Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün geçti ama benim.dogum sonrası ikinci adetim olcak.düzensiz olabilir diye bekliyorum daha test için

Canım Yüce Rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda canimbunu canı gönülden istiyorum anne olmak isteyen kim varsa rabbim tez zamanda umduklarına nail eylesin düşmanımı bile bu yolda imtihan etmesin

Kızlar dayanamayıp kan testi verdim bat 30 nisan sonuç 2,09. İnşallah yükselir, nolur dua edin

Kızlar dayanamayıp kan testi verdim bat 30 nisan sonuç 2,09. İnşallah yükselir, nolur dua edin
İnşallah yükselir canım hakkında hayırlısı olsun canım herşeyin hayırlısı canım öyle dusun rabbim ol derse oluverir

Anca duzene girer daha bir kez olmussun dogumdan sonra. Gecikmeler normal ama yumurtlama gunune denkgelmesi iliskinin belli de olmas diye dusunduruyor. Bilemedim kac gun gecikti en iyisi bir test yapip rahatlaman. Kafana taktikca daha da gecikir yoksa bile.

T tulperde ALLAH kısmet ederse tahmini doğum ne zaman senin benim internetten hesaplıyorum Ocak ayı çıkıyor parmak hesabı yapınca Aralık oluyorum sende durum ne canim

İnşallah canım, daha önce de kimyasal yaşadım bu sefer güzel şeyler olur inşallah
Ayy yanlış yazmisim benim telefonda sknti var biraz ben şuan 3+6 lik hamileyim ama hep diyorum allahım hayırlısını ver daha kalp atışını duymadım keseyi görmedim ne olacağını allah bilir herşey Allahtan kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…