- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Tanesini eczaneden 20tl ye almıştım ya dolandiricilikKızlar sizce bunu sipariş vereyimmi yada başka önerisi olan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanesini eczaneden 20tl ye almıştım ya dolandiricilikKızlar sizce bunu sipariş vereyimmi yada başka önerisi olan ?
Aaa şaka kız yoksa hamile misin, geç döllenme olabilir mi ?Yok minnoşum olmadım
Evet bende 20 ye almıştım aşırı fazlaTanesini eczaneden 20tl ye almıştım ya dolandiricilik
Gece gece kalcami elletin bana sicacikti vallah ama yoktur yani bende simdi bide ona bel baglamayalimKızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabi geçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede
Bende bunu almayı düşünüyorumKızlar sizce bunu sipariş vereyimmi yada başka önerisi olan ?
Belirti var mı peki? Ben de yapamıyorum beklemedeyim artık görücezBenimde 20si negatif görecem diye test yapamıyorum
Ben değilim çünkü negatif çıkmıştı pozitif çıkarsa memnun olabilirim amaProdoctor gebelik testi kullananlar memnun musunuz ?
Negatif olduğu için negatif çıkmış bence doğru sonuç veriyordur o zaman. Bazı erken gebelik testleri pozitif çıkarabiliyor o yüzden sordumBen değilim çünkü negatif çıkmıştı pozitif çıkarsa memnun olabilirim ama
Sürekli batma hissi ve bazen sancı oluyor ama regl hazırlığımı bilemiyorum pazara kadar bekleyeceğim 14 gün doluyor yumurtlamanın erken gebelik testi yapacağım yoksa zaten aşı randevusu alıp aşımı olacağım nasip artıkBelirti var mı peki? Ben de yapamıyorum beklemedeyim artık görücez
Benim de ara ara bıçak saplar gibi batma oluyor ve ıslaklık var. Dediğin gibi regl hazırlığı da olabilir. Benim yumurtlamadan 14 gün sonrası batı geçiyor test yapsam mı yapmasam mı bilemedim aynen öyle hayırlısı olsun artıkSürekli batma hissi ve bazen sancı oluyor ama regl hazırlığımı bilemiyorum pazara kadar bekleyeceğim 14 gün doluyor yumurtlamanın erken gebelik testi yapacağım yoksa zaten aşı randevusu alıp aşımı olacağım nasip artık
Yok yok gayet doğru Bi testNegatif olduğu için negatif çıkmış bence doğru sonuç veriyordur o zaman. Bazı erken gebelik testleri pozitif çıkarabiliyor o yüzden sordum
Yükseldimi oda.mechul testler yanlisti sanirimBu mesajı yeni gördüm canım çok şaşırdım kanamaolmadan nasıl sıfırlanır beta
Aaa şaka kız yoksa hamile misin, geç döllenme olabilir mi ?
Kızlar bişey merak ediyorum hamile olduğunu öğrenen kızlar elinizle kalçanıza eller misiniz hamile olanlarda sıcak oluyormuş doğru mu acaba yani şöyle diyim adete günü yakın olup ve de adet günü geçmiş olanlarda öyle oluyor diyorlar ovulasyon döneminde herkesin sıcak vücut ısısı ama adete doğru düşüyor gebelik olmazsa benim tüp bebek te kimyasal gebelik olduğunda ben bakıyordum sıcaktı hep sonradan soğumaya başladı tabi geçen ay da kontrol ettim ve soğuk tu gebe olmadığımı düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum yinede
Bazı bebekler güzel uyuyor belki biz de öyle çocuklar dogururuzGerçekleri söyledim kuzum
Bu predictor markasının çakması eğer erken gebelik testi istiyorsan en güvenilir olan early predictorKızlar sizce bunu sipariş vereyimmi yada başka önerisi olan ?
Beta sifirlaninca kanama oluyor eğer kimyasalsa belki henüz sıfır olmamıştır.. inşallah test yanlıştır bebeğin seninledirYükseldimi oda.mechul testler yanlisti sanirim
Bnde korktugum icin uyutulmak istiyorum peki uyannca agrisi oldu mu ve uyannca sersemlik faln dewam etti mi yani hayata devam edebiliyoz muesimin doktora gtmiycekti buriyle karistiriliyom suan galibaAdetin bittiği bir hafta içinde çekiliyor canım ben uyutularak yapıldım. Ama çok zor değil diyorlar ben uyuduğum için hiç hissetmedim. Bu arada eşin ne oldu gitti mi doktora?