Yaa ciddi misin ay üzülürüm diye bekliyim diyodumSen başka gebelik testi yapma direk git kan ver canım bak benim öğrediğim günde öyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ciddi misin ay üzülürüm diye bekliyim diyodumSen başka gebelik testi yapma direk git kan ver canım bak benim öğrediğim günde öyledi
Heycanlandım bakkSen başka gebelik testi yapma direk git kan ver canım bak benim öğrediğim günde öyledi
Oley yaaaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Şimdi bat gününüz geçti mi daha var mı birde tam bata kaç gün kala hangi testle yaptınız ay çok sordum ama heyecanımı maruz görün ne olurÇok sağolun :) hiçbir belirti hissetmedim ilk test yaptığımda ovülasyon takibi yapıyordum evde gebelik testi vardı hadi yapayım dedim bi baktım çift çizgi ama bugün deli gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki beni belimden tutup ikiye ayırmaya çalışıyorlar öyle bir ağrıEki Görüntüle 2830139
Pazar günü kan testinde 22.49 çıkmıştı bugün tekrarladık 88.65 çıktı
Kan verdimm bisey cikmadi topiginde banada yer varmıCanım 5 günde bir kere kan da çıkmayan şey testte asla çıkmaz nasıl bir testmiş o bilemedim ilk defa ömrümde ne duydum ne gördüm ver kanı kurtul canım.
Allah razı olsun kuzumAynen canım ama sahurda içtiğin suda sabah kalkınca yapma ihtiyacı oluyor şölede bişey var zaten oruçluyken su felan içilmediği için çıkar bence biliyorsun ben akşam yapmıştım testi inşallah vardır ipticim inşallah canı gönülden istiyorum senin için rabbim yavruna bir kardeş nasip eylesin inş şu mubarek günlerde
Tabi ki canım topik çıldırdı bu akşam yüz küsür olurKan verdimm bisey cikmadi topiginde banada yer varmı
Ayyy bende regli oldum dün geçen ay olmadı maalesef bu ay deneme yapicaz yeniden planlama yaptım ama nasip bakalimP Portakalcicegi93
@SssMK
@Gazel2110
@asicadi44
@sinemmmmm00
@Carpediem4
@mervekaraca
@asoes
kızlar sizin de bugün bat gününüz???
Eki Görüntüle 2830433 Merhaba kızlar ben anlamadımhala yumurtlama yok sizde bakabilir misiniz ben mi anlamıyorum
İnşallah hayırlı haberler ile gel canım benim dualarım seninleAllah razı olsun kuzum
Yarın öğlene yapacağım o zaman inşallah dualarımız hayırlısı ile kabul olur
Artık yarın da çıkmazsa reglmi beklicem olmazsam pazartesi kan veririm
Ben de bugün yaşadım bunu defalarca regl sandımYarin bat durmadan tuvalete gidiyorum o kadar islagimki 1 haftadir adet oldum sanıp korkuyorum son gunler kupkuru olurdum sabah son bi test yapayım yoksa da adet olup yeni level a gecsem artik
Ben elendim bence duamda ne çabuk kabul oldu peçeteye pembe minnacık bir şey geldi insallah sen de vardir=(Ben de bugün yaşadım bunu defalarca regl sandım
Hayırlısı ile hamile kalsaydık yaa
Yaa canımBen elendim bence duamda ne çabuk kabul oldu peçeteye pembe minnacık bir şey geldi insallah sen de vardir=(
İnş bebişin seninle canımHeycanlandım bakk
Dur bakalım bi bekle canım bosuna ümit vermek de istemiyorum ama yerleşme kanaması diye bir sey de varDaha kanamam yok ama ben anladım kokum bile değişti.lekecik var minicik =//
Dur bakalım bi bekle canım bosuna ümit vermek de istemiyorum ama yerleşme kanaması diye bir sey de var