- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Sabah ilk ıdrarla yap canımVay o zaman sayıyor 22 gibuydu akşam. salı o zaman regl tarihim yarın 3 4 saat idrar tutup yapayım akşam bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk ıdrarla yap canımVay o zaman sayıyor 22 gibuydu akşam. salı o zaman regl tarihim yarın 3 4 saat idrar tutup yapayım akşam bismillah
Cumartesi beklemek zor bisi denicem=)Sabah ilk ıdrarla yap canım
Hani teessttBugun deli gibi voleybol oynadım o kadar eminim tutmadığına varsa hapı yuttuk =/
Yokki almadım yanıma bilerek yarın akşam kesin yaparım tutamam kendimiHani teesstt
Bencede yapp ben dünkü de bile gördüm güzel haberler alacağız inanıyorumYokki almadım yanıma bilerek yarın akşam kesin yaparım tutamam kendimi
Bende içiyordum öğrendikten sonra elimdeki 3 5 taneyi de 2-3 kere çekip attım sonra hiç almadım geri içmiyorum şuanda ama kokusu geldiği zaman çok canım istiyor tutuyorum kendimi böylelikle bırakır geri başlamam inşallah aslında içmeyi çok seviyorum bazılarına saçma gelir ama sen anlarsın beni eminim. Ama işte artık sağlık açısındanda rahatsız etmeye başlamıştı faranjit var bide bende 2 tane merdiven çıkınca kalıyordum öyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun ilk çocukta da içiyor muydunAynen canım girilen stresten ötürü anı birakmaya sıcak bakmıyorlar tabi bu birakamayan ben gibiler için... günde 5 tane iznim var
Evet ilkinde vardı ama sonra tabi dayanamadım yaptım tertemizdi=/ eve gideydik yapicamBencede yapp ben dünkü de bile gördüm güzel haberler alacağız inanıyorum
Ama daha çok minnoştur hemde ilk idrardan sonra kaybolmuştur o düşünme öyleEvet ilkinde vardı ama sonra tabi dayanamadım yaptım tertemizdi=/ eve gideydik yapicam
Abow bu gazdan sonra olmazsa uzulucemAma daha çok minnoştur hemde ilk idrardan sonra kaybolmuştur o düşünme öyle
Ya üzülmee gaz değil aslında içimden geçiyor inşallah rabbim hayırlı olanı verirAbow bu gazdan sonra olmazsa uzulucem
Kiz valla sana ne dua ederim sagliklica bi bebisim ciksa=)Ya üzülmee gaz değil aslında içimden geçiyor inşallah rabbim hayırlı olanı verir
İnşallahh olur sağlıklı hayırlı bir minnoşum rabbim gönlüne çiçekler açtırsın inşallahKiz valla sana ne dua ederim sagliklica bi bebisim ciksa=)
Ay canım sag ol mutlu ettin beni dusundurerek=) senin de minnoşum sagliklica olsun amin=)İnşallahh olur sağlıklı hayırlı bir minnoşum rabbim gönlüne çiçekler açtırsın inşallah
Amin hepimizinki inşallahAy canım sag ol mutlu ettin beni dusundurerek=) senin de minnoşum sagliklica olsun amin=)
Haydi de get evine korona var korona gezme kapı kapı bizi de çatlatmaAy canım sag ol mutlu ettin beni dusundurerek=) senin de minnoşum sagliklica olsun amin=)
Haso18 ne ettin kizzz adet oldun
Sen hamile değilsen ben bişi bilmiyorum ya umutlandirmak gibi de olmasın ama offff bidaha bı kaset yapsanaOlmadim kahve rengi akinti geldi dun onla kaldim