- 7 Kasım 2014
- 6.892
- 10.497
Canım ben geç yumurtladım diye henüz beklemedeyim, bugün adet günüm ama olmadım.@Portakalcicegi93
@SssMK
@Gazel2110
A R Y A
@sinemmmmm00
@Carpediem4
@mervekaraca
@asoes
kızlar sizin de bugün bat gününüz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben geç yumurtladım diye henüz beklemedeyim, bugün adet günüm ama olmadım.@Portakalcicegi93
@SssMK
@Gazel2110
A R Y A
@sinemmmmm00
@Carpediem4
@mervekaraca
@asoes
kızlar sizin de bugün bat gününüz???
Fotograf eklersen baklm benm arkadasim adetten 2 gun once bebetime le ogrendiKızlar eczaneden test aldım da bu sabah bebe time diye bi marka verdi. Şimdi yorumlara da baktım adet öncesi göstermiyor felan yazılmış. Benim bat 24 nisan. Varla yok arası hayal gücüm bana bi çizgi gösteriyor ama siz bu test hakkında ne düşünüyorsunuz
Gönder bakalım canımKızlar eczaneden test aldım da bu sabah bebe time diye bi marka verdi. Şimdi yorumlara da baktım adet öncesi göstermiyor felan yazılmış. Benim bat 24 nisan. Varla yok arası hayal gücüm bana bi çizgi gösteriyor ama siz bu test hakkında ne düşünüyorsunuz
Valla 5 tane aldım zaten. Her güne bi tane niyetiyle.Ben sanki goruyorum hemen ciktiysa kuruma cizgisi degilse var gibi tekrarla testi
İnşallah yaSanki şu açtığın son fotoda aşırı hayali bir çizgi görüyorum canım ya. Ay inşallah doğrudur
Yarin bitanede ben yapicam baklm silikte olsa bendede ciakr insallahValla 5 tane aldım zaten. Her güne bi tane niyetiyle.
İnşallah senin ovulasyonun da gittikçe koyulaşıyor inşallah çıkarYarin bitanede ben yapicam baklm silikte olsa bendede ciakr insallah
Cizgi var resmi acmadan gördüm ama miratech markasina guvenmiyorum testi baska markyla tekrarlayin benceKızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403
Teşekkür ederim yarın sabah tekrarlıcamCizgi var resmi acmadan gördüm ama miratech markasina guvenmiyorum testi baska markyla tekrarlayin bence
Hafif çizgi görüyorum. Zaten gününde geçmiş. Yarın sabah kan verebilir misin?Kızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403
Zaten 5 gün gecikmişsin bence çizgin belli. İnşallah bebişin seninledirKızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403
Yarın da test yapayım ona göre kan vercemHafif çizgi görüyorum. Zaten gününde geçmiş. Yarın sabah kan verebilir misin?
İnşşş yine de umutlanmak istemiyorumZaten 5 gün gecikmişsin bence çizgin belli. İnşallah bebişin seninledir
Sabah ilk idrarın la yap bakalım canımİnşallah ya
Görüyorum busefer valla bence kan ver canımKızlar adetim 15 Nisandı hala gelmedi bugün gebelik testi yaptım çok hafif bi çizgi görüyorum gözlerim yanıltıyor mu bir bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2830403