Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagolun gercekten sabhtan beri moralim cok bozuk beklemeden başka carem yok

Canım gözün aydın yerleşme kanamasıdır inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sen bol bol dinlen ve dua et bu mübarek günde hepimizin yapacağı şey bu Allah kararlamıştır stres yapma

Cok sagolun gercekten sabhtan beri moralim cok bozuk beklemeden başka carem yok

Hiicc bozma moralini. Ben cok kisinin okuyorum regl zamani kanamasi oluyor cogu kisi de yerlesme kanamasi veya ustune gorme yasiyorum deyip kafaya bile takmiyor. Gercekten de cenin rahme yerlesirken kendine yer acmak icin bu tip kanamalara sebep olabildigini biliyorum. Benim oyle azicik fln de degildi. Ped koymustum dusun k.rengiydi rengi. Doktor soylemese benim de haberim bile olmadan gecip gidecekti. Degerin guzel. Doktorla her zaman temkinli konusur. Daha bu gececek kese kese bitecek kalkp atisi o bitecek 2li test vs. Vs. Anne olunca insan sabirli olmayi da ogreniyor. Sen de boyle boyle ogreneceksin:) saglikla gelecek insallah

Canım ilk hamilelik mi değerin güzel çıkmış ama bat günü mü maşallah progesteron veriyorlar diye biliyorum kanama olunca Dr verdi mi sana da Allahım inşallah yüzünü görmeyi nasip etsin sağlıkla hayırla sen içini ferah tut

Evet bugun bat günü hayr sadece yat dedi yeniden kan degerlerime baktr progesteron seviyesinede baktr dedi yarın vercem kan gene

yani hep stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…