- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Evet gittim gebelik nGittin mi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gittim gebelik nGittin mi canm
NegatifmisEvet gittim gebelik n
İlk olduğunda açıkdı pembe son olduğu koyuydu kahverengiNasıldı rengi koyumuydu acaba
Allah allah nolcam böyle deseydinNegatifmis
Kadin doguma yonlendirdi ne zaman izin alabilirsem ona gidicem baklmAllah allah nolcam böyle deseydin
Neden kaynaklanıyormuş sordunuz muİlk olduğunda açıkdı pembe son olduğu koyuydu kahverengi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbım sağ salim kucagınıza almanızı nasıp etsın bızlerede nasıp etsınSelam kızlar ben bayadır burayı takip ediyorum şükür bir kızım var ve ikinciyi istiyorduk tam bir sene boyunca uğraştık tedaviler falan filan eşimde bende sıkıntı yok tu çok denedik olmadı . Demem o ki Allah'ım her zaman yeri ve zamanını bilir vermiyorsa vardır bir vakti ümit kaybetmeyin derim Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benim belirtilerin kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi değil daha farklıydı benim ki o ağrı girdi mi hiç bir şey yapamıyordum karnımın sağ tarafı şişti yumruk gibi oldu bide sanki gaz varmış gibi oynuyordu halsizlik uyku da çok vardı ve herkez bunu soruyor ben adetime beş gün var Ken test yaptım negatif çıkmıştı adet günüm beş gün geçti ve hala lekelenmeyince dedim tuttu dedim rabbim verdi dedim şükür dedim ve ikinci çizgiyi ve kan tahlilim le birlikte pozitif yani hamile olduğumu öğrendim
Yok sormadım salı gittiğimde sorcağım siz sordunuzmuNeden kaynaklanıyormuş sordunuz mu
Sadece düşük tehlikesi var denildi bende salı gideceğim şu an devam ediyor mu senin canımYok sormadım salı gittiğimde sorcağım siz sordunuzmu
Canım sen ne zaman kalp atışını duydun? Ben de yarın gideceğim inşallah. Lekelenmem yok gibi ama çok korkuyorum. Yarın 7+2 olacamYok sormadım salı gittiğimde sorcağım siz sordunuzmu
İğne oldum fitill kullanıyorum geçti benim inş birdaha olmaz senin devam ediyormuSadece düşük tehlikesi var denildi bende salı gideceğim şu an devam ediyor mu senin canım
6+5 de duydum canım leke için gitmiş tim ozaman duyduk aman çok yorma kendini bu ara moda gibi ya herkesde belirsiz bir leke var nedeni yok nedense Allah'ım korusun miniklerimizi haber et yarına duyarsın bence sende kuzumCanım sen ne zaman kalp atışını duydun? Ben de yarın gideceğim inşallah. Lekelenmem yok gibi ama çok korkuyorum. Yarın 7+2 olacam
Benimde geçti ama şu an sağ kasığımda batma var neden böyle oluyor anlamadım bazı kişiler sorunsuz hamilelik atlatıyor biz de en ufak bişeyde korkuyoruz ya düşerse diyeİğne oldum fitill kullanıyorum geçti benim inş birdaha olmaz senin devam ediyormu
Herkes bir olmuyor maalesef bende ilk hamileliğimde hiç böle şeyler yaşamadım ya ama bu bebiş dediki bu kdar çok istedin al bende sana böyle yapıyom diyor zararBenimde geçti ama şu an sağ kasığımda batma var neden böyle oluyor anlamadım bazı kişiler sorunsuz hamilelik atlatıyor biz de en ufak bişeyde korkuyoruz ya düşerse diye
Aa hiç böyle düşünmedim ben de çok istedim ilk gebeliğimHerkes bir olmuyor maalesef bende ilk hamileliğimde hiç böle şeyler yaşamadım ya ama bu bebiş dediki bu kdar çok istedin al bende sana böyle yapıyom diyor zarar
Ben hep öyle düşünüyorum Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallahAa hiç böyle düşünmedim ben de çok istedim ilk gebeliğim
Amin inşallahBen hep öyle düşünüyorum Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallah
Yumurtlama gunun degerlendir canimBilen birileri beni aydınlatabilir mi acaba ? Benim adetim biteli 2. Gün bugün ama afedersiniz şeffaf yapışkan bi akıntım oldu gün içinde yumurtlama olabilir mi? Kasığım şiş sanki adet olacakmışım gibi. Bu şekilde erken yumurtlama belirtisi görenler var mı?
Aman maşallah mavişim olmasın inşallah sende duy o güzel sesi mutluluktan gözleri doluyor insanın çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inş