- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Bende 4 yıl önce çektirdim ve çekindiğimin 2.ayinda hamile kaldım hatta bu ay tutmazsa önümüzdeki ay tekrar çekinmeyi düşünüyorumValla kuzum bende Ekim ayında çektirmiştim bu 6.ay olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4 yıl önce çektirdim ve çekindiğimin 2.ayinda hamile kaldım hatta bu ay tutmazsa önümüzdeki ay tekrar çekinmeyi düşünüyorumValla kuzum bende Ekim ayında çektirmiştim bu 6.ay olacak
Ilk ben değildim kuzum ama ilkler asindaydim arka arkaya hamiş haberi almistk❤Amin inşallah başı yanlış hatırlamıyorsam sen çekmiştin
Yıllardır bekleyenler var bu kadar çabuk pes etmeyin .. her nasip zamanina gebedir. Vardır bir vakti saatiBen soldum artık bu ay da regli olunca 9. Ay olucak sanırım ya da 8 ay yıldım of ağlicam
Orası öyle tabii ki ama inanın şu belirti işi beni çok yoruyor tamam diyorum psikolojik herhalde hop göğüsümde bile minik beyazlar çıkıyor karnım ağrıyor bu göğüs çevresinde ki halka kocaman oldu bunları da benim psikolojim yapıyorsa vay bana vaylar banaYıllardır bekleyenler var bu kadar çabuk pes etmeyin .. her nasip zamanina gebedir. Vardır bir vakti saati
Ayy senin güzel kalbini yerim varya sen hamiş kal senden pamuk anne olur ekledim canım sabah aaa sevdiğim naif hanım hanımcık arkadaşım gelmiş dedim yani farkındaydım bayadır görünmüyorsun yazmıyorsunCanım hakkında hayırlısı olsun umut Allah tan bende senin gibi Mart tan beri burdayım bayadır giremiyordum biliyor musun girdiğim zaman 500. Sayfadaydı konuşma şu an 671 de gördüm sonucunu seninkini görene kadar okumaya devam ettim İnşallah Mayıs uğurlu gelir bize de Beni de ekle kuzum sen Mayısa
Cikmayabilir testte. Maalesef regl olana kadar hep ümit varCanım bilmiyorum ya normal de bu kadar da dayanamazdım da mecburluktan bekledim aslında doğru söylüyorsun ama var mı yok mu diye stres olunca adet te gecikiyor sonra ama test yapıp negatif görünce hiçbir umudum kalmıyor çünkü bir defa yumurtlama oldu ve ondan sonra ilişki olmadı yani tutunduysa kesin çıkar testte diye düşünüyorum canım
Ben görüyorum bir çizgi inşallah vardır canımEki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
Ben görüyorum bir çizgi inşallah vardır canım
Siz test yapmış mıydınız kırmızısız hergün umut varRegl olamadım hala 2 gün geçti böylece takvime göre. Sürekli wc.ye koşuyorum akıntım aşırı.
İnşallah hamileyimdir yoksa bu kadar çektiğim ağrıya üzüleceğim
Ay adaşım hamile sanırım macun sende işe yaradı Canım, beni pas geçmişti. Hayırlı olsun bize de dua etEki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
İnşallah vardır canım ya korkuyorum bu test pozitif çıkarıyor diyorlar. Dogrudur inşallah, Darısı başına adaşımAy adaşım hamile sanırım macun sende işe yaradı Canım, beni pas geçmişti. Hayırlı olsun bize de dua et
Bir sürü yaptım en son dün yaptım o da negatifSiz test yapmış mıydınız kırmızısız hergün umut var
Ovulasyon testi kullanıyormusun canımAmin kuzum inşallah şubat ayında da tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef zamanı var demekki daha zaten bu ay da denicem kürler felan olmazsa tekrar daha da uğraşmam bütün tedavi ve uygulama ları bir kenara bırakıp olmuyo diyip önüme bakıcam
Çok azda olsa bende gördüm canım ayy çok sevindimmm inş bebişin seninledir bitane daha test yap istersenEki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
İnşallah kuzum insallahh. Başka testim yok. 2 gün sonra tekrarliyacam. Bana çok silik geldi ya korkuyorum ya kimyasal olursa ☹Çok azda olsa bende gördüm canım ayy çok sevindimmm inş bebişin seninledir bitane daha test yap istersen
İnş iptim darısı sana herkesin gözü sende güzel haber için inş seninledir minnak bebişinRegl olamadım hala 2 gün geçti böylece takvime göre. Sürekli wc.ye koşuyorum akıntım aşırı.
İnşallah hamileyimdir yoksa bu kadar çektiğim ağrıya üzüleceğim
Canım ben de gördüm inşallah vardır elinde başka varsa birkaç gün sonra tekrarla.Eki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?