Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düne kadar bir gün umutlanıp bir gün ümitsizliğe kapılıyordum. Dünden beri kasık ve rahim bölgemde ağrılar var. Daha önce de gebelik yaşadığım için yine aynı türden ağrılar yaşadığımı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için de.
Okurken tüylerim diken diken oldu Hadi inşallah ya 😍😍😍😍😍

evt 2 ya da 3 sürer mutlaka bu ay da tam sancıdan 1 gün önce korunmasız oldu bakalım tutar mı aslında ben birkaç ay ertelemiştim en son ocakta deneme yapmıştık. bu arada topik sahibiymişsin direkt daldım konuya ama neyse, işte ara vermiştim çünkü bu ay hmile kalırsam aralık sonu doğum olacak ve 1 hafta için 1 sene yaş görünecek çocukta o yüzden korunalım dedim eşime o da Allahın işine karışma boşver olsun dedi bakalım tutar mı tutmazsa en az 3 ay ara vermek istiyorum yine.
Ya ne kadar ayrıntılı düşünmüşsünüz 😊
Ben de yay olsun istiyordum ama geçen ay tutmadı 🤣 bu ay tutarsa ocak başı diye hesapladım ben yılı kurtarıyor neyse ki..
Tutmazsa neden 3 ay ara vereceksiniz?

Bunlar benm belirtilerim beni anlattin benmde 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu bende 🤲🤲 ay insallah ya
Hemen yazayım belirtilerimi. 10 nisanda pik 11 nisanda çatlama olmuştu. Adetten sonra yumurtlamaya kadar sürekli hafif sızı hissediyordum. Yumurtlama zamanı sağ kasık bölgesinde bıçak sağlanır gibi ağrı oldu. Notlarıma 15 nisan sol kasıkta batma, 16 nisan sanırım gebelik yok tam regl sancısı, 17 nisan koyu kıvamlı beyaz akıntı ara sıra batma, 19 nisan ıslaklık hissi ve regl gibi olmayan rahimde rahatsızlık diye not almışım. Ama bugün çok sızlama vardı kasıklarımda ve özel bölgemde . O yüzden hiç beklemiyordum pozitif olmasını. Pazar pazartesi ve salı kaset test yaptım negatif. Bugün ovulasyon yaptım koyuydu

Çok teşekkür ederim. Allah inşallah burdaki herkese ve isteyen herkese bu sevinci yaşatır.
Hayırlı olsun bebişiniz banada umut oldunuz şimdi 24 nisan benim bat bugun test yaptım negati çıkmıştı yıkıldım resmen gerçekten kırmızıları görmeden umut varmış demekki 😊😊

İnşallah canım inşallah 😍 senin ilk bebek mi olacak inşallah? 8 aydır deniyormuşsunuz doktora göründünüz mü hiç?
Benim ilk eşimin ikinci evet gittim bi kist varmış küçükmüş dermoit mi ne dedi bi sorun yok dedi gebeliğe engel olmazmış kan tahlili de yaptırdım orda da birşey çıkmadı benim tek sorunum uygulamalarda aylarımı kaybettim 🙈🙈 keşke şu siteyi daha evvel keşfetseydim gerçi Allah bilir 🙏 sizin regliniz kaç gün sürüyor birde döngünüz 28 mi benim 7 gün sürüyor 28 de döngü

Ya ne kadar ayrıntılı düşünmüşsünüz 😊
Ben de yay olsun istiyordum ama geçen ay tutmadı 🤣 bu ay tutarsa ocak başı diye hesapladım ben yılı kurtarıyor neyse ki..
Tutmazsa neden 3 ay ara vereceksiniz?
kpss hazırlanıyorum sınava en azından hamile girmeliyim çocuk olunca çalışma olmuyor ama yine de hayırlısı neyse o olsun diyorum olursa yani çook sevinirim yine de

Hayırlı olsun bebişiniz banada umut oldunuz şimdi 24 nisan benim bat bugun test yaptım negati çıkmıştı yıkıldım resmen gerçekten kırmızıları görmeden umut varmış demekki 😊😊
Kesinlikle. Dünkü testimde bile negatifti. Bide ağrım da vardı. Ve göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı ne ağrı ne sızı ne dolgunluk. Sadece yoğun beyaz akıntım vardı. İnşallah siz de güzel haber verirsiniz 3 gün sonra

Canım çok sagol inşallah seninde vardır takip ettiğim kadarıyla senin yumurtlamadan sonra 8 gün geçmiş belki yeni oluşuyordur ve ondan çıkmamıştır test sen canını sıkma tamam mı benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı birde kan daha yeniymiş düşün 10.64 çok çok yeni ondan üzülme umudunu kaybetme ❣️
Canım benimde 8 gün varken test bu şekilde çıktı ama miratech marka testlerde bu sorunmu oluyor hep bilmiyorum ümitlenmelimiyim

Eklentiler

• 45D7BD73-1EF7-44BD-8C60-3C52EAD62BD3.jpeg
    45D7BD73-1EF7-44BD-8C60-3C52EAD62BD3.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 51
Benim ilk eşimin ikinci evet gittim bi kist varmış küçükmüş dermoit mi ne dedi bi sorun yok dedi gebeliğe engel olmazmış kan tahlili de yaptırdım orda da birşey çıkmadı benim tek sorunum uygulamalarda aylarımı kaybettim 🙈🙈 keşke şu siteyi daha evvel keşfetseydim gerçi Allah bilir 🙏 sizin regliniz kaç gün sürüyor birde döngünüz 28 mi benim 7 gün sürüyor 28 de döngü
29 günde oluyorum ben. Aslında ne uygulama ne ovu testleri. En güzeli adetin 10. Ve 20. Günleri arası günaşırı ilişki. Hakkımızda hayırlısı canım 😍

Kesinlikle. Dünkü testimde bile negatifti. Bide ağrım da vardı. Ve göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı ne ağrı ne sızı ne dolgunluk. Sadece yoğun beyaz akıntım vardı. İnşallah siz de güzel haber verirsiniz 3 gün sonr
İnşallah canım İnşallah belirtim yok akıntım bile yok normaldede olmaz zaten sadece sol kolum ve sol bacağımda sızlamalar var bu belirtimi bilmiyorum

Kızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım

Eklentiler

• 2D87FD88-D71E-4F39-B356-D311FE4DF016.jpeg
    2D87FD88-D71E-4F39-B356-D311FE4DF016.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım
Bu marka bana hic guven vermiyo kac tane test aldiysam hepsi bozuk cikti bence baska marka test al

X