Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum valla anlamadım gitti belkide mide bulantıları başlayacak buda onun göstergesi falan senin mide durumun nasıl bulantıların basladimi
Valla kuzum bende de pek iştah yok özellikle sabah öğlen biraz daha yiyorum Dr sordum normal dedi Bi öncekinden böyle değildim şaşırıyorum valla

Kızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi
Aynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..

Aynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..
Benimde sadece limonlu soda canım çekiyor buz gibi olunca çok hoşuma gidiyor ama bugün onu bile içerken zorlandim bitiremedim senin o zaman tam anlamıyla başlamış gibi bulantıların ALLAH kolay geçirsin inşallah canim benimkidelerde habercisi sanırım 1 haftaya kadar hiç bişey yiyemiycek duruma gelicem bende korkuyorum açıkçası ama dediğin tiksinmeler bendede var sanki

Kızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi
Kız ekşili deme ağzım sulandııııı beeeee

Valla kuzum bende de pek iştah yok özellikle sabah öğlen biraz daha yiyorum Dr sordum normal dedi Bi öncekinden böyle değildim şaşırıyorum valla

Kızlar bende öyleyim ya canım hiç bir şey çekmiyor çekse bile yiyemiyorum hep midem bulantıda su içerken bile midem bulanıyor

Kızlar bende öyleyim ya canım hiç bir şey çekmiyor çekse bile yiyemiyorum hep midem bulantıda su içerken bile midem bulanıyor
ALLAH yardımcın olsun valla canım kolay deil insalah bian önce biter genelde 3 4 hafta suruyo diyolar ama ınslalah daha kısa sürer seninki

Kizlar herkese iyi bayramlar umarim iyisinizdir🤗size bibsorum olucak adetim ayin 20 snde ama bugun adetin ilk gunu boyle kahvemsi akinti gelir ya peceteye ondan geldi bunedir ilkkez basima geld
İyi bayramlar canım iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın yerleşme kanaması olabilir canim gebelik şüphen falan varmı sen sanki gebelik testi yapiyodur benmi yanlış hatirliyorum

İyi bayramlar canım iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın yerleşme kanaması olabilir canim gebelik şüphen falan varmı sen sanki gebelik testi yapiyodur benmi yanlış hatirliyorum
Bende iyiyim canim Yok test yapan ben degildim hsg cekildim bu ay 24nde evet bebisbistiyoruz ama adetten once boyle olmasi kafami karistirdi devami gelmez insaAllahta yerlesme kanamasi falndir yani kan degil boyle kirmizi degil kahvemsi akinti gibi

Bende iyiyim canim Yok test yapan ben degildim hsg cekildim bu ay 24nde evet bebisbistiyoruz ama adetten once boyle olmasi kafami karistirdi devami gelmez insaAllahta yerlesme kanamasi falndir yani kan degil boyle kirmizi degil kahvemsi akinti gibi
Kusura bakma canım yanlış hatırlamışim o zaman Arsoney Arsoney de hsg çekilmişti canım acaba hsg den dolayı kanama olmuş olabilirmi belki icerde ki birikintisi çıkmıştır dışarı ınsallaj herşey gönlünce olur canim rabbim yüzünü güldürsün ınsallah

Kusura bakma canım yanlış hatırlamışim o zaman Arsoney Arsoney de hsg çekilmişti canım acaba hsg den dolayı kanama olmuş olabilirmi belki icerde ki birikintisi çıkmıştır dışarı ınsallaj herşey gönlünce olur canim rabbim yüzünü güldürsün ınsallah
Hsg d n sonra bu gun ara ara kanamam oldu az ama sonra bitti ondan olcagini sanmiyorum saol canim iyi dilegin icin amin insaAllah😍

Benimde sadece limonlu soda canım çekiyor buz gibi olunca çok hoşuma gidiyor ama bugün onu bile içerken zorlandim bitiremedim senin o zaman tam anlamıyla başlamış gibi bulantıların ALLAH kolay geçirsin inşallah canim benimkidelerde habercisi sanırım 1 haftaya kadar hiç bişey yiyemiycek duruma gelicem bende korkuyorum açıkçası ama dediğin tiksinmeler bendede var sanki
Canım geçmiş olsun inşallah uzamaz bu durum
Sodayı görünce yazmak istedim limonlu soda dediğin sodaya limonu sen sıkıyorsun di mi
Lütfen kendinden limonlu soda olanları içmeyin
Öpüyorum

Kizlar herkese iyi bayramlar umarim iyisinizdir🤗size bibsorum olucak adetim ayin 20 snde ama bugun adetin ilk gunu boyle kahvemsi akinti gelir ya peceteye ondan geldi bunedir ilkkez basima geldi
Ovulasyon testi falan yapıyor musun canim
Bazen yumurtlama zamanı da olur bu akıntı; belki geç yumurtlama olmuştur

Yerleşme kanaması da olabilir ama bu durumda da erken yumurtlamis olabilirsin😄 çünkü yumurtlamanin takriben 9-10 gün sonrasında yerleşme başlıyor

Hsg sonrası 2 yada 3 gün leke geliyor evet ama adet önce bende gelmedi tam tersi benim adet 1 2 gün gecikti o ay regl oldum diğer ay hamiş kaldım

Bu arada hamile tüm arkadaşlar;
Eğer bu yazdıklarım onu yemeyin onu sürmeyinler eğer sizi en ufak olumsuz etkiliyorsa lütfen yazın hiç alınmam gerçekten.

Benim aşırı hassas olma sebebim küçük kardeşim down sendromlu ve ondan sonrasında sanki duzelecekmis gibi neden olabilirleri çok araştırdık bu sırada diğer engellerin sebepleri vs de çıktı karşımıza ve bu yüzden sizleri de olabildiğince doğala yönlendirmek istiyorum. Bu zamanda ne kadar doğal yaşanabilir çok zor fakat elimizden geldiğince 😞

Dediğim gibi eğer bunlar sizi telaşa ya da kaygıya sürükleyen seylerse lütfen yazın. Bu dönemde tüm kimyasallardan daha kötüsü stres bence hamilelik en mutlu geçirilmesi gereken zaman

Kuzum valla anlamadım gitti belkide mide bulantıları başlayacak buda onun göstergesi falan senin mide durumun nasıl bulantıların basladimi
Çok arada kısa süre bulanır gibi oluyor ama bir öğrüntü falan olmuyor kuru bulantı kokuya karşı falan buda hiç olmazdı ilk defa böyle oluyor işte

X