- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 29
Amin canimm Allah'ım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bazı arkadaşlarla çok güzel izlerimiz var birbirimizde konuşmamızı hatırlıyorum seninle. Çok teşekkür ederim duaların dileklerin için canım.Yaaa canım benimm Allah razı olsun Allah'ın izniyle sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallahhiç unutmam iki ay önce ilk ovulasyon testimde pik göremiyordum sana sormuştum sen de içimi rahatlamıştın Allah'ım sana kalbin gibi mucizeni gönderir inşallah
Canım ovulasyon yaptim yumurtlamanın 14. ve15.gunu pik gördüm 16 da çatlama oldu üç günü de değerlendirdim.ondan önce de hatırlıyosundur doktor enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik vermişti 5 gün onu kullandım bittikten 3 gün sonra zaten pik gördümBazı arkadaşlarla çok güzel izlerimiz var birbirimizde konuşmamızı hatırlıyorum seninle. Çok teşekkür ederim duaların dileklerin için canım.
Az anlat bakalım ne yaptın ovulasyon kullandın mı?Şimdi sen bana yardımcı ol buna ihtiyacım var..
İlişkiden sonra yarım saat 40 dk yattım bi de canım hiç kalkmadımCanım ovulasyon yaptim yumurtlamanın 14. ve15.gunu pik gördüm 16 da çatlama oldu üç günü de değerlendirdim.ondan önce de hatırlıyosundur doktor enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik vermişti 5 gün onu kullandım bittikten 3 gün sonra zaten pik gördüm
Enfeksiyon cidden problem bende ilk hamileliğim de fitil attıktan sonra hamile kalmıştımCanım ovulasyon yaptim yumurtlamanın 14. ve15.gunu pik gördüm 16 da çatlama oldu üç günü de değerlendirdim.ondan önce de hatırlıyosundur doktor enfeksiyon ihtimaline karşı antibiyotik vermişti 5 gün onu kullandım bittikten 3 gün sonra zaten pik gördüm
Yaa gerçekten canım ben enfeksiyon ilacını kullanırken de demiştin bana o bana ümit olmuştuEnfeksiyon cidden problem bende ilk hamileliğim de fitil attıktan sonra hamile kalmıştımçok mutlu oldum varya neymş herşey inanmak ve nasip işiymiş yaa
İnanılmaz sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım sonucum çıktı benim şükürler olsun 47 çıktı daha çok yeni pazartesi tekrar kan vereceğim
Aynen öyle inanmaktan vazgeçmemek lazım hiçbir zaman bazen ümitsizliklerimiz oluyor onun için bile tövbeler etmemiz beklememiz lazım.. Çok şükür bugünlerimze..Yaa gerçekten canım ben enfeksiyon ilacını kullanırken de demiştin bana o bana ümit olmuştuvar ya senin için bol bol dua edicem Allah'ım nasip etsin bekletmeden gerçekten bu ay antibiyotik kullandım sonra sistit oldum yumurtlamadan sonra sadece o aradaki üç gün değerlendirdim . Yani dediğin gibi Allah nasip edecekse en ufak bi şeyden bile oluyormuş onu anladım. Hepimizim alnına yazılmış biz sadece oynuyoruz
Yok canim ben dünden sonra daha test yapmadim adetimi bekliyorumCanım sen bidaha test yaptın mı kaset testten
Kuzummm ben acile gitmiştim idrar testinde çıktı monurol diye ilaç verdi tek kullanımlık sonra onu içtim ve çok bol su içtim 3-3 buçuk litre kesildi ağrım iki gün sonra doktora gittim sıfırlanmış enfeksiyon . Sen de git canim bence acile bakar iyi olur. Enfeksiyon da sıkıntı dediğin gibi en azından ilaçla kurutur tek kullanımlık zaten suyun içine katıp iciyosunAynen öyle inanmaktan vazgeçmemek lazım hiçbir zaman bazen ümitsizliklerimiz oluyor onun için bile tövbeler etmemiz beklememiz lazım.. Çok şükür bugünlerimze..
Sistit zaten ovulasyon testlerinde sıkıntı oluyormuş pik görmekte onu yeni öğrendim.
Sistit kanda mı öğrendin idrarda mı canım? Bende enfeksiyon var doktor az dedi su iç dedi malum ramazan gece 1.50 ltre ancak içebiliyorum. Adetim de gelmedi acaba enfeksiyon mu sebeb çok olsa aile doktorum ilaç verirdi düşük dedi. Düşük olması da süt buharı yapmıştım maydanoz su içtim ondan kesin.Ama çok idrara çıkıyorum yapma isteğim oluyor ne içtim yapayım az az yapıp geri geliyorm Kasıklarımdan ziyade çok belim ağrıyor ateşim çıkıyor midem yanıyor midem bulanıyor bugünden beri acile mi gitsem yarın en iyisi ya.
Bende aynı şikayetlerle sağlık ocağına gittim geldim biraz önce idrar yolunda enfeksiyon var dedi henüz günüm geçmediği için de test yapmadıAynen öyle inanmaktan vazgeçmemek lazım hiçbir zaman bazen ümitsizliklerimiz oluyor onun için bile tövbeler etmemiz beklememiz lazım.. Çok şükür bugünlerimze..
Sistit zaten ovulasyon testlerinde sıkıntı oluyormuş pik görmekte onu yeni öğrendim.
Sistit kanda mı öğrendin idrarda mı canım? Bende enfeksiyon var doktor az dedi su iç dedi malum ramazan gece 1.50 ltre ancak içebiliyorum. Adetim de gelmedi acaba enfeksiyon mu sebeb çok olsa aile doktorum ilaç verirdi düşük dedi. Düşük olması da süt buharı yapmıştım maydanoz su içtim ondan kesin.Ama çok idrara çıkıyorum yapma isteğim oluyor ne içtim yapayım az az yapıp geri geliyorm Kasıklarımdan ziyade çok belim ağrıyor ateşim çıkıyor midem yanıyor midem bulanıyor bugünden beri acile mi gitsem yarın en iyisi ya.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolundadır ve çok sağlıklı güzel Bi hamilelik geçirirsinBende bugun kan testi yaptım degerim 105 cıktı bugun adet gunumdu ama dun akşamdan beri kahverengi akıntı gelior pecete sildikce gelior ama adet kanaması olmadı sadece kahverengi akıntı doktorumla konuştum sadece lavobaya kalk onun dışında yat dedi kimyasal gebelikmi die cok korkuyorm yarın gene kan testi yapcam bu durumda olan varmı
Yok canim ben dünden sonra daha test yapmadim adetimi bekliyorumartik gelmezse ögrenirim varsa saka bi yana Yusra-61 dedigi gibi 2 yildir illallah geldi gina geldi negatif görnektenn
Ama gecikmeyi beklemeden yapanlar ve pozitif sonuç alanlar var o nasıl oluyor yaO sebeple test yapmak boş iş yapanlar saygı duyarım ama ben kendimi biliyorm çok ince insanım böyle şen şakrak hallerime bakma. Bir testi adetten iki gün önce yaptım mı negatif ise adet olana kadar asla uyuyamam beynim çıkıyor yerinden eziyet bana da yazıkişin kötü yanı eşim de iş için yok yanımda kime tutunup da durayım koca evde ağlayamam da ağlarsam üç gün baş ağrısı demek. Biraz ağlasam bile keserim hemen ağlamak bile zülüm bana o sebeple belki inatçı tavır sergiledim ama bütün gayem kendimi korumaktı. Normalde kan ilk defa verdim merakımdan daha onu da günüm geçmeden asla vermem. Bende böyle aşıyorum bazı şeyleri günüm kolay da geçmez geçerse kesin birşey vardır ben ilk hamişliğimde 5 gün sonra test yapıp öğrenmiştim komşumun zoruyla bende böyle bir kadınım işte. Negatif görmektense adetim geldiğini görmek iyidir ayrıca ilk hamilelik belirtisi geçikmedir
Canım pozitif alınıyor benim demek istediğim negatif görmek belki pozitif de çıkabilir ama ben negatifle başa çıkamıyorumAma gecikmeyi beklemeden yapanlar ve pozitif sonuç alanlar var o nasıl oluyor ya
Canım bende günüm geçti dediydim bana da yapmazlardıBende aynı şikayetlerle sağlık ocağına gittim geldim biraz önce idrar yolunda enfeksiyon var dedi henüz günüm geçmediği için de test yapmadı
Canım pozitif alınıyor benim demek istediğim negatif görmek belki pozitif de çıkabilir ama ben negatifle başa çıkamıyorum