- 4 Şubat 2021
- 489
- 306
- 33
Sansima yaa,cuma gitsem buyuk ihtimal duyulmaz.10 gun daha ertelemek zorundayim.2hafta bekleyecektim +10oldu.Allah korusun bi sorun olsa haberim olmayacak hicBu cumadan sonra 9 gün sadece acil açık devlette
Bende çok iyiyim arada adet sancım vuruyor geliyorum mu dmeek istiyor anlasamHahaha evet kuzucum düzgün yazmisimcok saol iyiyim geleceğin güzel annesi sen nasılsın kuzucugum ❤❤
1saat miİşte max 1 saat ayakta kalmak gerekiyormuş ama çalışan nasıl uygulasın bunuAra öğünlerde azar azar kuruyemiş yiyebilirsin belki
Bundan sonrası düzenli olur inşallahBende test yaptım ondan emindim birde cidden ilişkim de sayılıydı emindim. Bende 17. Günden sonra daha birşey olmuyor hep kaç ay ovulasyon yaptım 14-15 arası olmuştum. Merak ettiğim bu düzensizlik aynı mı yapacak beni. Yinede aynı hesap oluyor seninde yaptığın
Biz galiba çok sık regl olmayalım dedikBende çok iyiyim arada adet sancım vuruyor geliyorum mu dmeek istiyor anlasambunu iyi birşeymş gibi hissettiren düzene yazıklar olsun naptı bana bu ay
Artık eşim mi dua etti diyorum ne zaman regli olsam ona sataşır bulaşırdım o da git hasta mı Olcan ne edecen diyerek beni kendinden uzaklaştırır adet olunca hiçbirşey yokmuş gibi devam ederdimBiz galiba çok sık regl olmayalım dedik
Canım senin sonucun çıktı mıBiz galiba çok sık regl olmayalım dedik
Ben sormuyorum o desin diye sen iyi sorduno da demiyorCanım senin sonucun çıktı mı
Gire çıka uygulamaya saf oldum bakıyorum hadi diyom yazar yok valla yeter da dayanamadım artıkBen sormuyorum o desin diye sen iyi sorduno da demiyor
Bende bir msj geliyor ondan aha yazdı sonucu belki bsta hgc görürüm yüksek umudum varGire çıka uygulamaya saf oldum bakıyorum hadi diyom yazar yok valla yeter da dayanamadım artık
Bende 5+6'dayım. Dünden beri aşırı bir mide bulantısı tiksinme başladı. Oruç tutuyorum normalde iftarı 4 gözle beklerdim. Şimdi zaten bir sey yemeye korkuyorum.Hadi ya işte gebelikten bunlar hep canım gün içindemi mide bulantısı oluyor çubuk kraker falan at ağzına tuzlu kraker at benimde uykudan uyanınca hafif bulantim oluyor bugünde oruç deildim ama su falan içmek ağır geldi bana sanki mide bulantısı bugün kendini hissettirmeye basladi doktor zaten 1 2 hafta sonra bulantilarin başlar falan dedi bende şu bulantı olayından çok korkuyorum kusmaktan nefret ederim
sabah keseyi görmeye çalıştı çok minik bi kese görüyorum demişti. inşallah güzel haberler alırızCanim cok guzel degerin masallah kese gormeye az kalmis sanirim benim doktorum 2000lerin uzerinde kese gorunur demisti
Benimki de regl olmamamdan memnunArtık eşim mi dua etti diyorum ne zaman regli olsam ona sataşır bulaşırdım o da git hasta mı Olcan ne edecen diyerek beni kendinden uzaklaştırır adet olunca hiçbirşey yokmuş gibi devam ederdimşimdi azcık hasta oldum diyorum bana aaa olamaz kavga etmedin tartışmadan mı geldi deyince öyle bir baktım ki adama söz bir daha olmayacak demek isterdim ama bunun sözü olmaz dedim
Yok canım bizim asm.de 1 gün sonra çıkıyorCanım senin sonucun çıktı mı
Bende çok iyiyim arada adet sancım vuruyor geliyorum mu dmeek istiyor anlasambunu iyi birşeymş gibi hissettiren düzene yazıklar olsun naptı bana bu ay
Alirsiniz insallah canim sorunsuz guzel surecler nasip etsin Rabbim hepimizesabah keseyi görmeye çalıştı çok minik bi kese görüyorum demişti. inşallah güzel haberler alırız
Artık onlar ne isterse istesinler bizimkiler kafalarına göre asla onların istediği gibi olmuyorlarBenimki de regl olmamamdan memnunara vermek zorunda kalmadık diye
Sonra yumurtlama zamanı kaçıyor ama aaaa bu ay deli etmişti beni
Ben sigara kullanan Bi insandım bırakmaya da hiç niyetim yoktu ama hamile kaldığım an bıraktım şuan aramıyorum çok nadir kokarsa istiyor canım ama tutuyorum kendimi yani bi anne bebeği için herşeyi yapıyor sende yaparsın eminimhaklısın ama normalde de stresli ve kaygılı bir insanım. bu huyumu yenmeyi öğrenicem inşallah.
Istersen mhrs yi ara bazı hastaneler ek poliklinik yapabiliyorda tatilde olur mu bilmemSansima yaa,cuma gitsem buyuk ihtimal duyulmaz.10 gun daha ertelemek zorundayim.2hafta bekleyecektim +10oldu.Allah korusun bi sorun olsa haberim olmayacak hic
Hahaha anarşik rahimlerimiz mevcutArtık onlar ne isterse istesinler bizimkiler kafalarına göre asla onların istediği gibi olmuyorlar