Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bundan sonrası düzenli olur inşallah
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bakalım canım beniiim

Bende çok iyiyim arada adet sancım vuruyor geliyorum mu dmeek istiyor anlasam bunu iyi birşeymş gibi hissettiren düzene yazıklar olsun naptı bana bu ay
Biz galiba çok sık regl olmayalım dedik

Biz galiba çok sık regl olmayalım dedik
Artık eşim mi dua etti diyorum ne zaman regli olsam ona sataşır bulaşırdım o da git hasta mı Olcan ne edecen diyerek beni kendinden uzaklaştırır adet olunca hiçbirşey yokmuş gibi devam ederdim şimdi azcık hasta oldum diyorum bana aaa olamaz kavga etmedin tartışmadan mı geldi deyince öyle bir baktım ki adama söz bir daha olmayacak demek isterdim ama bunun sözü olmaz dedim

Bende 5+6'dayım. Dünden beri aşırı bir mide bulantısı tiksinme başladı. Oruç tutuyorum normalde iftarı 4 gözle beklerdim. Şimdi zaten bir sey yemeye korkuyorum.

Benimki de regl olmamamdan memnun ara vermek zorunda kalmadık diye
Sonra yumurtlama zamanı kaçıyor ama aaaa bu ay deli etmişti beni

Bende çok iyiyim arada adet sancım vuruyor geliyorum mu dmeek istiyor anlasam bunu iyi birşeymş gibi hissettiren düzene yazıklar olsun naptı bana bu ay
gelecek ya haber veriyor ne güzel işte bi iki güne olursun canım olki denemelere başlayın

haklısın ama normalde de stresli ve kaygılı bir insanım. bu huyumu yenmeyi öğrenicem inşallah.
Ben sigara kullanan Bi insandım bırakmaya da hiç niyetim yoktu ama hamile kaldığım an bıraktım şuan aramıyorum çok nadir kokarsa istiyor canım ama tutuyorum kendimi yani bi anne bebeği için herşeyi yapıyor sende yaparsın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…