- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Ahahahaha ben 9 gun sonra test yapmayi dusunuyorumYaa seninle aynı zamanlardayız gözüm üzerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha ben 9 gun sonra test yapmayi dusunuyorumYaa seninle aynı zamanlardayız gözüm üzerinde
Canım bende de aynı markada 3 kez bu şekilde çizgi çıktı. Bata 4 ve 1 gün kala yapmıştım. Malesef adet oldum. İnşallah senin vardır. O yüzden testlere güvenmiyorum.
Pik bu canım. Bugünü de değerlendir çatlayınca da değerlendir.Keşke bana yardımcı olsanız çatlama olmuş mu bilemedim. Takvime göre yarın diyor. Dünü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirmek gerekir mi yoksa yarını mı değerlendirmeli
Senin 26 demi bat yap bende 8 gün sonra yaparım bu gazlaAhahahaha ben 9 gun sonra test yapmayi dusunuyorum
Evett . Ama bnm bu ikinci ayim henuz . Ama yurtdisinda yasiyorum evet. Sen nerde yasiyordun?Kuzum seninle konuşmuştuk galiba sen de 3.4 aydır deniyordun demi benim gibi yurtdışında yaşıyordunnn hatta pik gününü yakalamaştınnn ay hadi İnşallah olcak kesin sen 22 sinde ben 25 inde güzel haberlerle coşalım
Var ama çoook silik zor gördüm. Birkaç gün sonra tekrarla bence. Bir de bak bakalım birkaç saat sonra koyulaşacak mı?Kızlar bakar misiniz bur şey var mı eşimle asiri silik bir şey görüyoruz siz görüyor musunuz bat a 6 gün var
Insallah canim ya saolasin yorumladigin icinVar bence canım birkaç gün sonra tekrarla.
Benm donguya gore 30 yumurtlamaya gore 26Senin 26 demi bat yap bende 8 gün sonra yaparım bu gazla
Cok Tesekkur ederim kuzum. Cok guzel seyler soyluyorsun icim bir hos oldu. Bu dandik testler yerine daha guzel test alayim Sabah yapayim ben .
Tamam bekleyeyim biraz daha=)Var ama çoook silik zor gördüm. Birkaç gün sonra tekrarla bence. Bir de bak bakalım birkaç saat sonra koyulaşacak mı?
Yoktu canım kist falan hiç olmadı. En son mart başında ultrason oldum olsa görünür müydü?Daha önce olmus muydu hiç kist falan olmasın ilişki sonrası rahim ağrıları ondan derler genelde bol su iç geçmezse bir kontrol ettir kendini canım
Demek ki doğru değil miş kuzu bende bir yerde okumuştum valla bilemedim kiKız Allah seni ne diyim ben üşüyorum ya hele akşamları şimdi dediğine baktım elimde soguk popomda
Kişiden kişiye değişir dinlemeyin kendinizi vallaha kafanızı bulandırmayınDemek ki doğru değil miş kuzu bende bir yerde okumuştum valla bilemedim ki
Aynıyız kuzum bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah güzel haberler alırızAhahahaha ben 9 gun sonra test yapmayi dusunuyorum
Ayyy hadi insalalh erken gebelikmi yapcaksinAynıyız kuzum bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız
Normalde 10 dk dan sonraki sonucu kaale almayın yazıyor ama bence ilk 5 dk çook silik hayalet çizgi varsa biraz durunca belirgileşiyor.. negatifse zaten saatler sonra bile bembeyaz duruyor.Tamam bekleyeyim biraz daha=)
Evet kuzum onda varsa kesin çıkar çünküAyyy hadi insalalh erken gebelikmi yapcaksin
Ben gıcık olmuştum cuma vereceğime pazartesi veririm en azından katlanmis değeri görürüm demiştim geçen seferEvet canım biliyorum kısmet artık