Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum insallahh. Başka testim yok. 2 gün sonra tekrarliyacam. Bana çok silik geldi ya korkuyorum ya kimyasal olursa ☹
Daha adetin geçmemiş bile böyle hyali çıkması gayet normal cnım dediğin gibi yarın öbürgün birdh yap olmaz kimyasal korkma güzel düşün güzel olsun herşeyy kalbini karartma

Regl olamadım hala 2 gün geçti böylece takvime göre. Sürekli wc.ye koşuyorum akıntım aşırı.
İnşallah hamileyimdir yoksa bu kadar çektiğim ağrıya üzüleceğim 🙈
Canım ya sen de sanki hamilesin çünkü belirtilerin basbaya hamileliğe işaret zaten hem kaset testinde de gölge gibi bişey cikmisti😘😍

Daha adetin geçmemiş bile böyle hyali çıkması gayet normal cnım dediğin gibi yarın öbürgün birdh yap olmaz kimyasal korkma güzel düşün güzel olsun herşeyy kalbini karartma
İnşallah canım inşallah dua et kuzum kızıma kardeş gelsin hayırlısıyla 🙏

Eki Görüntüle 2834009 kızlar reglime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce. İlk 5 dk da çıktı sonuç. Sizce var mi ?
Canım çizgi hiç renk almamış benimde böyle çıktığında öyle olmuştu. 🙄negatif bir yalancı çizgi bence normal gebelik testi dene bir kaç gün sonra 🤗bir arkadaş da dün attı böyle test 🙈

Benim gaz sancım çok fena. gazdan patlayacağım adeta. Onun dışında benim de kasık ağrılarım falan baya hafifledi.
Bende gaz yokta dün akşam gene sol bacağım sızladı baya bide yine her zamanki gibi sol kasigima batmalar oluyor😊canım şuan benim gebelik 3 hafta 2 günlük görünüyor takvimde😊😊 senin de hemen hemen n aynıdır büyük ihtimal ne güzel denk geldi ama maşallah bat günlerimizde hamileliği öğrendiğimiz günlerde 😊😍😍

Bende gaz yokta dün akşam gene sol bacağım sızladı baya bide yine her zamanki gibi sol kasigima batmalar oluyor😊canım şuan benim gebelik 3 hafta 2 günlük görünüyor takvimde😊😊 senin de hemen hemen n aynıdır büyük ihtimal ne güzel denk geldi ama maşallah bat günlerimizde hamileliği öğrendiğimiz günlerde 😊😍😍
Fark ettim iftar ve sahurda oluyor gaz sancılarım yani bir şeyler yiyince. Gündüz hiç hamile gibi değilim baya azaldı ağrılarım ama ben buna seviniyorum. Çünkü kimyasalda çook fazla ağrım oluyordu yani belliymiş bence aslında düşeceği ama ben normal zannediyordum o kadar ağrıyı. Hayırlısıyla bi keseyi de görseydik şöyle güzel bir yere tutunduğunu 😍

Canım çizgi hiç renk almamış benimde böyle çıktığında öyle olmuştu. 🙄negatif bir yalancı çizgi bence normal gebelik testi dene bir kaç gün sonra 🤗bir arkadaş da dün attı böyle test 🙈
Peki ilk 5 dk da mi çıkmıştı? Ben bakınca pembelik görüyorum canm fotoğrafta belli olmuyor

4 gün kala ümitleri kesmek çok erken değil mi canım. Geç döllenme olabilir. Belirtilerin de vardı senin hatırladığım kadarıyla.
Hala var karnım ağrıyor gaz deseniz alt üst gak guk. Memelerim yanıyor kocama sordum o da göğüs çevren genişlemiş dedi bu kadar ay olmayınca insanın ümidini kesesi geliyor bütün bunlar psikolojik mi diye

İnş iptim darısı sana herkesin gözü sende güzel haber için inş seninledir minnak bebişin

Canım ya sen de sanki hamilesin çünkü belirtilerin basbaya hamileliğe işaret zaten hem kaset testinde de gölge gibi bişey cikmisti😘😍

İpti duaana amin diyorum canımmm 🤗🌸🙏🏼
Allah razı olsun canlarım inşallah öyledir. Bekliyorum işte salıya kadar regl gelmezse kan vereceğim ama gelmezse muhtemelen hamileyimdir. Çünkü reglm hiç sekmez anlamadım.

Tüm belirtiler var diyebilirim hatta ben bilmiyordum bunun belirti olduğunu ağzımda metal tadı vardı bu sabah. İnternetten baktım ve belirtiymiş. Aynı zamanda regl belirtisi de olabilir tabi artık bakmıyorum kendime nerem ağrıyor diye 😂 her yerim ağrıyor. Ahh ya ilk hamileligimde is yerinde birisi ben henüz ogrenmisken sen hamilesin gözlerinden çok net belli demişti. Ona fotoğraf mı atsam🤣🤣🤣
İnşallah gelmez ❤️ Sizce ben ümidi kesmelimiyim :KK43: 4 gün var bugün test yaptım hiç birşey yok hayali çizginin hayali bile yok:KK43:
Canım dün benim yumurtlamaya göre bat günümdü ve boş çıktı test. Ben bile regl olmadım diye ümidi tamamen kesmiş değilim 😂 bekleyelim bakalım.
Yarın da hala regl olmazsam akşama kadar ben emin olmaya çok yaklaşacağım sonra regl olursam pis küserim ama🤣

Allah razı olsun canlarım inşallah öyledir. Bekliyorum işte salıya kadar regl gelmezse kan vereceğim ama gelmezse muhtemelen hamileyimdir. Çünkü reglm hiç sekmez anlamadım.

Tüm belirtiler var diyebilirim hatta ben bilmiyordum bunun belirti olduğunu ağzımda metal tadı vardı bu sabah. İnternetten baktım ve belirtiymiş. Aynı zamanda regl belirtisi de olabilir tabi artık bakmıyorum kendime nerem ağrıyor diye 😂 her yerim ağrıyor. Ahh ya ilk hamileligimde is yerinde birisi ben henüz ogrenmisken sen hamilesin gözlerinden çok net belli demişti. Ona fotoğraf mı atsam🤣🤣🤣

Canım dün benim yumurtlamaya göre bat günümdü ve boş çıktı test. Ben bile regl olmadım diye ümidi tamamen kesmiş değilim 😂 bekleyelim bakalım.
Yarın da hala regl olmazsam akşama kadar ben emin olmaya çok yaklaşacağım sonra regl olursam pis küserim ama🤣
En güzelini yaşıyorsunuz valla ne güzel gecikmiş ay hadi bi süpriz olsun hepimize inşallah ya 💖

Peki ilk 5 dk da mi çıkmıştı? Ben bakınca pembelik görüyorum canm fotoğrafta belli olmuyor
Öyle olmuştu ama canım pembelik var diyorsan tekrarla bir kaç güne çünkü benimkinde renk hiç renk yoktu. 😍İnşallah hamiş haberini yakın zamanda alırım 🤗
gelmezse muhtemelen hamileyimdir. Çünkü reglm hiç sekmez anlamadım.
Bu sekmenin sana hayırlı olmasından yanayım canım. Benimde sekmezdi kesin hamileyim dedim ama ne sekmeyle daha kendini bulamadı 😂şuan merağımdasın hemi de çook nereye gidiyor bu gidiş 😂😂😂

X