- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
bu ay daha sağlam gitmek lazım yumurtlama masajı ile doğurganlık masajı yapıcam çok etkili olduğunu söylüyorlar inşallah faydasını görürüzBende 2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm artık önümüzde ki aya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay daha sağlam gitmek lazım yumurtlama masajı ile doğurganlık masajı yapıcam çok etkili olduğunu söylüyorlar inşallah faydasını görürüzBende 2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm artık önümüzde ki aya
1 :)canım şimdi okudum yazdığını hayırlısı olsun kaçıncı denemen oluyor şimdi bu ?
Zaten daha deneme yapmayacağım robot gibi oldu. Standartta haftada 3 kez oluyor zaten zorlayinca bugün şu gün diye yine aynı sayıda ama robot gibi oldu.canım şimdi okudum yazdığını hayırlısı olsun kaçıncı denemen oluyor şimdi bu ?
Kaset testler daha iyi sonuç veriyor sanki haydi allahın izniyle sende hamile olucaksın gör bakCumartesi günü bat olacak canım 24ü.
Yani geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum. Regl olmazsam pazartesi kan veririm
Amiiinn
Haha değilim değilim
Dün kaset testti evet canım. Reglyi bekliyorum olmazsam pazartesi kan veririm canım
Aynen kuzum ya bende öyle düşünüyorum artıkZaten daha deneme yapmayacağım robot gibi oldu. Standartta haftada 3 kez oluyor zaten zorlayinca bugün şu gün diye yine aynı sayıda ama robot gibi oldu.
Hoşlanmadım bu işten
Hayırlısı olsun ben reglmi bekliyorumKaset testler daha iyi sonuç veriyor sanki haydi allahın izniyle sende hamile olucaksın gör bak
ilahi sen ya daha dur bismillah ilk denemede pes edilir mi ya rahim kendini hazırlıyor birde üzerine bu ay düşününce bünye şaşıyor bir daha ki ay daha sağlıklı olacak eminim
benim 4. denemem olacak ben bile hala ilk ay gibiyim ama şöyle 1. ve 2. ay zor geçiyor bu ay yumurtlama ve doğurganlık masajını yap sende faydasını gören çok oldu.. bende bu ay düzenli yapmayı düşünüyorum bugün adetim bitti bugünden itibaren yuurtlamayı görene kadar yapıcamZaten daha deneme yapmayacağım robot gibi oldu. Standartta haftada 3 kez oluyor zaten zorlayinca bugün şu gün diye yine aynı sayıda ama robot gibi oldu.
Hoşlanmadım bu işten
bence 2 gün daha bekle daha sağlıklı sonuçlar alacağına eminim :) şimdi yaparsan tek çizgi görmen olası bi durumKızlar ya benim bata 7 gün kaldı çatlama gününe göre erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yoksa birkaç gün daha mı beklemeliyim
Masaj yapacam diye bende gibi bağırsaklara zarar vermeyin bak dikkat edinbu ay daha sağlam gitmek lazım yumurtlama masajı ile doğurganlık masajı yapıcam çok etkili olduğunu söylüyorlar inşallah faydasını görürüz
Canım regline 2 gün kala yapmanı öneririm.Kızlar ya benim bata 7 gün kaldı çatlama gününe göre erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yoksa birkaç gün daha mı beklemeliyim
yaa bi yerde okudum meğer senmişsin kimin dediğini hatırlamıyordum.. Çok bastırmadan yapılması gerekiyor minik dokunuşlarla olması lazımmış o masajın sen nasıl yaptın ?Masaj yapacam diye bende gibi bağırsaklara zarar vermeyin bak dikkat edin
Kız ben napaydım yaaa 4 ay öyle 1.5 senede öyle memur gibi şimdide diyor hadi diye bende dur ben hamişm diyorum ne oldu üstüme atlıyordun tabi işin bitti demi ben biliyordum böle olacağını diyorZaten daha deneme yapmayacağım robot gibi oldu. Standartta haftada 3 kez oluyor zaten zorlayinca bugün şu gün diye yine aynı sayıda ama robot gibi oldu.
Hoşlanmadım bu işten
Ben sık yaptım canım bu galiba biraz da bastırdım ben uyrarıyımda siz dikkat edin ama yumurtlatıyory
yaa bi yerde okudum meğer senmişsin kimin dediğini hatırlamıyordum.. Çok bastırmadan yapılması gerekiyor minik dokunuşlarla olması lazımmış o masajın sen nasıl yaptın ?
Pes etmedim kuzum ya sadece deneme adı altında yapmicam ben de bakarım yaparım masajı belki bi regl olayım dailahi sen ya daha dur bismillah ilk denemede pes edilir mi ya rahim kendini hazırlıyor birde üzerine bu ay düşününce bünye şaşıyor bir daha ki ay daha sağlıklı olacak eminim
benim 4. denemem olacak ben bile hala ilk ay gibiyim ama şöyle 1. ve 2. ay zor geçiyor bu ay yumurtlama ve doğurganlık masajını yap sende faydasını gören çok oldu.. bende bu ay düzenli yapmayı düşünüyorum bugün adetim bitti bugünden itibaren yuurtlamayı görene kadar yapıcam
Mustehak onlara süründür yapmaKız ben napaydım yaaa 4 ay öyle 1.5 senede öyle memur gibi şimdide diyor hadi diye bende dur ben hamişm diyorum ne oldu üstüme atlıyordun tabi işin bitti demi ben biliyordum böle olacağını diyor
yumurtladım ama bağırsaklarımı da bağladım diyorsun bakalım günde 1 kere diyorlar valla seni okudum ben daha önce kızlara da söylemiştim dikkat edin diye günde 1 kere ufak hareketlerle bastırmadan sadece kan akışını hızlandırmak için yapılması lazımBen sık yaptım canım bu galiba biraz da bastırdım ben uyrarıyımda siz dikkat edin ama yumurtlatıyor
Umudunu kaybetme daha kırmızıları görmedin. Canım benimPes etmedim kuzum ya sadece deneme adı altında yapmicam ben de bakarım yaparım masajı belki bi regl olayım da
Mustehak onlara süründür yapma
Aynen Ebru'nun masajı sadece yumurtalıklarda yapılan masaj yumurtladım 2 gün o iki günü değerlendiremedik çatlamayı değerlendirdik sonra tuttu canım bağırsakları düğümlediğime değdimi desem ne desemyumurtladım ama bağırsaklarımı da bağladım diyorsun bakalım günde 1 kere diyorlar valla seni okudum ben daha önce kızlara da söylemiştim dikkat edin diye günde 1 kere ufak hareketlerle bastırmadan sadece kan akışını hızlandırmak için yapılması lazım
Ama bi yöntem var o bildiğin bastırarak yapılıyor göbeğinden başlıyorsun dairesel hareketlerle kasıklara kadar bastırabastıra yapıyorsun benim dediğim bu yöntem değil
bir gebenin günlüğünde ki kadının yaptığı masaj çok güzel sakin bi masaj o
ya işte öyle olunca oluyor bliyor musun bizim gibi ay onu yap bunu yap şunu iç sağ yat sol yat bi kadın anlatmıştı kim hatırlamıyorum şuan görümcesi ile aynı zmaan da karar almışlar çocukyapmaya görümcesi o ay hiç kafasına takmamış o ay hamile kalmış kendisi 6 aydır deniyordu hala gamsız olan kazanırPes etmedim kuzum ya sadece deneme adı altında yapmicam ben de bakarım yaparım masajı belki bi regl olayım da
Mustehak onlara süründür yapma
o ay mı tutundu bebişin sana kuzum ? bir sonraki ay mıAynen Ebru'nun masajı sadece yumurtalıklarda yapılan masaj yumurtladım 2 gün o iki günü değerlendiremedik çatlamayı değerlendirdik sonra tuttu canım bağırsakları düğümlediğime değdimi desem ne desem