1 saat sonra cikiyo testler sikintili galibaKaç dakikada çıktı çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat sonra cikiyo testler sikintili galibaKaç dakikada çıktı çizgi
Evet canım dün test yaptım pozitif ama kan vermedim daha. Darısı başına canım
Evet canım. Dur bakalım regl olmadın daha sen birkaç defa yumurtladın ya belki onlar tutar canım ağrıların nasıl oldu?
İnşallahKesinlikle kaybetmeyin inşallah güzel haberi alırsınız
Canım bu macunu nerden alabiliriz acaba?Sebepsiz infertilite ve pcosta çok iyi. Çikolata kisti ile hamile kalanlar da var ama bana nasip olmadı. Demek henüz zamanı değilmiş dedim. Denemeni tavsiye ederim hiçbir şey kaybetmezsin
Instagramda sayfası var clifeballibitkiselkarisim sayfasıCanım bu macunu nerden alabiliriz acaba?
Canım benim çok teşekkür ederim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizeInstagramda sayfası var clifeballibitkiselkarisim sayfası
inşallah canım. Rabbim kimseyi boş bırakmasınCanım benim çok teşekkür ederim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
Adete 6 gün kala öğrendim kızımı LABQOUİCK ile bundan 4 yıl önce yani çıkabiliyor bazenErken gebelik testinde çıkıyor canım adete 5 kala kaset testte çıkan görmedim ben burda varsa da dediğin gibi yumurtlama zamanlarını bilmiyorlardır bence
Atar mısın testini merak ettimBenim de yaptigim iki testte sonradan cizgi cikti.10 dk sonrasini dikkate almamaliyiz biliyorum ama neden cikiyo ki bunlar hemde ikisiNdede.ve yikadim gecmedi cizgi
Ben dün görmemiştim canım hayırlı olsun bebisin inşallah değerin kat ve kat artar belirtilerin var mıydı? Birde ne zaman ilişki oldu canım ben kaçırmışım yazdıysanda kusura bakmaKızlar hamileyim çok şükür
Eki Görüntüle 2832567
çok saol kuzucum sen naptin nasıl gidiyo beta artışın falanMaşallah bol hamisli ni topik olmus ❤❤
Hamiş arkadaşları tek tek tebrik ederim rabbim kucamiza almayida nasip etsin ıns
Çarşambaya randevu aldım canım asm'den
Ben daha randevu almadım canimsağlık ocağı yada devlet hastanesine mi yoksa özel hastaneye mi gideceksin benim eşimi eşimin işine göre ya persembe ya cuma gidicez canimÇarşambaya randevu aldım canım asm'den
Sen perşembe miydi?
Sağlık ocağına veririm kan. bir sonraki hafta da hastaneye kendi doktoruma giderim. Aslında bunda kararsızım artışım iyi olursa hastaneye 7.haftada falan da gidebilirim bilmiyorum ama bir an önce keseyi görüp rahatlamak da istiyorum bakalım hayırlısı.Ben daha randevu almadım canimsağlık ocağı yada devlet hastanesine mi yoksa özel hastaneye mi gideceksin benim eşimi eşimin işine göre ya persembe ya cuma gidicez canim
Gayet saglikliyiz şuan 1 hafta geriden geliyor geç döllenme ama o sknti deyil dedi cuma günü kalp atışını duyduk bebegimin şuan 6+4 olduk 3 kayıptan sonra beklemiyodm hep biseyler olcak diye korkuyodm rabbim çok şükür korkumu yasatmadi bnaçok saol kuzucum sen naptin nasıl gidiyo beta artışın falan