Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağolun :) hiçbir belirti hissetmedim ilk test yaptığımda ovülasyon takibi yapıyordum evde gebelik testi vardı hadi yapayım dedim bi baktım çift çizgi 🌸 ama bugün deli gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki beni belimden tutup ikiye ayırmaya çalışıyorlar öyle bir ağrıEki Görüntüle 2830139

Pazar günü kan testinde 22.49 çıkmıştı bugün tekrarladık 88.65 çıktı 🙈
Oley yaaaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Şimdi bat gününüz geçti mi daha var mı birde tam bata kaç gün kala hangi testle yaptınız ay çok sordum ama heyecanımı maruz görün ne olur 🙏

Aynen canım ama sahurda içtiğin suda sabah kalkınca yapma ihtiyacı oluyor şölede bişey var zaten oruçluyken su felan içilmediği için çıkar bence biliyorsun ben akşam yapmıştım testi inşallah vardır ipticim inşallah canı gönülden istiyorum senin için rabbim yavruna bir kardeş nasip eylesin inş şu mubarek günlerde 🙏🙏🙏
Allah razı olsun kuzum
Yarın öğlene yapacağım o zaman inşallah dualarımız hayırlısı ile kabul olur
Artık yarın da çıkmazsa reglmi beklicem olmazsam pazartesi kan veririm😌

Merhaba kızlar benim altıntım 13 ve 15 arası vardı biz de 14 ve 15 i değerlendirmiştik ondan sınra akıntım durmuştu bugün tekrar başladı yeniden mi yumurtluyorum acaba ya da 13 de olan yumurtlama degil miydi ? Ne yapmam gerekir

Allah razı olsun kuzum
Yarın öğlene yapacağım o zaman inşallah dualarımız hayırlısı ile kabul olur
Artık yarın da çıkmazsa reglmi beklicem olmazsam pazartesi kan veririm😌
İnşallah hayırlı haberler ile gel canım benim dualarım seninle 🙏🙏🙏🥰🥰

Yarin bat durmadan tuvalete gidiyorum o kadar islagimki 1 haftadir adet oldum sanıp korkuyorum son gunler kupkuru olurdum sabah son bi test yapayım yoksa da adet olup yeni level a gecsem artik
Ben de bugün yaşadım bunu defalarca regl sandım
Hayırlısı ile hamile kalsaydık yaa

Ben elendim bence duamda ne çabuk kabul oldu peçeteye pembe minnacık bir şey geldi insallah sen de vardir=(
Yaa canım 😔
Kızlar ya ben hepinizle aşırı duygusal bağ kurdum içim acıyor böyle olunca; hamilelik haberleriyle de yüreğim hop hop ediyor

X