- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Malesef canım birakamadim.aa kuzum içme lütfen bırak hemen birakmissindir umarım kır at paketi bebiste vesile olsun birakmana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım birakamadim.aa kuzum içme lütfen bırak hemen birakmissindir umarım kır at paketi bebiste vesile olsun birakmana
Bende ilk çocukta çalışıyordum akşamı bekleyemeyip iş yerinde yapmıştımİşte ben kaynanamlara giderken testimi yanımda götürdüm sen düşün
Kaynana demişken geçenlerde benim ki daha yokmu bebek mebek deyip ağzımızı aradı ben daha solemedim kalp atışını duymayana kadarda solemiycemİşte ben kaynanamlara giderken testimi yanımda götürdüm sen düşün
Kız ben bırak solememeyi iletişim ağları kesilse dumanla haber yollarim gene solerim sanırım ağzımda bakla islanmaz bu konudaKaynana demişken geçenlerde benim ki daha yokmu bebek mebek deyip ağzımızı aradı ben daha solemedim kalp atışını duymayana kadarda solemiycem
annem biliyor şuan dayanamadım annemle paylaştım ondan biraz duruldum sanırım birine anlatınca içim boşalıyor benim yeterli oluyor sanirim o kişiyide annem olarak seçtim bide çok yakın bi arkadasim biliyor eşim tabiki bideKız ben bırak solememeyi iletişim ağları kesilse dumanla haber yollarim gene solerim sanırım ağzımda bakla islanmaz bu konuda
Hehehe ama masallah sonuc güzelİşte ben kaynanamlara giderken testimi yanımda götürdüm sen düşün
Ama kac gün kala=)Bende ilk çocukta çalışıyordum akşamı bekleyemeyip iş yerinde yapmıştım
İdrar yaptım hayaleti çizgi ofiste hemen ertesi gün kan verdim kan değerim 10 du adete epey vardı min 1 hafta vardı kafadanAma kac gün kala=)
Vay ben dün yaptım zaten negatfti ama1 hafta vardı sen iyi denk gelmissin=)İdrar yaptım hayaleti çizgi ofiste hemen ertesi gün kan verdim kan değerim 10 du adete epey vardı min 1 hafta vardı kafadan
Takvimim uygulamasını indirsene direk hesaplasin sanaYarin aksam kesin yapicam kac gün kalmış oluyor acep
4 ya da 5 gün ooo daha çok var gene çıkmaz gene husran bana=/ ben gece adet oldum o gün sayılır mı bilemedim ondan emin olamadım yoksa tam 29.gun oluyorum masallah
Hahaha aynen hiç unutmam biz sevibdik hamileleik var die doktor başka yeriyle resmen kahkaha atmıştı halimize durun sevinmeyin şaibeli değer gebelik var diyemem dieVay ben dün yaptım zaten negatfti ama1 hafta vardı sen iyi denk gelmissin=)
Ben hep uygulamayı kullanıyorum mesela gece 12 yi gecmediyse reglinin 1. Günü sayiyor. 12 den sonra hala uygulamaya adet oldum die giriş yapmazsan gecikti gösteriyor. Gebelik varsa da takibini yapıyorYarin aksam kesin yapicam kac gün kalmış oluyor acep
4 ya da 5 gün ooo daha çok var gene çıkmaz gene husran bana=/ ben gece adet oldum o gün sayılır mı bilemedim ondan emin olamadım yoksa tam 29.gun oluyorum masallah
Ben wala hiç bilmem sağdan yumurtladin sdan yumurtladim olaylarını benim için yumurtlama var sadece gerisi teferruatAma sag kaşığını pert ve ordan yumurtladim bilemiyorum ne alaka göğüsler neyse hep ağrıyor 3 4 aydir
Ben nerden bileyim ben de bilmem ama geçen ay doktordayken bakti vajinal ultrasyonla aha soldan yumurtlamissin dedi e bi ay ordan bi ay burdansa sag diye dusundumBen wala hiç bilmem sağdan yumurtladin sdan yumurtladim olaylarını benim için yumurtlama var sadece gerisi teferruat
Vay o zaman sayıyor 22 gibuydu akşam. salı o zaman regl tarihim yarın 3 4 saat idrar tutup yapayım akşam bismillahBen hep uygulamayı kullanıyorum mesela gece 12 yi gecmediyse reglinin 1. Günü sayiyor. 12 den sonra hala uygulamaya adet oldum die giriş yapmazsan gecikti gösteriyor. Gebelik varsa da takibini yapıyor