Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abbuuu 38de doğurdum ve çok zordu son haftalar 42yi düşünemiyorumİlki normaldi kızlar benim. 42.haftada doğdu kızım. Bu da ona çekerse ocak ortasını bile bulabilir benim doğum. bakalım hayırlısı
Rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür. Karnım da çok büyümediğinden hareketlerim hiç kısıtlanmadı. İnşallah bu da öyle olur.Abbuuu 38de doğurdum ve çok zordu son haftalar 42yi düşünemiyorum
İnş olmazsın da bebiş vardır inşallahBen de salı asm.ye gidicem regl olmazsam
Ozaman sen şubata doğru kay bariİlki normaldi kızlar benim. 42.haftada doğdu kızım. Bu da ona çekerse ocak ortasını bile bulabilir benim doğum. bakalım hayırlısı
Aynen seninki Aralık sağlıkla gelsin de bebişlerimiz inşallahYani sata göre 18 Aralık ama ilki sezaryen olduğu için 2. Sezaryen daha erken alabilir o yüzden drla konuşmadan bişey diyemiyorum salı günü Bi görelim allahın izniyle ondan sonrası çorap söküğü
Sağlıkla gelsinler de aralık ocak şubat fark etmezOzaman sen şubata doğru kay bari
Çok mu bulanıyor miğde canım ya tüh yeşil elma iyi geliyormuş bak kimine birde onu dene bari iyi keseyi görmüşsün gözün aydın canım benim bende iyiyim çok şükür canım bende salı gideceğim tam 6 hafta olcak hepsini görürüm diye gidiyorum bakalım ben oğlumun kalp atışını 6 haftda görmüş tüm inş bu bebişide görebiliriz canım yaİyi olmaya çalışıyorum canım mide bulantılarıyla başa çıkmaya çalışıyorum 23 nisanda gittim hastaneye 6 hafta olmuş ultrasondan baktı tekrar keseye , 17 nisanda gittiğimde vajinal ultrasonda gözükmüştü Allaha şükür karından da gözüktü.10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışı için sen neler yaptın nasılsın görüşmeyeli :)
Aminnn aminnnn inşallah canım inşallahSağlıkla gelsinler de aralık ocak şubat fark etmez
Amminn inşallah duaların sana da güzelliklerle dönsün inşallahSeni yerim ben güzel kalplim Maalesef bayadır giremiyordum taşınma telaşı derken zatürre oldum kötüydüm baya anca toparlandım sonra Ramazan hazırlığı falan giriyorum şükür bitanem artık hepinize çok dua ettim namazda olsun gün içinde olsunİnşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bize de evlat nasip etsin kuzum
İnşallah canım benimAmminn inşallah duaların sana da güzelliklerle dönsün inşallah
İnşallah canım ben çok ödem olmuştum. Ağustos annelerindeydim o zaman da ve ilk Ağustos annesi ben olmuştum 1 AğustosRahat bi hamilelik geçirdim çok şükür. Karnım da çok büyümediğinden hareketlerim hiç kısıtlanmadı. İnşallah bu da öyle olur.
İnşallah kuzummmHadi bakalım salı büyük gün
Çifter çifter gelsin güzel haberler inşallah
İnşallah canım yaaaİnş olmazsın da bebiş vardır inşallah
Demi yaaa ben oğlumu 38 de doğurdumKız aralığa gidin kim bekleyecek 40 hafta
Fazla aynı hamilelikler geçirmişizDemi yaaa ben oğlumu 38 de doğurdum
Valla dün ve bugün kustum kahvaltıdan sonra hala midemde ekşime var maşallah benimde 6 hafta 3 gün oldu büyüyor bebişlerimiz geç olsun güç olsun inşallah görürsün gittiğinde kalp atışınıÇok mu bulanıyor miğde canım ya tüh yeşil elma iyi geliyormuş bak kimine birde onu dene bari iyi keseyi görmüşsün gözün aydın canım benim bende iyiyim çok şükür canım bende salı gideceğim tam 6 hafta olcak hepsini görürüm diye gidiyorum bakalım ben oğlumun kalp atışını 6 haftda görmüş tüm inş bu bebişide görebiliriz canım ya
Zaten senle aynı herşeyimiz inş hamileliğiniz de aynı olur inşallah Allah'ım inşallah çok aminnnnFazla aynı hamilelikler geçirmişiz
Canım yaa tüh rabbim yardımcın olsun inş benimde oluyor hafif rahatsız olursam ben çıkarıyorum sağlıkla gelsinler de napalım okadar çile çektik bunuda çekcez hayırlı evlat olurlar inş bize bizde hayırlı anne baba oluruz yavrularımızaValla dün ve bugün kustum kahvaltıdan sonra hala midemde ekşime var maşallah benimde 6 hafta 3 gün oldu büyüyor bebişlerimiz geç olsun güç olsun inşallah görürsün gittiğinde kalp atışını