Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tulperde canım hamile misin 🥰🍀🥰🍀
Bir kaç gündür bakmıyorum gruba. Listede gördüm. Tebrik ederim 🥰💐🥰💐🥰

Gebeliğini öğrenen diğer kuzuları da tebrik ederim 🥰🥰🥰

Bir minnak vardı Hilo tam nickini bulamadım. Sen de durumlar nasıl 🥰
Evet canım dün test yaptım pozitif ama kan vermedim daha. Darısı başına canım 😍
Ben maalesef elendim idrar yolu enfeksiyonum varmis acilde kan verdim 0.0 hcg sonucum hazirana artik insallsh 🤷🏼‍♀️ bu arada T tulperde hamilemi?🥰
Evet canım. Dur bakalım regl olmadın daha sen birkaç defa yumurtladın ya belki onlar tutar canım 😍 ağrıların nasıl oldu?

Çarşambaya randevu aldım canım asm'den 😍
Sen perşembe miydi?
Ben daha randevu almadım canim😊😊sağlık ocağı yada devlet hastanesine mi yoksa özel hastaneye mi gideceksin😊 benim eşimi eşimin işine göre ya persembe ya cuma gidicez canim😊😍

Ben daha randevu almadım canim😊😊sağlık ocağı yada devlet hastanesine mi yoksa özel hastaneye mi gideceksin😊 benim eşimi eşimin işine göre ya persembe ya cuma gidicez canim😊😍
Sağlık ocağına veririm kan. bir sonraki hafta da hastaneye kendi doktoruma giderim. Aslında bunda kararsızım artışım iyi olursa hastaneye 7.haftada falan da gidebilirim bilmiyorum ama bir an önce keseyi görüp rahatlamak da istiyorum bakalım hayırlısı.

çok saol kuzucum sen naptin nasıl gidiyo beta artışın falan😊😍😙
Gayet saglikliyiz şuan 1 hafta geriden geliyor geç döllenme ama o sknti deyil dedi cuma günü kalp atışını duyduk bebegimin şuan 6+4 olduk 3 kayıptan sonra beklemiyodm hep biseyler olcak diye korkuyodm rabbim çok şükür korkumu yasatmadi bna 🤲🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG-20210423-WA0005.jpeg
    IMG-20210423-WA0005.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 39
X