Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedi 😂😂birşey diyemedim bugün günüm diye 😂😂😂 doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa 😍işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam 😂durumlar ne diye. 🙈Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney Arsoney @Pinkm @ladymiracle E elifafraeminatlasinannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde ❤️
Canım hakkında hayırlısı olsun umut Allah tan bende senin gibi Mart tan beri burdayım bayadır giremiyordum biliyor musun girdiğim zaman 500. Sayfadaydı konuşma şu an 671 de gördüm sonucunu seninkini görene kadar okumaya devam ettim☺️ İnşallah Mayıs uğurlu gelir bize de🤲🏻☺️ Beni de ekle kuzum sen Mayısa❤️

Kızlar ben geçen ay yumurtlama nın pik olduğu gün den sayarsak tam 14.günde adet oldum bu ay da öyle sayarsam salı günü adet olmam gerekiyor pazartesi günü test yapıcam erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yapmalıyım sizce 😣

Ankarada sehir hastanesinin dogum bölümü cok.iyiymis sitesinde okudum herkes kendi odasinsa dogum yapiyormus suda dogumda var v.s ama yogunluktan dolayi odalari bile 3kisilik yapmislar suan
Evet canım şehir Hastanesi'ne çok iyi diyorlar bakalım bir doktor tvsiye ettiler ona gideceğim inş iyi doktorlara denk geliriz inşallah

Kızlar ben geçen ay yumurtlama nın pik olduğu gün den sayarsak tam 14.günde adet oldum bu ay da öyle sayarsam salı günü adet olmam gerekiyor pazartesi günü test yapıcam erken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yapmalıyım sizce 😣
Canım bence erken gebelik yap çünkü reglin geçmemis oluyo pazartesi günü yaparsan regline 1 gün kalmış oluyor en iyisi erken gebelik testi yapmak

Nasip kısmet kuzum demekki rabbim bilir ne diyelim bazen bazı şeyler vesile oluyor hayurlısı olsun rabbim tez zamanda tez günde sana da nasip etsin inşllah
Amin kuzum inşallah şubat ayında da tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef zamanı var demekki daha zaten bu ay da denicem kürler felan olmazsa tekrar daha da uğraşmam bütün tedavi ve uygulama ları bir kenara bırakıp olmuyo diyip önüme bakıcam 😇

Canım bence boşuna para verme çarşamba günü hala regl olmamissan kan verirsin asm.de olmaz mi?

Canım bence boşuna para verme çarşamba günü hala regl olmamissan kan verirsin asm.de olmaz mi?
Canım bilmiyorum ya normal de bu kadar da dayanamazdım da mecburluktan bekledim aslında doğru söylüyorsun ama var mı yok mu diye stres olunca adet te gecikiyor sonra ama test yapıp negatif görünce hiçbir umudum kalmıyor çünkü bir defa yumurtlama oldu ve ondan sonra ilişki olmadı yani tutunduysa kesin çıkar testte diye düşünüyorum canım 😣

Canım yanlış hatırlamıyorsam 1500 hcg de vajinal ultrasonla 5000 hcgde de karından ultrasonla görünebiliyordu kese. Ona göre hesaplar gidersin canım. Ama kanaman ya da dayanamayacak ağrıların olursa hiç beklemeden git.
Çok şükür kanamam yok ağrılarım da dayanılmıycak kadar değil hcg sonucuna göre giderim o zaman Teşekkür ederim 🤗

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    image.jpg
    298,2 KB · Görüntüleme: 46
X