Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yıllardır bekleyenler var bu kadar çabuk pes etmeyin ..🤗 her nasip zamanina gebedir. Vardır bir vakti saati 💜
Orası öyle tabii ki ama inanın şu belirti işi beni çok yoruyor tamam diyorum psikolojik herhalde hop göğüsümde bile minik beyazlar çıkıyor karnım ağrıyor bu göğüs çevresinde ki halka kocaman oldu bunları da benim psikolojim yapıyorsa vay bana vaylar bana

Canım hakkında hayırlısı olsun umut Allah tan bende senin gibi Mart tan beri burdayım bayadır giremiyordum biliyor musun girdiğim zaman 500. Sayfadaydı konuşma şu an 671 de gördüm sonucunu seninkini görene kadar okumaya devam ettim☺️ İnşallah Mayıs uğurlu gelir bize de🤲🏻☺️ Beni de ekle kuzum sen Mayısa❤️
Ayy senin güzel kalbini yerim varya sen hamiş kal senden pamuk anne olur ekledim canım 💟sabah aaa sevdiğim naif hanım hanımcık arkadaşım gelmiş dedim yani 🤗❤️farkındaydım bayadır görünmüyorsun yazmıyorsun 🙄

Canım bilmiyorum ya normal de bu kadar da dayanamazdım da mecburluktan bekledim aslında doğru söylüyorsun ama var mı yok mu diye stres olunca adet te gecikiyor sonra ama test yapıp negatif görünce hiçbir umudum kalmıyor çünkü bir defa yumurtlama oldu ve ondan sonra ilişki olmadı yani tutunduysa kesin çıkar testte diye düşünüyorum canım 😣
Cikmayabilir testte. Maalesef regl olana kadar hep ümit var 🤗

20210425_112528.jpg
kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?

Ay adaşım hamile :KK48: sanırım macun sende işe yaradı Canım, beni pas geçmişti. Hayırlı olsun bize de dua et 🌸
İnşallah vardır canım ya korkuyorum bu test pozitif çıkarıyor diyorlar. Dogrudur inşallah, Darısı başına adaşım 🤩

Siz test yapmış mıydınız 🙏 kırmızısız hergün umut var ☀️
Bir sürü yaptım 😂 en son dün yaptım o da negatif
Fakat kızımda da bat geçtiği halde negatifti
O yüzden bekliyorum reglmi. Gelmezse salı kan vereceğim inşallah

Amin kuzum inşallah şubat ayında da tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef zamanı var demekki daha zaten bu ay da denicem kürler felan olmazsa tekrar daha da uğraşmam bütün tedavi ve uygulama ları bir kenara bırakıp olmuyo diyip önüme bakıcam 😇
Ovulasyon testi kullanıyormusun canım

Çok azda olsa bende gördüm canım ayy çok sevindimmm inş bebişin seninledir bitane daha test yap istersen
İnşallah kuzum insallahh. Başka testim yok. 2 gün sonra tekrarliyacam. Bana çok silik geldi ya korkuyorum ya kimyasal olursa ☹

X