Canım testinde bozukluk yoksa hamilesin. Silik olması önemli değil. Hatta beyaz gölgeler bile pozitiftir bence. Ama kullandığın test hakkında bir fikrim yok güvenilir midir o yüzden birkaç gün sonra tekrarlarsın hayırlısı olsun canım.Peki ilk 5 dk da mi çıkmıştı? Ben bakınca pembelik görüyorum canm fotoğrafta belli olmuyor
İnşallah canm hep birlikte sırayla alırız Rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimiziÖyle olmuştu ama canım pembelik var diyorsan tekrarla bir kaç güne çünkü benimkinde renk hiç renk yoktu.İnşallah hamiş haberini yakın zamanda alırım
Bu sekmenin sana hayırlı olmasından yanayım canım. Benimde sekmezdi kesin hamileyim dedim ama ne sekmeyle daha kendini bulamadışuan merağımdasın hemi de çook nereye gidiyor bu gidiş
En güzelini yaşıyorsunuz valla ne güzel gecikmiş ay hadi bi süpriz olsun hepimize inşallah ya
İnşallah boşuna gecimemistir balon gibi şiştim ödemden.Bu sekmenin sana hayırlı olmasından yanayım canım. Benimde sekmezdi kesin hamileyim dedim ama ne sekmeyle daha kendini bulamadışuan merağımdasın hemi de çook nereye gidiyor bu gidiş
Canm test hakkında olumlu da olumsuz da yorumlar var bakalım 2 gün sonra belli olur herşey. ❣Canım testinde bozukluk yoksa hamilesin. Silik olması önemli değil. Hatta beyaz gölgeler bile pozitiftir bence. Ama kullandığın test hakkında bir fikrim yok güvenilir midir o yüzden birkaç gün sonra tekrarlarsın hayırlısı olsun canım.
Canım senin doktor yumurtani göremiyor mu yani haddinden fazla büyümüş vs diyemiyor mu.Öyle olmuştu ama canım pembelik var diyorsan tekrarla bir kaç güne çünkü benimkinde renk hiç renk yoktu.İnşallah hamiş haberini yakın zamanda alırım
Bu sekmenin sana hayırlı olmasından yanayım canım. Benimde sekmezdi kesin hamileyim dedim ama ne sekmeyle daha kendini bulamadışuan merağımdasın hemi de çook nereye gidiyor bu gidiş
Benim testim böyleydi ama şuan tlfnumda yok.İnşallah canm hep birlikte sırayla alırız Rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizio arkadaşın testi var mi sende hamile mi acaba merak ettim
Kuzum iki gün sonra tekrar test yap bence
Evet kuzum kullandım bu ay elimde yok ama test bitti hepsiOvulasyon testi kullanıyormusun canım
Canım bana başka adam baktı karından baktı hiç tanımadığım için alttan bak diyemedim kist filan yok dedi,Canım senin doktor yumurtani göremiyor mu yani haddinden fazla büyümüş vs diyemiyor mu.
Rahim Duvarın nasılmış bu arada incelmis mi yoksa kalın mı
Bende gördüm canımEki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahİnşallah canım inşallah dua et kuzum kızıma kardeş gelsin hayırlısıyla
Renklilik varsa olumlu bence ama renksiz ise böyle uzun bembeyaz çizgi ise yeniden tekrarlaman lazım ince bir detayla anlatıyorumYok kuzum görmedim gözümden kaçmış demek
Kız valla senin iş ne oldu böyle yaa ben anlam veremiyorumCanım bana başka adam baktı karından baktı hiç tanımadığım için alttan bak diyemedim kist filan yok dedi,yarın o sebeple gidiyorum adette olacaksam bakınca birşeyler der kendi doktorum bende bunları öğrenmek istiyorum yarın sabah uyanıp koşa koşa gidecem hastaneye hayır olsun inşallah dün gece gögüslerimin uçları çok acıdı ve çok ağrıdı kaşına kaşına deli etti beni hepsi niye böyle oldu öğrenecem belirti var ama adet yok
Ay inşallah nolur bana da dua edinKuzum iki gün sonra tekrar test yap bence
Ikimiz de geç yumurtlama yasamis olabiliriz benceCanım bana başka adam baktı karından baktı hiç tanımadığım için alttan bak diyemedim kist filan yok dedi,yarın o sebeple gidiyorum adette olacaksam bakınca birşeyler der kendi doktorum bende bunları öğrenmek istiyorum yarın sabah uyanıp koşa koşa gidecem hastaneye hayır olsun inşallah dün gece gögüslerimin uçları çok acıdı ve çok ağrıdı kaşına kaşına deli etti beni hepsi niye böyle oldu öğrenecem belirti var ama adet yok
Kız valla senin iş ne oldu böyle yaa ben anlam veremiyorum
I ipti etiket atmamışım pardon19. Gün yumurtaladım İkinciye ve son ilişkim o zman oldu yani 4 Nisan zaten ben kan testi verdiğim zaman bebek 2 haftalık bile değildi öyle düşünürsemşimdi 3 hafta oldu son ilişkim geçeli Allahtan ne yaptığımı hep biliyorum. Ama ne olduğunu bilmiyorum yani ya ciddi ciddi karışık durumdayım ya da cidden Mevsimsel dedikleri şeyler içindeyim