Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım inşallah devam ederse öyle olcak Allahın izniyle ❤️
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder daha çok hayatında hiç yaşamadığın değişimler yaşacaksın ve göreceksin bedeninde de şimdiden keyifli bir hamilelik diliyorum ama bol bol uyu sonra çok uykusuz kalıcaksın 😂

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder daha çok hayatında hiç yaşamadığın değişimler yaşacaksın ve göreceksin bedeninde de şimdiden keyifli bir hamilelik diliyorum ama bol bol uyu sonra çok uykusuz kalıcaksın 😂
Deme öyle deme🤭

Benimde alt karın bölgesinde ağrım olmuştu hatta sanırım yazmıştım buraya da belki döllenme olmuştur canım hadi hayırlısı bakalım 😉
Benim de o gündem beri sağ kasığım ağrıyo adete de 6-7 gün kaldı ama şimdi adet sancısı gibi de ağrımaya başladı adet olcam gibi hissediyorum ay ben çok taktım moralim bozuluyoor

Şimdiden gözlerim gidiyor oturduğum yerde 😀 daha neler olacak bakalım merak ediyorum😀

Git git canım sen acıyor idrara çıkarken galan de doktora verir illa ki . Kıyamam ya bel ağrısı da çok kötü

Ah canım ah ben de üç aydır hep alıyordum bi görsen her duyduğumu😂😂dur sana aticam şimdi ilaçların ismini bana çok iyi geldi

Kuzumm coook teşekkür ederim en kısa zamanda sen de güzel haber alırsın inşallah 😍😍 canım benim hiçbir belirtim olmadı sadece yumurtlamadam bir hafta sonra iki dk boyunca sol kasığımda böyle batma gibi bir şey oldu diğer gün de sağ kasığımda hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu normalde hiç ağrım olmazdı adetten önce geçti daha sonra hiçbir şey olmadı. Seninki de inşallah tututnmaya çalışıyordur canım 😍

Amin kuzum çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah bebislerimizi kucağımıza alırız 🌺🙏

Sağol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına bata 3 gün var şimdi değer yükselecek mi diye düşünüyorum inşallah hayırlısı olur 😍
Aminn insallah :) Nasill bat 22 nisan yazıyor tabloda ama seninn ??

Benim de o gündem beri sağ kasığım ağrıyo adete de 6-7 gün kaldı ama şimdi adet sancısı gibi de ağrımaya başladı adet olcam gibi hissediyorum ay ben çok taktım moralim bozuluyoor
Hakkında hayırlısı olsun canım test olmadan yada regl gelmeden birşey demek için erken umut hep var
Şimdiden gözlerim gidiyor oturduğum yerde 😀 daha neler olacak bakalım merak ediyorum😀
Sen daha dur son aylar hiç uyuyamıyacaksın şimdi sana şaka gelir bunlar 😂😂

Kizlar malesef adet oldum hsg filmi cekinicem adet bitiminden sonraki gunmu cekiniliyo yarin arycam bilgi almak icin önden size sorayim dedim bide genel anestezi istiyorum ben yaptirinaniz varmi bu anesteziyi
Adet bitiminde 3 gün içinde yapılıyor ben Anestezili oldum hafif uyuttular

Kizlar malesef adet oldum hsg filmi cekinicem adet bitiminden sonraki gunmu cekiniliyo yarin arycam bilgi almak icin önden size sorayim dedim bide genel anestezi istiyorum ben yaptirinaniz varmi bu anesteziyi
Adetin bittiği bir hafta içinde çekiliyor canım 🤗 ben uyutularak yapıldım. Ama çok zor değil diyorlar ben uyuduğum için hiç hissetmedim. Bu arada eşin ne oldu gitti mi doktora?

Kızlar sizce bunu sipariş vereyimmi yada başka önerisi olan ?

Eklentiler

• Screenshot_20210415-231453_Trendyol.jpg
    Screenshot_20210415-231453_Trendyol.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 46
X