Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlarrr yardım ben bilmeden boynum çok ağrıyor diye voltaren jel sürdüm 2-3 kez 😱 bişey olur mu yoksa hemen acile mi gitmeliyim
Wala bende Farmasi at kestanesi kremi kullanıyorum sırtıma oranın uzmanları göbeğine surmedikce bişey olmuyor diyor ama bı doktorla en azından telde görüş yine sen

Hamişler sizin göbek çizginiz çıktı mı yahu bu ne zaman çıkıyordu şimdi de buna taktım iyimi benimki çıkmadı hala 😒😒
Wala ilk hamileligimde çıkmamıştı ama şuan benimde gobusum çıktı. Ama bende kiloda var etkisi vardır sanırım. Normalde 3 4 aydan sonra çıkıyor

Wala bende Farmasi at kestanesi kremi kullanıyorum sırtıma oranın uzmanları göbeğine surmedikce bişey olmuyor diyor ama bı doktorla en azından telde görüş yine sen
O en azından doğal krem bu medical internette kalbini falan etkiler yazıyor doktorumda tatilde şnsıma olmadı acile mi gitsem

O en azından doğal krem bu medical internette kalbini falan etkiler yazıyor doktorumda tatilde şnsıma olmadı acile mi gitsem
İçinizi ferah tutun internet zaten gripken oksurene bile kanser teşhisi kondurur ama ben yerinizde olsam giderdim o yazılanları okuduktan sonra beklemezdim wala ne yalan diyim insanın içine kurt fusmeye gorsun.... Allah korusun minigi 🤲🤲

Kizlar bişey sorcam erken yumurtlamada gebelik oluşmuşsa belirtiler ne zamn başlar.. bu ay adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdik.. ve çok fena kasik agrim şişliğim var.. olabilir mi böyle bişey yasayn varmı aranızda

Kizlar bişey sorcam erken yumurtlamada gebelik oluşmuşsa belirtiler ne zamn başlar.. bu ay adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdik.. ve çok fena kasik agrim şişliğim var.. olabilir mi böyle bişey yasayn varmı aranızda
Yumurtlamadan Kaç gün geçti

X