Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben kabızlığa şalgam suyuyla çare buldum. İstersen bi araştır gebelikte zararlı falan değilse bi dene bakalım sen de.
Benimde Bi ebe arkadaşım var sabahları kuru kayısı ye ılık su iç dedi henüz yapamadım kuru kayısı olmadığı için marketten de almak istemiyorum annem kurutmuş inşallah yasak kalkarda gidersem deniycem bende çok zorlanıyorum kabızlık şişkinlik 🤦‍♀️

Benimde Bi ebe arkadaşım var sabahları kuru kayısı ye ılık su iç dedi henüz yapamadım kuru kayısı olmadığı için marketten de almak istemiyorum annem kurutmuş inşallah yasak kalkarda gidersem deniycem bende çok zorlanıyorum kabızlık şişkinlik 🤦‍♀️
Bana kuru kayısı kuru erik falan çare olmadı canım tek iyi gelen şalgam suyu oldu.

Elevitin muadili decavit onda domuz jelatini yok. Doktorunuza danışın yine de.
BELİRTİLERİMİ SÖLEDM EVET DOKTORU ARADIM SORDUM KULLANMASANDA OLUR DEDI O ZAMAN NEDEN YAZDINIZ DEDIM BI DEĞİŞİK BENIM DOKTORUM SANIRIM :) KULLAN DIYE YAZIYOR HEM SIMDIDE RAHATSIZLANDIGIMI SÖLEDIGIMDE ALMA O ZAMAN HAPI DEDI YERINE HERHANGI BI HAPTA ÖNERMEDI

BELİRTİLERİMİ SÖLEDM EVET DOKTORU ARADIM SORDUM KULLANMASANDA OLUR DEDI O ZAMAN NEDEN YAZDINIZ DEDIM BI DEĞİŞİK BENIM DOKTORUM SANIRIM :) KULLAN DIYE YAZIYOR HEM SIMDIDE RAHATSIZLANDIGIMI SÖLEDIGIMDE ALMA O ZAMAN HAPI DEDI YERINE HERHANGI BI HAPTA ÖNERMEDI
Hamile misiniz ya da hamilelik mi planlıyorsunuz?

Ben gün aşırı bi bardak içiyorum akşam yemeğinde falan. kısa zamanda çıkarıyor tuvalete. Ama dediğim gibi kimisi zararlı diyor hamilelikte bi araştır öyle iç canım.
Tamam canım araştırayım ama hiç de sevmem yaa bende kayısı incir kara erik 3den kür yapıyorum sabahları yiyorum

Hayırlı olsun. Folik asit kullanıyorsunuzdur zaten. Elevitle decavitin içeriği aynı sadece decavitte domuz ürünü yok deniyor. birinde mide bulantınız olduysa diğerinde de olur diye doktor kesmiştir
YOK FOLİK ASİT KULLANMIYYORUZ ZATEN ILACIN ICINDE VAR ELEVİTİN DİYE AYRI VERMEDİ. DECAVİTİ SÖYLİCEM DOKTORA BAKALIM.

Benim folaya gore 3 u yumurtlama o zaman perşembe falannyapsam belkincikar elimde çok test var yapayım bari=)
10 testim vardı yapa yapa tutturdum darısı sana inşallah güzel haberini alırız canım
MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN AYDINLATABILIRMI ELEVİT PRONATAL MULTİVİTAMİN ADLI İLACI VERDİ DOKTOR VITAMIN ICIN BENDE ARAŞTIRMA YAPTIM içeriğinde domuz jelatini bulunan multivitamin OLARAK ADLANDIRILIYOR VE BUNU ICTIKTEN SONRA MIDEM BULANMAYA BASLADI HAP BAYA BUYUK FARKLI BI VITAMIN YADA FOLIK ASİT KULLANSAM SİZİN KULLANDIKLARINIZ NELER YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
D3 royal ve trifoll verdi benim Dr senin ilaç hakkında bir bilgim yok ama etkiliyorsa drdan değiştir mutlaka canım

Ya kızlarrr yardım ben bilmeden boynum çok ağrıyor diye voltaren jel sürdüm 2-3 kez 😱 bişey olur mu yoksa hemen acile mi gitmeliyim

X