- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Bende erken yaapyim o zaman ya hangi marka alcam onuda bilmyrmEvet kuzum onda varsa kesin çıkar çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken yaapyim o zaman ya hangi marka alcam onuda bilmyrmEvet kuzum onda varsa kesin çıkar çünkü
Canım probiyotik kullansan aslında hem bağırsakların daha rahat oluyor hem de vajinal sağlığa da çokça katkısı var ben 1 aya yakındır kullanıyorum.Bende şuan inan ne ağrı kaldı ne birşey yemek yedim su içtim tövbe la o ağrı kayboldu çokça gazım var çok şiştim patlıcam
Predictor al bence canım. Diğerlerine göre biraz daha pahalı ama bence en iyisi. İnternette daha ucuza bulursun.Bende erken yaapyim o zaman ya hangi marka alcam onuda bilmyrm
O zaman hemen siparis ediyim anca gelir negatif cikmasinn cikarsa cok uxulurumPredictor al bence canım. Diğerlerine göre biraz daha pahalı ama bence en iyisi. İnternette daha ucuza bulursun.
Predictor early mi yoksa expres olanmiPredictor al bence canım. Diğerlerine göre biraz daha pahalı ama bence en iyisi. İnternette daha ucuza bulursun.
Ben daha adetliyken aldım 3'lü. Eşime al sakla bunları ayın 23 üne kadar yalvarsam da verme dedimO zaman hemen siparis ediyim anca gelir negatif cikmasinn cikarsa cok uxulurum
Early benimki. Expres de mi varmış onu duymadım hiç.Predictor early mi yoksa expres olanmi
1 dakikada cikariyomusEarly benimki. Expres de mi varmış onu duymadım hiç.
Görünürdü canım içini rahat tut o zamanYoktu canım kist falan hiç olmadı. En son mart başında ultrason oldum olsa görünür müydü?
Su an hamile olan olmayan hepimiz popişimizi elledik sayende kamera şakası gibiKızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabi geçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede
Early predictor alcan canım ben sipariş verdim pazartesi yapicam 4 gün kalmış oluyor bata1 dakikada cikariyomus
Hadi baklm hayirli haber beklyrmEarly predictor alcan canım ben sipariş verdim pazartesi yapicam 4 gün kalmış oluyor bata
Baktım şimdi. O erken gebelik testi değilmiş canım. Early pembe kutu olan erken gebelik.1 dakikada cikariyomus
İnşallah kııızHadi baklm hayirli haber beklyrm
Tamam sipariş ediyorum simdjBaktım şimdi. O erken gebelik testi değilmiş canım. Early pembe kutu olan erken gebelik.
Express olan öyle saçma bisiy ki o fiyataBaktım şimdi. O erken gebelik testi değilmiş canım. Early pembe kutu olan erken gebelik.
Hiç bilmiyorm ki böyle şeylerde hiç almadım. Ama bakarım dediğine teşekkür ederimCanım probiyotik kullansan aslında hem bağırsakların daha rahat oluyor hem de vajinal sağlığa da çokça katkısı var ben 1 aya yakındır kullanıyorum.
Mantıklı canım öyle de yapabilirimBen gıcık olmuştum cuma vereceğime pazartesi veririm en azından katlanmis değeri görürüm demiştim geçen sefer
İstanbul canım Haydi yarın inşallah güzel sonuçlar alırsınEvett . Ama bnm bu ikinci ayim henuz . Ama yurtdisinda yasiyorum evet. Sen nerde yasiyordun?
Yok minnoşum olmadımSende Daha tık yokmu kuzum