bol :)

Derin ilişki deneyin. Öncesinde eşine sert kahve yap, maden suyu içiren de varmış :)
Bizde derin ilişki denemiştik. Öncesinde kahve içmişti, ilişki bitiminden sonra hiç kalkmadım yataktan. Ayaklarımı duvara diktim altıma da yastık koydum öyle yattım :) Hadi tutsun inşallahhhh, dua ediyoruz bol bol :)
Derin iliski ne ayol benm esim hep maden suyu icer 😂😂

Yani senin üstte olduğun bir pozisyon olabilir, eşin ne kadar derine temas ederse o kadar yüksek tutunma oranı demek istiyorum :) gerisi size kalmış :)
AlLah Allah dogy deniyoduk bu ay bizde net bir pozisyon yokmu bunun icin biz hep misyoner deniyoduk olmadi bide dogy deneyelim demistim net isim olarak birsey varmı

AlLah Allah dogy deniyoduk bu ay bizde net bir pozisyon yokmu bunun icin biz hep misyoner deniyoduk olmadi bide dogy deneyelim demistim net isim olarak birsey varmı
Yani misyoneri senin yatağın kenarında olacağın şekilde deneyebilirsiniz, sanırım bizim deneme şeklimiz de böyleydi :KK33:

Olur olur tadını çıkartmaya bakın, stres olunca hiç olmuyor :KK70: :KK70:
Valla bende arrk oyle yapiyom hadi yapalim diyinxe insan strese giriyo dun aksam actik guzel bi film onlar sevistikce insan istaha geliyo ahahshhshd aklina cocuk bile gelmiyo boylesi daha iydiir galiba

X