- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Benim çıktı aman çıkmasın boşver ben anlamadım bu sefer yaHamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çıktı aman çıkmasın boşver ben anlamadım bu sefer yaHamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
Wala bende Farmasi at kestanesi kremi kullanıyorum sırtıma oranın uzmanları göbeğine surmedikce bişey olmuyor diyor ama bı doktorla en azından telde görüş yine senYa kızlarrr yardım ben bilmeden boynum çok ağrıyor diye voltaren jel sürdüm 2-3 kez bişey olur mu yoksa hemen acile mi gitmeliyim
Wala ilk hamileligimde çıkmamıştı ama şuan benimde gobusum çıktı. Ama bende kiloda var etkisi vardır sanırım. Normalde 3 4 aydan sonra çıkıyorHamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
O en azından doğal krem bu medical internette kalbini falan etkiler yazıyor doktorumda tatilde şnsıma olmadı acile mi gitsemWala bende Farmasi at kestanesi kremi kullanıyorum sırtıma oranın uzmanları göbeğine surmedikce bişey olmuyor diyor ama bı doktorla en azından telde görüş yine sen
Valla benim ilk olduğu için bilmiyordum öyle bişey ama siz deyince baktım göbek deliğinden aşağı çizgi var o sanırımHamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
Evet benimde öyle taş gibi oluyor şişiyor da şişiyor ama ben çıkarmıyorum belki çıkarmak daha iyidirKızlar bide yemek yedikten sonra taş yutmuş gibi oluyor benim miğdem sizdede oluyormu illa soda içiyorum ozamanda yada çıkarıyorum
İçinizi ferah tutun internet zaten gripken oksurene bile kanser teşhisi kondurur ama ben yerinizde olsam giderdim o yazılanları okuduktan sonra beklemezdim wala ne yalan diyim insanın içine kurt fusmeye gorsun.... Allah korusun minigiO en azından doğal krem bu medical internette kalbini falan etkiler yazıyor doktorumda tatilde şnsıma olmadı acile mi gitsem
Çıkarınca rahatlıyorum canımEvet benimde öyle taş gibi oluyor şişiyor da şişiyor ama ben çıkarmıyorum belki çıkarmak daha iyidir
Ne güzel ben zor nefes alıyorum evin içinde dönüp duruyorumÇıkarınca rahatlıyorum canım
Aaa ben göbeğiniz çıktı mı die okudum göbek deligimden aşağıda hafif bir çizgi var benimdeHamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
Gidicem şimdi hazırlanıp içime kurt düştüİçinizi ferah tutun internet zaten gripken oksurene bile kanser teşhisi kondurur ama ben yerinizde olsam giderdim o yazılanları okuduktan sonra beklemezdim wala ne yalan diyim insanın içine kurt fusmeye gorsun.... Allah korusun minigi
Söylemesi ayıp bogazıma parmak atıyorum valla napim yoksa bende çok kötü oluyorum hazımsızlık mahfediyorNe güzel ben zor nefes alıyorum evin içinde dönüp duruyorum
Hayırlı haberlerin olsun inşallah yaz emi sonucu buraya daGidicem şimdi hazırlanıp içime kurt düştü
Sağlık ocağına sor kuzum en yakını yada eczacıyaYa kızlarrr yardım ben bilmeden boynum çok ağrıyor diye voltaren jel sürdüm 2-3 kez bişey olur mu yoksa hemen acile mi gitmeliyim
Benide şuan en zorlayan şey şişkinlik Allah yardımcımız olsunSöylemesi ayıp bogazıma parmak atıyorum valla napim yoksa bende çok kötü oluyorum hazımsızlık mahfediyor
Yumurtlamadan Kaç gün geçtiKizlar bişey sorcam erken yumurtlamada gebelik oluşmuşsa belirtiler ne zamn başlar.. bu ay adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdik.. ve çok fena kasik agrim şişliğim var.. olabilir mi böyle bişey yasayn varmı aranızda
Kız daha şimdiden çıkmaz o çok erken.Hamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala
Kız daha şimdiden çıkmaz o çok erken.
Bir kere sürmeyle muhtemelen bir şey olmamıştır ama dikkat et bundan sonra canım. Gebelikte sürdüğümüz kremlere aldığımız ilaçlara kat kat dikkat etmemiz lazım.Ya kızlarrr yardım ben bilmeden boynum çok ağrıyor diye voltaren jel sürdüm 2-3 kez bişey olur mu yoksa hemen acile mi gitmeliyim