Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani sata göre 18 Aralık ama ilki sezaryen olduğu için 2. Sezaryen daha erken alabilir o yüzden drla konuşmadan bişey diyemiyorum salı günü Bi görelim allahın izniyle ondan sonrası çorap söküğü🙏🙏
Aynen seninki Aralık sağlıkla gelsin de bebişlerimiz inşallah 🙏🙏

İyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başa çıkmaya çalışıyorum☹️ 23 nisanda gittim hastaneye 6 hafta olmuş ultrasondan baktı tekrar keseye , 17 nisanda gittiğimde vajinal ultrasonda gözükmüştü Allaha şükür karından da gözüktü.10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı için 😊 sen neler yaptın nasılsın görüşmeyeli :)
Çok mu bulanıyor miğde canım ya tüh yeşil elma iyi geliyormuş bak kimine birde onu dene bari iyi keseyi görmüşsün gözün aydın canım benim bende iyiyim çok şükür canım bende salı gideceğim tam 6 hafta olcak hepsini görürüm diye gidiyorum bakalım ben oğlumun kalp atışını 6 haftda görmüş tüm inş bu bebişide görebiliriz canım ya

Seni yerim ben güzel kalplim❤️ Maalesef bayadır giremiyordum taşınma telaşı derken zatürre oldum kötüydüm baya anca toparlandım sonra Ramazan hazırlığı falan giriyorum şükür bitanem artık hepinize çok dua ettim namazda olsun gün içinde olsun🌸🌸İnşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bize de evlat nasip etsin kuzum🥰🌸
Amminn inşallah duaların sana da güzelliklerle dönsün inşallah 🤗 ❤️

Rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür. Karnım da çok büyümediğinden hareketlerim hiç kısıtlanmadı. İnşallah bu da öyle olur.
İnşallah canım ben çok ödem olmuştum. Ağustos annelerindeydim o zaman da ve ilk Ağustos annesi ben olmuştum 🤣 1 Ağustos
Hadi bakalım salı büyük gün 🤣
Çifter çifter gelsin güzel haberler inşallah 🤲
İnşallah kuzummm
İnş olmazsın da bebiş vardır inşallah
İnşallah canım yaaa

Çok mu bulanıyor miğde canım ya tüh yeşil elma iyi geliyormuş bak kimine birde onu dene bari iyi keseyi görmüşsün gözün aydın canım benim bende iyiyim çok şükür canım bende salı gideceğim tam 6 hafta olcak hepsini görürüm diye gidiyorum bakalım ben oğlumun kalp atışını 6 haftda görmüş tüm inş bu bebişide görebiliriz canım ya
Valla dün ve bugün kustum kahvaltıdan sonra hala midemde ekşime var😞 maşallah benimde 6 hafta 3 gün oldu büyüyor bebişlerimiz geç olsun güç olsun inşallah görürsün gittiğinde kalp atışını 🥰😍

Valla dün ve bugün kustum kahvaltıdan sonra hala midemde ekşime var😞 maşallah benimde 6 hafta 3 gün oldu büyüyor bebişlerimiz geç olsun güç olsun inşallah görürsün gittiğinde kalp atışını 🥰😍
Canım yaa tüh rabbim yardımcın olsun inş benimde oluyor hafif rahatsız olursam ben çıkarıyorum sağlıkla gelsinler de napalım okadar çile çektik bunuda çekcez hayırlı evlat olurlar inş bize bizde hayırlı anne baba oluruz yavrularımıza 🙏🙏🙏💞💞💞

X