Yaaaa gerçekten tam bir minnoş annesi nasıl yakaladın bu bebeyi sen hangi marka test kullandın
Rabbim nasip etti çok şükürYaaaa gerçekten tam bir minnoş annesi nasıl yakaladın bu bebeyi sen hangi marka test kullandın
Ayvalı ıhlamur ve taze zencefil bal iyi gelebilir canım çok geçmiş olsunAh canım benim sağol gittim doktora gargara ve parol verdi ama eğer geçmezse hamilelikte kullanılabilecek antibiyotik verecek Yeni diye geçirmeye çalış iki gün geçmezse gel dedi
Oyyy ben onu yerim yer bebeğin gelmiş hos gelmiş daha çok ufak ama hesaplamaya göre son adet tarihinden hesapladiklari için doktorlar 3 hafta sayıyor bebeğim daha çok ufak benimde beş gün önce bata 10.64 çıktı şimdi bata iki var bakalım kaç çıkacak sen battan bir iki gün sonra yaptır kan yine
Bu arada genelde hamileliğin başında hasta olunurAh canım benim sağol gittim doktora gargara ve parol verdi ama eğer geçmezse hamilelikte kullanılabilecek antibiyotik verecek Yeni diye geçirmeye çalış iki gün geçmezse gel dedi
Kestane balı yedim ayvalı ıhlamuru deneyeyim canım benim sağolAyvalı ıhlamur ve taze zencefil bal iyi gelebilir canım çok geçmiş olsun
Kuzum sen çarşamba yapsan anlaştığımız gibi zaten çıkmayacakmış testteRabbim nasip etti çok şükürmiratech marka kullandım
O zaman da yapmıştım zaten çıkmamıştıKuzum sen çarşamba yapsan anlaştığımız gibi zaten çıkmayacakmış testtetam vaktinde yapmışsın
Maşallah kuzum benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et olur muÇook teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun şimdi elime sürpriz yapacam hazırlık yapıyorum
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Hep dualarımdasınız rabbim en hayırlı vakitte herkese nasip etsin inşallahMaşallah kuzum benim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et olur mu
Ay hayrli olsun incir tanesi minnosun=)Hep dualarımdasınız rabbim en hayırlı vakitte herkese nasip etsin inşallah
Ya öyleymiş bağışıklık düştüğü için bir de soğuk içtim ondan kan tahlilim çıktı bazısı enfeksiyon çıkmış baya bebeğe Zarar vermez inşallah canımBu arada genelde hamileliğin başında hasta olunur
Canım yeni değerin çıktığında beni etiketler misin kaçırmak istemiyorum. Bata tam olarak kaç günün kaldıYa öyleymiş bağışıklık düştüğü için bir de soğuk içtim ondan kan tahlilim çıktı bazısı enfeksiyon çıkmış baya bebeğe Zarar vermez inşallah canım
Bat pazar günü canım iki gün kaldı etiketlerim tabikiCanım yeni değerin çıktığında beni etiketler misin kaçırmak istemiyorum. Bata tam olarak kaç günün kaldı