Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ben kaynanamlara giderken testimi yanımda götürdüm sen düşün 🤣🤣
Kaynana demişken geçenlerde benim ki daha yokmu bebek mebek deyip ağzımızı aradı ben daha solemedim kalp atışını duymayana kadarda solemiycem 😀

Kız ben bırak solememeyi iletişim ağları kesilse dumanla haber yollarim gene solerim sanırım ağzımda bakla islanmaz bu konuda 🤣🤣🤣🤣🤣
😀😀annem biliyor şuan dayanamadım annemle paylaştım ondan biraz duruldum sanırım birine anlatınca içim boşalıyor benim yeterli oluyor sanirim o kişiyide annem olarak seçtim bide çok yakın bi arkadasim biliyor eşim tabiki bide😊

Kizlar koronaya yakalanan sonrasında hamile olduğunu öğrenen biri vardı kimdi o ? Hamileyken korona olmaktan çok korkuyorum kimseyle görüşmüyoruz ama bayram diye kv lere indik onlar geldiler vs ama kalbim ağzımda yaşıyorum bide Aralık ayından beri anneme gitmedim özel araçla 45 dk lik mesafede haftaya gitmeyi planlıyorum artık dayanamicam ozleme ama içimdeki korku huzur vermiyor bir türlü

Yarin aksam kesin yapicam kac gün kalmış oluyor acep🤔
4 ya da 5 gün ooo daha çok var gene çıkmaz gene husran bana=/ ben gece adet oldum o gün sayılır mı bilemedim ondan emin olamadım yoksa tam 29.gun oluyorum masallah

4 ya da 5 gün ooo daha çok var gene çıkmaz gene husran bana=/ ben gece adet oldum o gün sayılır mı bilemedim ondan emin olamadım yoksa tam 29.gun oluyorum masallah
Takvimim uygulamasını indirsene direk hesaplasin sana

Vay ben dün yaptım zaten negatfti ama1 hafta vardı sen iyi denk gelmissin=)
Hahaha aynen hiç unutmam biz sevibdik hamileleik var die doktor başka yeriyle resmen kahkaha atmıştı halimize durun sevinmeyin şaibeli değer gebelik var diyemem die

Ben hep uygulamayı kullanıyorum mesela gece 12 yi gecmediyse reglinin 1. Günü sayiyor. 12 den sonra hala uygulamaya adet oldum die giriş yapmazsan gecikti gösteriyor. Gebelik varsa da takibini yapıyor

Ama sag kaşığını pert ve ordan yumurtladim bilemiyorum ne alaka göğüsler neyse hep ağrıyor 3 4 aydir

Ben wala hiç bilmem sağdan yumurtladin sdan yumurtladim olaylarını benim için yumurtlama var sadece gerisi teferruat 🤣🤣
Ben nerden bileyim ben de bilmem ama geçen ay doktordayken bakti vajinal ultrasyonla aha soldan yumurtlamissin dedi e bi ay ordan bi ay burdansa sag diye dusundum🤣

Ben hep uygulamayı kullanıyorum mesela gece 12 yi gecmediyse reglinin 1. Günü sayiyor. 12 den sonra hala uygulamaya adet oldum die giriş yapmazsan gecikti gösteriyor. Gebelik varsa da takibini yapıyor
Vay o zaman sayıyor 22 gibuydu akşam. salı o zaman regl tarihim yarın 3 4 saat idrar tutup yapayım akşam bismillah🧐

X