Yanlış söyledim galiba foto atayım
3-5 gün arası dedi doktor ne erken ne de daha uzun olmamalıymışGwcmis olsun umarim iyidir sonuclar. Ben hic anlamiyorum o nedenle yorum yapamiyorum ama bir sorum olacak size. Biz de yaptirmayi dusunuyoruz hic bakilmadi esime cunku. Oncesinde dikkat etmesi gerekiyor mu acaba bir seylere, perhiz veriyorlar diye duymustum sanki? Tesekkur ederim simdiden.
değerler iyi benceYanlış söyledim galiba foto atayım
Perhiz en az 3 en fazla 5 amma lakin en sağlıklı 3 gün içinde olması demişti bize doktorGwcmis olsun umarim iyidir sonuclar. Ben hic anlamiyorum o nedenle yorum yapamiyorum ama bir sorum olacak size. Biz de yaptirmayi dusunuyoruz hic bakilmadi esime cunku. Oncesinde dikkat etmesi gerekiyor mu acaba bir seylere, perhiz veriyorlar diye duymustum sanki? Tesekkur ederim simdiden.
Amin teşekkür ederim hayırlısıysa olur inşallahEvet canım çok şükür herkes destek oluyor sağolsunlar asla kendini dinleme yani gögüsüm şişti sızlıyor AA hamilemiyim kasığım battı aaa hamilemiyim diye kendini dinleme elbet dinle ama aman vücut tepki verecek illaki de kendi kendine ben bu ay öyle yaptım morelini bozacak can sıkacak insanlar uzak dur
Çünkü ağzı olan herkes konuşur canım. Rabbim verir elbet sıkma canını ummadığın anda çiçekler açacak bak gör Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin inş
Anladim canim tesekkur ederim. Bir de beyin durumina baktiralim bari olmayacak bu boyle:)Perhiz en az 3 en fazla 5 amma lakin en sağlıklı 3 gün içinde olması demişti bize doktorbizde öyle yaptırdık canım.
3-5 gün arası dedi doktor ne erken ne de daha uzun olmamalıymış
Yumurtlamami canimm catliyo sanirimm
Olsun fikir sahibi olup yola devam etmek güzel olurAnladim canim tesekkur ederim. Bir de beyin durumina baktiralim bari olmayacak bu boyle:)
Kuzum sen bi daha bi test mi yapsanİntagram birgebeningünlüğü veya birde minnak kurabiyeler mi neydi instagram da ondan da innovita alabilirsin. İkisininde güzel fiyat farkı var minnak kurabiyeleri tek geçerim harika testleri
Canım sen bidaha test yaptın mı kaset testtenKuzum sen bi daha bi test mi yapsanbende bu ay ilk defa Innovitaya Gectim normalde David Yada One Step aliyordum burdan bu sefer Innovita yi denim dedim enterasandir degisik hissediyorum bu ay ama sagolsun doktor dün agzimin payini verdi testi degisince bile umutlanmisim öyle caresizlik yani
Sağol canım Allah razı olsunYaa görüyorum, hemen kan verin :))) Hayırlı olsun.
Canım sonucum çıktı benim şükürler olsun 47 çıktı daha çok yeni pazartesi tekrar kan vereceğimHeyecanla bekliyorum canım mutlaka etiketle
Ne testi yapayım canımKuzum sen bi daha bi test mi yapsanbende bu ay ilk defa Innovitaya Gectim normalde David Yada One Step aliyordum burdan bu sefer Innovita yi denim dedim enterasandir degisik hissediyorum bu ay ama sagolsun doktor dün agzimin payini verdi testi degisince bile umutlanmisim öyle caresizlik yani
YaaCanım sonucum çıktı benim şükürler olsun 47 çıktı daha çok yeni pazartesi tekrar kan vereceğim
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım sonucum çıktı benim şükürler olsun 47 çıktı daha çok yeni pazartesi tekrar kan vereceğim
Bende de oldu aynı şey
Kızlar benimde yumurtlamadan 4 gün sonra böyle bildiğiniz çamaşırıma biri krem boca etmiş gibi akıntım olmuştu. Ondan beridir hafif hafif saydam kokulu akıntım oluyor.
Yaaa canım benimm Allah razı olsun Allah'ın izniyle sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinCanım sonucum çıktı benim şükürler olsun 47 çıktı daha çok yeni pazartesi tekrar kan vereceğim
Amin canım benim çok sağolGözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah