Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı arkadaşlarla çok güzel izlerimiz var birbirimizde konuşmamızı hatırlıyorum seninle. Çok teşekkür ederim duaların dileklerin için canım.
Az anlat bakalım ne yaptın ovulasyon kullandın mı? Şimdi sen bana yardımcı ol buna ihtiyacım var..

Kızlar ben adet günümde ebru Ceylan'ın adet söktürücü masajını yapmıştım daha sonra adet bitince yumurtlama görene kadar da yumurtlama tetikleyen masajını yapmıştımpikim iki gün sürdü iki gün ve çatlama günü toplam üç gün değerlendirdim.bal tarçın çörekotu kürü yaptım yumurtlama görene kadarher gün bir havuç ve incir yedim bi de . Bunlar haricinde bir şey yapmadım Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin dualarım sizinle inşallah benimki de güzel ilerler dualarınızı bekliyorum burası tam bir aile ortami oldu iyi ki varsınız

Kızlar merhaba. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum işler fena yoğun üstüne Ramazan...
ben ovulasyon testi yapmayı bırakmıştım ama bir tane kalmış elimde. Bir bakayım dedim. Takvime göre yumurtlama dönemindeyim. Asıl yumurtlama günü olarak yarını gösteriyor. Ama ovulasyon testi bu şekilde. Sizce çatlama olmuş mı? Biz dün geceyi değerlendirdik. Belime yastık koyup bekledim de. Bugünü de mi değerlendirmek gerekiyor yoksa yarını beklesem de olur mu? Valla oruçtan sonra üşeniyorum Boşuna dememişler üşengecin çocuğu olmaz diye...

Eklentiler

• 21AAA73E-9B31-45E9-8C76-916FF9701E39.jpeg
    227,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım ovulasyon yaptim yumurtlamanın 14. ve15.gunu pik gördüm 16 da çatlama oldu üç günü de değerlendirdim.ondan önce de hatırlıyosundur doktor enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik vermişti 5 gün onu kullandım bittikten 3 gün sonra zaten pik gördüm

İlişkiden sonra yarım saat 40 dk yattım bi de canım hiç kalkmadım

Enfeksiyon cidden problem bende ilk hamileliğim de fitil attıktan sonra hamile kalmıştım çok mutlu oldum varya neymş herşey inanmak ve nasip işiymiş yaa

Enfeksiyon cidden problem bende ilk hamileliğim de fitil attıktan sonra hamile kalmıştım çok mutlu oldum varya neymş herşey inanmak ve nasip işiymiş yaa
Yaa gerçekten canım ben enfeksiyon ilacını kullanırken de demiştin bana o bana ümit olmuştu var ya senin için bol bol dua edicem Allah'ım nasip etsin bekletmeden gerçekten bu ay antibiyotik kullandım sonra sistit oldum yumurtlamadan sonra sadece o aradaki üç gün değerlendirdim . Yani dediğin gibi Allah nasip edecekse en ufak bi şeyden bile oluyormuş onu anladım. Hepimizim alnına yazılmış biz sadece oynuyoruz

Aynen öyle inanmaktan vazgeçmemek lazım hiçbir zaman bazen ümitsizliklerimiz oluyor onun için bile tövbeler etmemiz beklememiz lazım.. Çok şükür bugünlerimze..
Sistit zaten ovulasyon testlerinde sıkıntı oluyormuş pik görmekte onu yeni öğrendim.
Sistit kanda mı öğrendin idrarda mı canım? Bende enfeksiyon var doktor az dedi su iç dedi malum ramazan gece 1.50 ltre ancak içebiliyorum. Adetim de gelmedi acaba enfeksiyon mu sebeb çok olsa aile doktorum ilaç verirdi düşük dedi. Düşük olması da süt buharı yapmıştım maydanoz su içtim ondan kesin. Ama çok idrara çıkıyorum yapma isteğim oluyor ne içtim yapayım az az yapıp geri geliyorm Kasıklarımdan ziyade çok belim ağrıyor ateşim çıkıyor midem yanıyor midem bulanıyor bugünden beri acile mi gitsem yarın en iyisi ya.

Kuzummm ben acile gitmiştim idrar testinde çıktı monurol diye ilaç verdi tek kullanımlık sonra onu içtim ve çok bol su içtim 3-3 buçuk litre kesildi ağrım iki gün sonra doktora gittim sıfırlanmış enfeksiyon . Sen de git canim bence acile bakar iyi olur. Enfeksiyon da sıkıntı dediğin gibi en azından ilaçla kurutur tek kullanımlık zaten suyun içine katıp iciyosun

Bende aynı şikayetlerle sağlık ocağına gittim geldim biraz önce idrar yolunda enfeksiyon var dedi henüz günüm geçmediği için de test yapmadı

Bende bugun kan testi yaptım degerim 105 cıktı bugun adet gunumdu ama dun akşamdan beri kahverengi akıntı gelior pecete sildikce gelior ama adet kanaması olmadı sadece kahverengi akıntı doktorumla konuştum sadece lavobaya kalk onun dışında yat dedi kimyasal gebelikmi die cok korkuyorm yarın gene kan testi yapcam bu durumda olan varmı

Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolundadır ve çok sağlıklı güzel Bi hamilelik geçirirsin

Yok canim ben dünden sonra daha test yapmadim adetimi bekliyorum artik gelmezse ögrenirim varsa saka bi yana Yusra-61 dedigi gibi 2 yildir illallah geldi gina geldi negatif görnektenn

O sebeple test yapmak boş iş yapanlar saygı duyarım ama ben kendimi biliyorm çok ince insanım böyle şen şakrak hallerime bakma. Bir testi adetten iki gün önce yaptım mı negatif ise adet olana kadar asla uyuyamam beynim çıkıyor yerinden eziyet bana da yazık işin kötü yanı eşim de iş için yok yanımda kime tutunup da durayım koca evde ağlayamam da ağlarsam üç gün baş ağrısı demek. Biraz ağlasam bile keserim hemen ağlamak bile zülüm bana o sebeple belki inatçı tavır sergiledim ama bütün gayem kendimi korumaktı. Normalde kan ilk defa verdim merakımdan daha onu da günüm geçmeden asla vermem. Bende böyle aşıyorum bazı şeyleri günüm kolay da geçmez geçerse kesin birşey vardır ben ilk hamişliğimde 5 gün sonra test yapıp öğrenmiştim komşumun zoruyla bende böyle bir kadınım işte. Negatif görmektense adetim geldiğini görmek iyidir ayrıca ilk hamilelik belirtisi geçikmedir

Ama gecikmeyi beklemeden yapanlar ve pozitif sonuç alanlar var o nasıl oluyor ya

Bende aynı şikayetlerle sağlık ocağına gittim geldim biraz önce idrar yolunda enfeksiyon var dedi henüz günüm geçmediği için de test yapmadı
Canım bende günüm geçti dediydim bana da yapmazlardı daha yemem onların günün geçmesi olaylarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…