- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Şifa olsun kuzumHiç bilmiyorm ki böyle şeylerde hiç almadım. Ama bakarım dediğine teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun kuzumHiç bilmiyorm ki böyle şeylerde hiç almadım. Ama bakarım dediğine teşekkür ederim
Tamam işte canım onu gece iç yatmadan ama idrara çık sonra iç sabaha birşeycik kalmazToz suya karıştırıp içilmesi gerekiyormuş gece uroday adı
Normalde 10 dk dan sonraki sonucu kaale almayın yazıyor ama bence ilk 5 dk çook silik hayalet çizgi varsa biraz durunca belirgileşiyor.. negatifse zaten saatler sonra bile bembeyaz duruyor.
Ben devamlı comfort days kullanıyorum ama prodoctor daha iyiymiş bulabilirsen ondan al benceBende erken yaapyim o zaman ya hangi marka alcam onuda bilmyrm
Sipariş vermeyi denedim ama kartımda para yok kapida odemesi yokmus esimin uyanamsini bekliyorumBen devamlı comfort days kullanıyorum ama prodoctor daha iyiymiş bulabilirsen ondan al bence
Herkes kendini bir yokladı galiba yaaSu an hamile olan olmayan hepimiz popişimizi elledik sayende kamera şakası gibi
Benimde alt karın bölgesinde ağrım olmuştu hatta sanırım yazmıştım buraya da belki döllenme olmuştur canım hadi hayırlısı bakalımKızlar daha yumurtlamadan 2-3 gün geçti ama rahim bölgemde ağrılar var neden ki
Amin Yazicam yarinİstanbul canım Haydi yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım hayalet çizgi gördüm ben 2 gün sonra testi tekrarla mutlaka hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahBir de bu var
Benimki çok sonra cikti ben de yok ozaman=/Iki uc dakika icinde .. aslinda yapar yapmaz ikinci cizgi daha belirgindi sanki .
Insallah ya tesekkur ederim=)Canım hayalet çizgi gördüm ben 2 gün sonra testi tekrarla mutlaka hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah inşallahTamam işte canım onu gece iç yatmadan ama idrara çık sonra iç sabaha birşeycik kalmaz
Kızlar biliyosunuz ben 5 haftalık hamileyim göğüs ucu çevremde pürtürler çıktı sivilce gibi bilginiz olsunSu an hamile olan olmayan hepimiz popişimizi elledik sayende kamera şakası gibi
Normal canım oKızlar biliyosunuz ben 5 haftalık hamileyim göğüs ucu çevremde pürtürler çıktı sivilce gibi bilginiz olsun
Canım senin ilk hamileliğin miKızlar biliyosunuz ben 5 haftalık hamileyim göğüs ucu çevremde pürtürler çıktı sivilce gibi bilginiz olsun
Evet canım inşallah devam ederse öyle olcak Allahın izniyleCanım senin ilk hamileliğin mi
Benimde 20si negatif görecem diye test yapamıyorumKızlar merhaba yumurtlamam geçen hafta görünüyor. Regl tarihim de 20si. Günleri değerlendirdik artık olup olmadığını görücez. Ben de bi kaç gündür regl öncesi olduğu gibi ıslaklık hissediyorum. Bir akıntı göremedim ama bi ıslaklık mevcut. Hamilelik durumunda böyle bir şey görülüyor mu? Size bir sormak istedim