Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet csaglikliyiz şuan 1 hafta geriden geliyor geç döllenme ama o sknti deyil dedi cuma günü kalp atışını duyduk bebegimin şuan 6+4 olduk 3 kayıptan sonra beklemiyodm hep biseyler olcak diye korkuyodm rabbim çok şükür korkumu yasatmadi bna 🤲🤲🤲🤲

Canimm benimmm çok sevindim sağsalim kucağına al insallah birbirimize dua etmiştik bende hamile olduğumu öğrendim dün erken gebelik testim pozitif cikti😊

Sağlık ocağına veririm kan. bir sonraki hafta da hastaneye kendi doktoruma giderim. Aslında bunda kararsızım artışım iyi olursa hastaneye 7.haftada falan da gidebilirim bilmiyorum ama bir an önce keseyi görüp rahatlamak da istiyorum bakalım hayırlısı.
Aynen ya herşey aşama aşama bende önce bi kan verip sonraki hafta doktora giderim diorum keseleri bi görsek gerisi gelecek insallah sonrada kalp atışı bu arada benim bacaklarımda hafif ağrılar var kasık batmalarim azaldı bacak agrim var bugün sende durumlar nasıl belirti kaybolunca insan bi panikliyo😊😍

Ay gerçekten mi çok sevindim 😍🥰😍🥰🤲🤲🤲
Rabbim kucağına almayida nasip etsin ıns bu yolda hep birlikte olacağız ıns 🤲🥰😍
Canım benim evettt😊inşallah Allahın izniyle dua etmeye devam edelim insalah ben ve dier hamiş kızlar senin gibi keseleri görüp kalp atışlarını duyarız insallah😊😍😘herşey gönlünce olsun canim kirkbirkere masallahh😍

Canım benim evettt😊inşallah Allahın izniyle dua etmeye devam edelim insalah ben ve dier hamiş kızlar senin gibi keseleri görüp kalp atışlarını duyarız insallah😊😍😘herşey gönlünce olsun canim kirkbirkere masallahh😍
Ayy çok tesekku ederim ağzın bal damlıyor ballll🥰😍🥰😍❤❤❤ ben hepiniz için dua ediyorm rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin❤😍🥰

Eklentiler

• PhotoGrid_Plus_1619275537646.jpg
    PhotoGrid_Plus_1619275537646.jpg
    263,2 KB · Görüntüleme: 63
  • PhotoGrid_Plus_1619275202138.jpg
    PhotoGrid_Plus_1619275202138.jpg
    449,7 KB · Görüntüleme: 61
Burda Ankara da oluyor birde üniversite hastanesi giderim hangisi kafama yatarsa ona devam ederim
Ankarada sehir hastanesinin dogum bölümü cok.iyiymis sitesinde okudum herkes kendi odasinsa dogum yapiyormus suda dogumda var v.s ama yogunluktan dolayi odalari bile 3kisilik yapmislar suan

Sağlık ocağına veririm kan. bir sonraki hafta da hastaneye kendi doktoruma giderim. Aslında bunda kararsızım artışım iyi olursa hastaneye 7.haftada falan da gidebilirim bilmiyorum ama bir an önce keseyi görüp rahatlamak da istiyorum bakalım hayırlısı.
Bende pazartesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum sonraki hafta giderim doktora diye düşünüyorum daha küçük olduğu için doğru yapıyor muyum 🙄

Canım Canım bunu adetin gecikmeden önceki yaptın normalde adet gecikmeden önce kolay kolay çıkmıyor böle silik çizgi çıksana çok az belirgin çıkıyor erken gebelik testi yapsana adetin gecikmediyse

Ankalinka Ankalinka canım sende durumlar ne?
Tatlım bayadır giremiyordum öncelikle merhaba herkese☺️Ben ovülasyon takibi yapıyorum işte benim mayısa kaldı bugün 7.gün koyulaşmaya başladı inşallah yumurtlama görürüm🤲🏻 Ters ilişki deniyorum bakalım ne olcak 😂 bu arada hamiş olanların gözü aydın olsun inşallah ☺️

H Hilak54 bu testin kuruma çizgisi gibi birşeyi bende çok çıkıyordu düm düz çizgi sinir bozucu hamilelik testinde herzaman hafif olsa renk beliriyor canım renklilik yoksa ciddiye alma bu testi😉
Bi cok markada bu cizgiler cok karsia cikti hatta pembe renkli olanlarda vardi aralarinda ama testi yaptiktak ertesi gunu hep adet oldum.bu ay haala gelen giden yok.zatem ciddiye almiyorum sureden dolayi🤗

Var görünüyor burdaa bide normal test sanırım bu erken yapsan onda belli olabilir bence bat günün geçti mi?
H Hilak54
Erken gebelik testim yok malesef.bat gecti 22siydi.1 saat sonradan cikti o cizgi.o yuzden onemsemiyorum onu ama hala geken giden yok ve adet olacak gibi de degilim bilemiyorum ya

Aynen ya herşey aşama aşama bende önce bi kan verip sonraki hafta doktora giderim diorum keseleri bi görsek gerisi gelecek insallah sonrada kalp atışı bu arada benim bacaklarımda hafif ağrılar var kasık batmalarim azaldı bacak agrim var bugün sende durumlar nasıl belirti kaybolunca insan bi panikliyo😊😍
Benim gaz sancım çok fena. gazdan patlayacağım adeta. Onun dışında benim de kasık ağrılarım falan baya hafifledi.

Bende pazartesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum sonraki hafta giderim doktora diye düşünüyorum daha küçük olduğu için doğru yapıyor muyum 🙄
Canım yanlış hatırlamıyorsam 1500 hcg de vajinal ultrasonla 5000 hcgde de karından ultrasonla görünebiliyordu kese. Ona göre hesaplar gidersin canım. Ama kanaman ya da dayanamayacak ağrıların olursa hiç beklemeden git.

X