- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Aman daha kötüsü olmaz inşallah canım yine buna şükür diyorumÜzüldüm canım ya çok zor mide bulantısı inşallah bir an önce geçer uzun sürmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman daha kötüsü olmaz inşallah canım yine buna şükür diyorumÜzüldüm canım ya çok zor mide bulantısı inşallah bir an önce geçer uzun sürmez.
Ben gün aşırı bi bardak içiyorum akşam yemeğinde falan. kısa zamanda çıkarıyor tuvalete. Ama dediğim gibi kimisi zararlı diyor hamilelikte bi araştır öyle iç canım.Ne zaman içecem kuzum
Benimde Bi ebe arkadaşım var sabahları kuru kayısı ye ılık su iç dedi henüz yapamadım kuru kayısı olmadığı için marketten de almak istemiyorum annem kurutmuş inşallah yasak kalkarda gidersem deniycem bende çok zorlanıyorum kabızlık şişkinlikCanım ben kabızlığa şalgam suyuyla çare buldum. İstersen bi araştır gebelikte zararlı falan değilse bi dene bakalım sen de.
Bana kuru kayısı kuru erik falan çare olmadı canım tek iyi gelen şalgam suyu oldu.Benimde Bi ebe arkadaşım var sabahları kuru kayısı ye ılık su iç dedi henüz yapamadım kuru kayısı olmadığı için marketten de almak istemiyorum annem kurutmuş inşallah yasak kalkarda gidersem deniycem bende çok zorlanıyorum kabızlık şişkinlik
BELİRTİLERİMİ SÖLEDM EVET DOKTORU ARADIM SORDUM KULLANMASANDA OLUR DEDI O ZAMAN NEDEN YAZDINIZ DEDIM BI DEĞİŞİK BENIM DOKTORUM SANIRIM :) KULLAN DIYE YAZIYOR HEM SIMDIDE RAHATSIZLANDIGIMI SÖLEDIGIMDE ALMA O ZAMAN HAPI DEDI YERINE HERHANGI BI HAPTA ÖNERMEDIElevitin muadili decavit onda domuz jelatini yok. Doktorunuza danışın yine de.
Banada pek iyi geleceğini sanmıyorumBana kuru kayısı kuru erik falan çare olmadı canım tek iyi gelen şalgam suyu oldu.
Hamile misiniz ya da hamilelik mi planlıyorsunuz?BELİRTİLERİMİ SÖLEDM EVET DOKTORU ARADIM SORDUM KULLANMASANDA OLUR DEDI O ZAMAN NEDEN YAZDINIZ DEDIM BI DEĞİŞİK BENIM DOKTORUM SANIRIM :) KULLAN DIYE YAZIYOR HEM SIMDIDE RAHATSIZLANDIGIMI SÖLEDIGIMDE ALMA O ZAMAN HAPI DEDI YERINE HERHANGI BI HAPTA ÖNERMEDI
Tabiki =)O zamanda mutlaka haber ver merakla bekliyorum
HAMİLEYİM 6.HAFTAYA GİRDİKHamile misiniz ya da hamilelik mi planlıyorsunuz?
Tamam canım araştırayım ama hiç de sevmem yaa bende kayısı incir kara erik 3den kür yapıyorum sabahları yiyorumBen gün aşırı bi bardak içiyorum akşam yemeğinde falan. kısa zamanda çıkarıyor tuvalete. Ama dediğim gibi kimisi zararlı diyor hamilelikte bi araştır öyle iç canım.
Hayırlı olsun. Folik asit kullanıyorsunuzdur zaten. Elevitle decavitin içeriği aynı sadece decavitte domuz ürünü yok deniyor. birinde mide bulantınız olduysa diğerinde de olur diye doktor kesmiştirHAMİLEYİM 6.HAFTAYA GİRDİK
YOK FOLİK ASİT KULLANMIYYORUZ ZATEN ILACIN ICINDE VAR ELEVİTİN DİYE AYRI VERMEDİ. DECAVİTİ SÖYLİCEM DOKTORA BAKALIM.Hayırlı olsun. Folik asit kullanıyorsunuzdur zaten. Elevitle decavitin içeriği aynı sadece decavitte domuz ürünü yok deniyor. birinde mide bulantınız olduysa diğerinde de olur diye doktor kesmiştir
TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA :)Hayırlı olsun. Folik asit kullanıyorsunuzdur zaten. Elevitle decavitin içeriği aynı sadece decavitte domuz ürünü yok deniyor. birinde mide bulantınız olduysa diğerinde de olur diye doktor kesmiştir
10 testim vardı yapa yapa tutturdum darısı sana inşallah güzel haberini alırız canımBenim folaya gore 3 u yumurtlama o zaman perşembe falannyapsam belkincikar elimde çok test var yapayım bari=)
D3 royal ve trifoll verdi benim Dr senin ilaç hakkında bir bilgim yok ama etkiliyorsa drdan değiştir mutlaka canımMERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN AYDINLATABILIRMI ELEVİT PRONATAL MULTİVİTAMİN ADLI İLACI VERDİ DOKTOR VITAMIN ICIN BENDE ARAŞTIRMA YAPTIM içeriğinde domuz jelatini bulunan multivitamin OLARAK ADLANDIRILIYOR VE BUNU ICTIKTEN SONRA MIDEM BULANMAYA BASLADI HAP BAYA BUYUK FARKLI BI VITAMIN YADA FOLIK ASİT KULLANSAM SİZİN KULLANDIKLARINIZ NELER YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?