Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha anarşik rahimlerimiz mevcut😂
İpti ben bittim sıra sende dercesine benmki bir sancım var 🤣kahve lekemde geldi 😂oyy arttır Allahım arttır 🤣🤣bizz kendimizi biliyoruz vucudumızda deli değil ya biizm gibi çok akıllı çoook duyarlı ben sınavlarm vardı stres yapmadım dedim ama oldum istemsiz olduğumu kabul etmedim 😂bana sen kiminle dalga geçiyorsun dedi resmennn 🙈

Kızlar şu ağır taşım

Kızlar şu ağır taşıma işi beni biraz strese soktu ya ben şimdiye kadar hep taşıdım kızımı kucağımda yani bi şey olmuş mudur çok korkuyorum 🤔
Canım benim eğer olsaydı bı tepki gösterir di zaten kanama vb. Hiç korkma ama artık biliyorsun sadece dikkat et taşıma Allah'a emanet hiç bisicik olmamıştır içini rahat tut şöyle düşün bende oğlumu taşıdım ki tam rahme tutunma süresi içinde

Benm ovulasyon testik bu gun pik yaptiys gebelikte yok benm degerlendirmem gerkeiyormu bu gunu

Kızlar demin bi anda adet olmuşum gibi kan boşaldı çok korktum hastaneye gittik hemen. Alttan muayene etti doktor kese hala duruyor şekli çok güzel içinde bebek oluşumu da var kese 16.44mm olmuş çok iyi dedi pruluton depot diye bir iğne yaptılar bir de. Şimdilik bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel yine kanaman olursa hemen gel dediler. Lütfen bana dua edin herhangi bir sıkıntı olmasın, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?
Çok geçmiş olsun. Umarım bidaha yaşamazsın ilk gebeligimde kanama değil ama içerde kan birikmiş ve rahim ağzı acikligi olmuş eğer zaten rutin olarak gitmeseymisim kanama yaşarfin dedi doktor ve iğne verdi hap verdi Allah'a hamdolsun şuan 3.5 yaşında hiç korkma

Kızlar demin bi anda adet olmuşum gibi kan boşaldı çok korktum hastaneye gittik hemen. Alttan muayene etti doktor kese hala duruyor şekli çok güzel içinde bebek oluşumu da var kese 16.44mm olmuş çok iyi dedi pruluton depot diye bir iğne yaptılar bir de. Şimdilik bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel yine kanaman olursa hemen gel dediler. Lütfen bana dua edin herhangi bir sıkıntı olmasın, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?
Aman çok geçmiş olsun canım Allah'ım korkutuğuna uğratmasın bol bol dinlen sağlıkla al kucağına inşallah

Yok canım bizim asm.de 1 gün sonra çıkıyor
Baktım bir kaç kez ama muhtemelen yine yarına kaldı
Ama ben söyliyim negatif😂 bu defa 0 heyecan
Canım bu sefer çıkabilir sen erken yaptım yazmıştın ama yine de hakkında hayırlısı olsun benim içimde yine Bi umut inşallah bu nazlı bebiş çıkar amma naz etti hee 🙏🙏
İpti ben bittim sıra sende dercesine benmki bir sancım var 🤣kahve lekemde geldi 😂oyy arttır Allahım arttır 🤣🤣bizz kendimizi biliyoruz vucudumızda deli değil ya biizm gibi çok akıllı çoook duyarlı ben sınavlarm vardı stres yapmadım dedim ama oldum istemsiz olduğumu kabul etmedim 😂bana sen kiminle dalga geçiyorsun dedi resmennn 🙈
Canım gözün aydın 20 gündür bekleyiş son buluyor sende inşallah hemen regl sonra gebe kalırsın 🙏🙏 çok amin

Yok canım bizim asm.de 1 gün sonra çıkıyor
Baktım bir kaç kez ama muhtemelen yine yarına kaldı
Ama ben söyliyim negatif😂 bu defa 0 heyecan
ASM lerin hepsi ertesi gün çıkıyor diyor ancak kan verdiğinde internetten görmek istiyorum dersen ayrı bir kod veriyorlar ve labim sonuçtan gorebiliyorsun çünkü hastane akşam 5 veya sonrasında sonuçları sisteme giriyorlar

Çok geçmiş olsun. Umarım bidaha yaşamazsın ilk gebeligimde kanama değil ama içerde kan birikmiş ve rahim ağzı acikligi olmuş eğer zaten rutin olarak gitmeseymisim kanama yaşarfin dedi doktor ve iğne verdi hap verdi Allah'a hamdolsun şuan 3.5 yaşında hiç korkma
Çok sağolun Allah bağışlasın Allah bana da kucağıma almayı nasip etsin ben de düzenli olarak gidiyorum doktora daha takvime göre 5+2 haftalık
Aman çok geçmiş olsun canım Allah'ım korkutuğuna uğratmasın bol bol dinlen sağlıkla al kucağına inşallah
Çok sağolun amin inşallah Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar herkese selamlar..
17 00 de kan verdim hemen sonuc cikmis
Ilk beta 12
2.beta 18
3.beta hcg 92,76 cikmis bugun
Bugun hastanede kan gelmeyince baya damarlarimi zorladilar,resmen canimin acidigini hisettim,bir koldan kan gelmedi digerine gectiler, ben ki kan aldiramayan insan 2 gunde 1 kan vermeye gidiyorum...dinlendim, 2 dk sora kalktm yurudum,tekrar oturdum...ben kotu oluyorum dedim..sora gozlerim karardi hemen beni kolidorda yere yatirdilar, ayaklarimi kaldirdilar burnuma amonyak sanirim koklattilar,kendime geldim birkac dk sora..birde tektim..cok caresiz hisettim..Surekli dua ediyorum saglikla gelecekse bunlara raziyim..ama eger bir sknti varsa saglikli bir gebelik degilse,kimyasal,dis gebelik vs ise bir an once sonlansin dedim.cok yipranmis hisediyorym kizlar..surekli forumlari okuyorum.kendimi cok yiprattimm..kollarimda mosmor oldu..
Tum bu kotu olaylarin yaninda degerimde nasil yukselcek merak ediyorum acikcasii...1 hafta icinde belli olur heralde
.daha kan vermek istemiyormmm..hizlica yukselse de ultrasondan bakarak gitsek :KK43:((
Çok yıpratmışsn kendini canm benim bide stres yapmışsn galiba sıkınto stres yapma bnm ablam ebe. kuzenim hamile olduğunu öğrendi oda 12 değerle öğrendi ablam da tamam yükselmesi gerekiyooo 2 günde 2 katı artması gerekiyo dedi ama eğer stres falan yapıyosan ve kanaman çok ağrun falan yoksa 1 hafta snra ver daha da yükselmiş olur daha iyi olur dedi kuzenimde öyle yaptı 12 değerle öğrenmişti 10 gün snra gittiğinde 300 lere falan çıkmıştı.. kendini tutabilirsen ve ağrın kanaman yoksa bekleyebilirsin çünkü sıkıntı stres oluyooo çok kan verince.. zaten doktorlar genelde adet gecikmesinden 10 gün veya 1 hafta sonra kan verin derler. Demelerinin amacıda o zamana kadar değerin belli bi yere kadar gelebilmesi diyelim... sıkıntı yapma inşallah hersey güzel olacal bunları düşün..

Çok yıpratmışsn kendini canm benim bide stres yapmışsn galiba sıkınto stres yapma bnm ablam ebe. kuzenim hamile olduğunu öğrendi oda 12 değerle öğrendi ablam da tamam yükselmesi gerekiyooo 2 günde 2 katı artması gerekiyo dedi ama eğer stres falan yapıyosan ve kanaman çok ağrun falan yoksa 1 hafta snra ver daha da yükselmiş olur daha iyi olur dedi kuzenimde öyle yaptı 12 değerle öğrenmişti 10 gün snra gittiğinde 300 lere falan çıkmıştı.. kendini tutabilirsen ve ağrın kanaman yoksa bekleyebilirsin çünkü sıkıntı stres oluyooo çok kan verince.. zaten doktorlar genelde adet gecikmesinden 10 gün veya 1 hafta sonra kan verin derler. Demelerinin amacıda o zamana kadar değerin belli bi yere kadar gelebilmesi diyelim... sıkıntı yapma inşallah hersey güzel olacal bunları düşün..
Canim aynen bu kan verme olaayina cok takmistim.bir de ne cesaretse tek gidiyorum en basindan beri bugun kan gelmeyince baya damarimi zorladilar onu hissetmek icimi gicikladi, sonra diger kola gectiler ama ben anladim boyle olcagimi:) tekrar yasamak istemiyorum derken simdi doktoruma sonucumu attim haftaya gel demis.senin yazini da okuyunca rahatladim.bir sknti hisedersem giderim ztn insallah hisetmem..disgebelikten cok korkuyorum ve 2 gunde 1 aldircagim kanlar asiri evham yapti bende.8 9 kere daha kanmi aldircam diye yedim kendimi :) neyse haftaya gitcek olmak beni bir nebze rahattlatti.insallah guzel haberler veririm

Ay hadi darısı başıma ilaci icerken mi oldun bitince olucaksin dedilerdiii
Canım bu sefer çıkabilir sen erken yaptım yazmıştın ama yine de hakkında hayırlısı olsun benim içimde yine Bi umut inşallah bu nazlı bebiş çıkar amma naz etti hee 🙏🙏
Bu zamana kadar hep ihtimal veriyordum da bu sefer hiç vermiyorum canm ya artık bundan sonrasına kısmet 😍
ASM lerin hepsi ertesi gün çıkıyor diyor ancak kan verdiğinde internetten görmek istiyorum dersen ayrı bir kod veriyorlar ve labim sonuçtan gorebiliyorsun çünkü hastane akşam 5 veya sonrasında sonuçları sisteme giriyorlar
Barkod no aldım aynen
Ama bizim asm laboratuvara aksam 5te veriyor. Hormon da anca sabaha çıkıyor maalesef

X