Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış söyledim galiba foto atayım

Gwcmis olsun umarim iyidir sonuclar. Ben hic anlamiyorum o nedenle yorum yapamiyorum ama bir sorum olacak size. Biz de yaptirmayi dusunuyoruz hic bakilmadi esime cunku. Oncesinde dikkat etmesi gerekiyor mu acaba bir seylere, perhiz veriyorlar diye duymustum sanki? Tesekkur ederim simdiden.

Gwcmis olsun umarim iyidir sonuclar. Ben hic anlamiyorum o nedenle yorum yapamiyorum ama bir sorum olacak size. Biz de yaptirmayi dusunuyoruz hic bakilmadi esime cunku. Oncesinde dikkat etmesi gerekiyor mu acaba bir seylere, perhiz veriyorlar diye duymustum sanki? Tesekkur ederim simdiden.
3-5 gün arası dedi doktor ne erken ne de daha uzun olmamalıymış

Perhiz en az 3 en fazla 5 amma lakin en sağlıklı 3 gün içinde olması demişti bize doktor 🙈bizde öyle yaptırdık canım.

Evet canım çok şükür herkes destek oluyor sağolsunlar asla kendini dinleme yani gögüsüm şişti sızlıyor AA hamilemiyim kasığım battı aaa hamilemiyim diye kendini dinleme elbet dinle ama aman vücut tepki verecek illaki de kendi kendine ben bu ay öyle yaptım morelini bozacak can sıkacak insanlar uzak dur
Çünkü ağzı olan herkes konuşur canım. Rabbim verir elbet sıkma canını ummadığın anda çiçekler açacak bak gör Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin inş
Amin teşekkür ederim hayırlısıysa olur inşallah 🤲🏻

İntagram birgebeningünlüğü veya birde minnak kurabiyeler mi neydi instagram da ondan da innovita alabilirsin. İkisininde güzel fiyat farkı var minnak kurabiyeleri tek geçerim harika testleri 🤗
Kuzum sen bi daha bi test mi yapsan 🤩 bende bu ay ilk defa Innovitaya Gectim normalde David Yada One Step aliyordum burdan bu sefer Innovita yi denim dedim enterasandir degisik hissediyorum bu ay ama sagolsun doktor dün agzimin payini verdi 🤣 testi degisince bile umutlanmisim öyle caresizlik yani🤣

Kuzum sen bi daha bi test mi yapsan 🤩 bende bu ay ilk defa Innovitaya Gectim normalde David Yada One Step aliyordum burdan bu sefer Innovita yi denim dedim enterasandir degisik hissediyorum bu ay ama sagolsun doktor dün agzimin payini verdi 🤣 testi degisince bile umutlanmisim öyle caresizlik yani🤣
Canım sen bidaha test yaptın mı kaset testten

Ne testi yapayım canım 😂daha ne testi neee 😂😂testttt duyunca cinnet geçiriyorum testlerin sana resmini atsam hayy maşallah dersin sadece ovulasyon birde 😱

Yaa Balbadem13 Balbadem13 çok sevindim canım ❤️şuan bu haberi almak iyi geldi 🤗
Yaaa canım benimm Allah razı olsun Allah'ın izniyle sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah 😍 hiç unutmam iki ay önce ilk ovulasyon testimde pik göremiyordum sana sormuştum sen de içimi rahatlamıştın 🤗 Allah'ım sana kalbin gibi mucizeni gönderir inşallah ❤️

X